Milteliais?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie "Lidl"
Collapse
X
-
Kas čia per pezalai?Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Kefyrą geria tik homosovietikai.
Vakarai atrado kefyrą prieš kelis metus, ir visur skelbia, kad geresnis probiotikas, nei jogurtas.
https://www.drinks-insight-network.c...ularity-kefir/
https://www.ecowatch.com/what-is-kef...882023454.html
- 2 patinka
Comment
-
Bet gal kam išeina triesti tokiais kuriuos galima paskui ir uostyti?Parašė John Rodyti pranešimą
Miltelius reikia ne triesti, o uostyti, šiaip.
Comment
-
Jeigu tik su raugintais agurkais ir pasistiprinant šnapsuParašė Tomas Rodyti pranešimą
Kefyrą geria tik homosovietikai.
Comment
-
Aš tai su kefyru dar darausi veido kaukes ir naudoju vietoj plaukų kondicionieriausParašė evvt Rodyti pranešimą
Jeigu tik su raugintais agurkais ir pasistiprinant šnapsu
Comment
-
Tikiu kad rezultatą gauni gerąParašė John Rodyti pranešimą
Aš tai su kefyru dar darausi veido kaukes ir naudoju vietoj plaukų kondicionieriaus
- 1 patinka
Comment
-
Rezultatai, tiesą pasakius, pritrenkiantys.Parašė evvt Rodyti pranešimą
Tikiu kad rezultatą gauni gerą
Comment
-
O jei taip tai ar tas kefyras iš miltelių? O gal verėtų ir be klausimų toliau, rezultatas svarbu kad teigiamas.Parašė John Rodyti pranešimą
Rezultatai, tiesą pasakius, pritrenkiantys.Paskutinis taisė evvt; 2018.11.01, 16:30.
Comment
-
Lenkiška Lidlo 30 % grietinė, 400 g kainuoja 0,85 €.Parašė Tomas Rodyti pranešimąKitaip tariant Maximoj 30% grietinė 2,12 €/kg, Lidle - 2,73 €/kg. O dar sakote, kad Lidl viskas pigiau.
Comment
-
Tu nenori žinoti, ką tavo mama pagauna.Parašė rroomask Rodyti pranešimąiš Lidl mama nusipirko Led svestuva tipo geras su baterijom, rašo pagauna iš 3 metru tai čia ne butui skirtas? ar butui manau kokiam garažuiIf a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Romai, gal galėtų pati mama prisijungti ir pakomentuoti? Dabar tikrai neaišku ką pagauna. Mano spėjimas būtų, kad tai turbūt jutiklinis šviestuvas, kuris įsijungia užfiksavus judėsį, o jį būtent 3 atstumu ir fiksuoja. Ką kiti manot, ar tikėtina teorija? Jei taip, ar trijų metrų atstumas yra užtenkamas?
Comment
-
Jeigu tas šviestuvas spintoje, kaip pas mane, tai to atstumo pilnai pakanka. Įeini į spintą ir šviečia 10s. Rengies maikę užgęsta, tada judi, kad vėl užsidegtų. Nenuobodu ypač kai kojines reik apsimautiParašė rmss Rodyti pranešimąRomai, gal galėtų pati mama prisijungti ir pakomentuoti? Dabar tikrai neaišku ką pagauna. Mano spėjimas būtų, kad tai turbūt jutiklinis šviestuvas, kuris įsijungia užfiksavus judėsį, o jį būtent 3 atstumu ir fiksuoja. Ką kiti manot, ar tikėtina teorija? Jei taip, ar trijų metrų atstumas yra užtenkamas?
Tad garaže naudoti nepatarčiau, nes keičiant automobilio ratą bus tikrai nepatogu.
AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
Mama iš „Lidl” nusipirko LED šviestuvą. Geras, su baterijomis. Rašo, kad „pagauna” iš 3-jų metrų, tad gal ne butui skirtas? Manau, kokiam garažui.
Comment