Parašė DeSadas
Rodyti pranešimą
Čia svarbus aspektas, reiktų tikrai išssiaiškinti.
gali but kad neprivaloma rasyt
.
tik antru atveju viskas vyksta 30-40 laipsniu o ne 400 celsijaus autoklave. Antru atveju gaunami tik cis riebalai. taipogi islaikomi visi phytochemikalai ir vitaminai, nereiki rafinuoti, prideti dazu, vitaminu ir kitokio gerio!
Hi Lidl
zinau kad skaitote.. mokykites...ir samdykite specialistus!
gal verta i vokietija parasyt?
.
tik antru atveju viskas vyksta 30-40 laipsniu o ne 400 celsijaus autoklave.

, tada jis rafinuojamas nes visokiu kancerogenu yra ten... po rafinavimo gaunas baltas konsistencija kaip sviestas... demama dazu(kad atrodytu kaip svietsas) , kvapu, vandens, soliubilizatoriu, standikliu, vitaminu ir dar phytosteroliu (cia kurie mazina cholesteroli)
ir tada pardavinejama kaip sveika margarina!!!! o tas produktas tada keliauja jau i daugeli kepiniu beveik visus taip sakant nes daug pigiau nei sviestas!
Čia ant tiek nenormalu, kad net neįsivaiduoju kas blogiau galėtų būti.

Comment