Parašė dsanto
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie "Lidl"
Collapse
X
-
Nepasitaikė nė vieno karto.Parašė arturiux Rodyti pranešimąTik bekontaktės Lidle labai retai suveikia- kiši ir pin kodą renki. Kasininkės sako, jog taip labai dažnai.
- 1 patinka
Comment
-
Kitokio atsakymo iš tavęs ir nesitikėjau.Parašė dsanto Rodyti pranešimą
Nepasitaikė nė vieno karto.
- 1 patinka
Comment
-
Aš jau rašydamas tavo operatyvų atsakymą žinojau. Dėl tavo nuolatinio žavėjimosi Lidlu kyla visokių minčių, bet aklai tikėti tamsta tikrai nesiruošiu. Vienam forumiečiui aktualu kur artimiausiu metu Lidlą atidarys, tuo labiau, jei dar tas mėnuo pilnas, tau aktualu, jog Lidlo munduras švarus būtų...Parašė dsanto Rodyti pranešimąTai ką man rašyt, jei nebuvo problemų nė vieno karto? Dėl arturiux ir Milwaukee turėčiau parašyti „na vieną kartą buvo”?
Kad stringa jų skaitytuvai kišant kortelę, čia buvo rašyta ne vieną kartą ir nėra ko slėpti. Taip kad neieškokit, kaip sakoma, subinėj sliekų
Paskutinis taisė arturiux; 2018.02.24, 14:25.
- 1 patinka
Comment
-
Na žinai, jei jau kelis mėnesius atsiskaitinėju bekontakčiu būdu įvairiose Lidl parduotuvėse ir nė karto nebuvo sutrikimų, tai tikrai nerašysiu, kad stringa tos kortelės. Turbūt jau keliasdešimt kartų atsiskaičiau. O jei jums vaidenasi kažkas, tai gal jus artėjanti pilnatis ir veikia
Nes šitame forume esu priprašęs ir kritikos Lidl atžvilgiu. Bet turbūt matote, ką norite matyti
Comment
-
Contactless veikia kaip ir visur kitur be jokių sutrikimų. Kartais paprašo pin'o, bet tai pačios contactless technologijos saugumo feature, o ne kokio nors retailerio problema. Jeigu labai dažnai neveikia, tai reiktų kalbėti arba savo banku arba toje specifiškoje parduotuvėje kažkas sugedę. Man puikiai veikia bent 4 skirtingų bankų (tiek LT, tiek UK) ir kreditinių kortelių proveiderių kortelės ir Android Pay.Parašė arturiux Rodyti pranešimąTik bekontaktės Lidle labai retai suveikia- kiši ir pin kodą renki. Kasininkės sako, jog taip labai dažnai.
Comment
-
Su Chip and Pin tiesa. Kažkas blogai su jų skaitytuvai buvo (gal ir tebėra).Parašė dsanto Rodyti pranešimąTai aš ir sakau, gal čia pavienė problema. Gal skaitytuvas blogas ar pan. Su kišamom kortėlėm tai kas antrą kartą nepavykdavo net skirtingose Lietuvos vietose ir nusiskundimų iš kitų žmonių buvo daug.
Comment
-
Swedbank jau pranešė, kad artimiausiu metu pristatys šitą technologijąParašė Al1 Rodyti pranešimąMan tai jokios. Turiu seną kortelę ir nesiruošiu jos keisti. Be to jau net Lenkijoje kai kur (mačiau degalinėse) jau galima atsiskaityti ir kai kuriais išmaniaisiais telefonais, pridėjus juos prie terminalų. O Lietuvoje to dar nėra.
Comment
-
Kaip tik didesnė betvarkė, plius maišelių daugiau primėtina, nes tenka jų pasiimti kokius 5, kad būtų kur prekes sudėti vietoje krepšio.Parašė dsanto Rodyti pranešimąĮsitikinau, kad vežimėliai daug patogiau nei krepšeliai.
- 1 patinka
Comment
-
Telefonais (Android, Apple Pay) atsiskaityti jau seniai galima.Parašė Malach Rodyti pranešimą
Swedbank jau pranešė, kad artimiausiu metu pristatys šitą technologiją
Comment
-
Nebent neįdiegė Lietuvos bankai, nes rašo kad užsienio bankai leidžia:Parašė Al1 Rodyti pranešimąLietuvoje? Negalima. Bankai dar neįdiegė.
https://maxim-nm.livejournal.com/393399.htmlДостаю свой телефон, касаюсь им терминала и готово — покупка совершена
Comment
-
Galima. Mano telefonu puikiai veikia tiek Rimi, tiek Lidl, tiek Maximoje, tiek visur kitur, kur įjungtas contactless.Parašė Al1 Rodyti pranešimąLietuvoje? Negalima. Bankai dar neįdiegė.
- 1 patinka
Comment
Comment