Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie "Lidl"
Collapse
X
-
O kainas jeigu palyginus?Parašė Gator Rodyti pranešimąŽinoma, kad yra. Pvz. su 90%:
Atvaizdas
Comment
-
Išviręs kotletas, "kirmelės" įtartinai šviežiai atrodo, įtartinai prilipusios prie išvirusio kukulio, pats kukulis rodos, lyg būtų kažkas atsikandęs, o reakcija tik tarp kitkoParašė dsanto Rodyti pranešimąAha, labai įtartinas komentaras. Po kirminų mėsoje pagiria Lidlą už geras kainas ir po to pataria atidžiau rinktis prekes. Bet, Narimantai, kaip mums rinktis faršą, jei kirmėlės išlenda tik jas išvirus?
Comment
-
Kad kainos lidl geresnės ir taip ir taip aišku, aš domėjausi ar ten kažkoks kitoks produktas, ar mums jau įprastas.Parašė dsanto Rodyti pranešimąO kainas jeigu palyginus?
Comment
-
Nu man ir atrodo, tos kirmėlės tokios traškios, nevirtosParašė k0fis Rodyti pranešimąIšviręs kotletas, "kirmelės" įtartinai šviežiai atrodo, įtartinai prilipusios prie išvirusio kukulio, pats kukulis rodos, lyg būtų kažkas atsikandęs, o reakcija tik tarp kitko
Ypač įdomus tas kirmėlių lizdelis, kur daug vienoje vietoje. Kaip jos ten gražiai įsikūrę
Comment
-
Aš pirkau šitas. Vokiškos, 75 % vištienos. Šiaip patiko. Standžios, išvirus neišsileidžia.Parašė Gator Rodyti pranešimąKad kainos lidl geresnės ir taip ir taip aišku, aš domėjausi ar ten kažkoks kitoks produktas, ar mums jau įprastas.
Bet šiaip rimtesnės yra šitos. 87 % kiaulienos kumpio.
Comment
-
Visų pirma, turbūt tuo, kad jums "įprastos pieniškos dešrelės" yra pagamintos ne Vokietijoje.Parašė Gator Rodyti pranešimąLeiskite perfreazuoti: kuo jos skiriasi nuo mums įprastų pieniškų dešrelių su tokiu pačiu kiekiu mėsos.
O kodėl apskritai frankfurteriai Lietuvoje vadinami "pieniškomis dešrelėmis" (arba "tarybinėmis"), nežinau. Reiktų klausti VLKK. Gal SSRS laikais kaip nors panašiai rusiškai buvo vadinamos?
Comment
-
Keista, kad jums patinka vokiški mėsos gaminiai. Tos baltos tai apskritai.. Ar tie produktai tikrai gaminti Vokietijoj?Parašė dsanto Rodyti pranešimą
Comment
-
Pieniškos dešrelės yra tik viena rūšis, su pieno milteliais sudėtyje. Tai nėra frankfurto dešrelės.Parašė John Rodyti pranešimąVisų pirma, turbūt tuo, kad jums "įprastos pieniškos dešrelės" yra pagamintos ne Vokietijoje.
O kodėl apskritai frankfurteriai Lietuvoje vadinami "pieniškomis dešrelėmis" (arba "tarybinėmis"), nežinau. Reiktų klausti VLKK. Gal SSRS laikais kaip nors panašiai rusiškai buvo vadinamos?
Be to SSRS, dešrelės buvo vadinamos "sosiskomis".
Comment
-
Pritariu man ir tas skystis nepatiko. Buvau Švedijoje nusipirkęs.Parašė wrm Rodyti pranešimąSalstelėjus šlykštynė tas skystis
bet kaina gera, turbut pirksiu ir vėl
pasta kaip pasta, sunku kažką pasakyt. užpirko žmona visko iš eilės..AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
O man jis puikiai tinka. Prieš tai naudodavau Listerine Zero, bet Dentalux mažiau dirgina burnos gleivinę, nors abu be alkoholio, ir gerai užtikrina burnos gaivumą.Parašė booraz Rodyti pranešimąPritariu man ir tas skystis nepatiko. Buvau Švedijoje nusipirkęs.
Comment
-
Geriau neatskirinėti - išliks vitminai ir mikroelementai esantys kauluose ir plunksnose.Parašė Gator Rodyti pranešimąČia gi labai blogai...
Comment
-
Tai yra tik pačio Lidlo nuomonė, bet ne lietuvių kalbos žodyno nuomonė. Taip kad diskusija nebaigta, dsanto.Parašė dsanto Rodyti pranešimąLidl paaiškino, kas yra Akcija. Galima baigti diskusijas, Aleksio
Comment
-
Tai mes tik apie Lidl čia ir kalbamParašė Aleksio Rodyti pranešimąTai yra tik pačio Lidlo nuomonė, bet ne lietuvių kalbos žodyno nuomonė. Taip kad diskusija nebaigta, dsanto.
Lidl Akcija = nuolaida
Comment
-
O aš kalbu apie visą Lietuvą.Parašė dsanto Rodyti pranešimąTai mes tik apie Lidl čia ir kalbam
Lidl Akcija = nuolaida 
Comment
Comment