Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Marihuanos legalizavimas

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Carl di Ortus Rodyti pranešimą
    Sekant paskui niekieno nepastebėtą nuorodą Marijuana legalization petition hits enough signatures for UK parliament debate, sekanti žinia 3 more English police forces effectively decriminalize cannabis

    Pakol čia putom drabstomės, pasaulis sukasi toliau.. Matot, gyvename fronto linijoje, jau nuo senų amžių. Paskutiniu metu lygtai provakarietiškai stengėmės žiūrėti ir sekti pavyzdin. Taigi, šįkart siūlau tikrai sekti pavyzdin, nes girdėjau rytietiškojpusė j tai samagoną legalizavo...
    Agresyvūs rusai naudingesni, nei apsipūtę, labiau reaguoja į menamus priešus.

    Comment


      Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
      Naujienos iš taboro:
      Tabore vienas po kito miršta narkomanai: pasikeitė narkotikų sudėtis
      http://www.delfi.lt/news/daily/crime....d?id=68616872
      Įdomu ne tai, kad vartoja ir miršta, bet tai, kad 25 metus su narkomanija "kovojanti" policija po pirminių gandų apie prastą "prekės" kokybę aiškina, kad prekės kokybė pagerėjo, koncentracija išaugo, todėl ir perdozuojama. Skamba kaip reklama. Bijoma atbaidyti klientus?
      Kiek tas vienas po kito, visi 3? Spėju, kad dauguma skaitytojų neišreiškė susirūpinimo.

      Comment


        Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
        O kas jį kontroliuoja? Kontrolės tikslas, kad prekyba vyktų sklandžiai ir nepertraukiamai?
        Jei ne taboras, tai kiti jų patieks, koks skirtumas kur pristatyti narkotikus. Čigonai jie tik perpardavėjai.

        Comment


          Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
          Marichuanos legalizavimas neturi nei vienos teigiamos pasekmės.
          Postsovietinėje erdvėje turėtų, sumažintų agresiją.

          Comment


            Parašė rat
            Ką daro Ivanas, kai pritrūksta argumentų - ima pezėt nesąmones kaip visada. Trečias brolis...
            Taigi papostinau bent kelis video ta tema? Šnekam, bet neklausom?

            Comment


              Parašė andyour Rodyti pranešimą
              Postsovietinėje erdvėje turėtų, sumažintų agresiją.
              Lietuva jau seniai nėra postsovietinė valstybė (jau 25 metai praėjo).

              Comment


                Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
                Lietuva jau seniai nėra postsovietinė valstybė (jau 25 metai praėjo).
                Nepaisant to, kai kurie vis dar tebegyvena LTSR.

                Comment


                  Parašė John Rodyti pranešimą
                  Nepaisant to, kai kurie vis dar tebegyvena LTSR.
                  Čia tu apie save.

                  Comment


                    Nei viena medicinos sritis nestokoja tokio šedevro kaip marichuana.
                    Medicina tikrai nestokoja, bet pacientai stokoja . Vietoj natūralios pigios medžiagos vartojami brangūs sintetiniai panašaus poveikio pakaitalai. Kodėl? Todėl, kad medicina yra ne tik gydymas, bet ir verslas. Jei tai, kas sintetinama ir patentuojama, bus pakeista tuo, ką gali užsiauginti kiekvienas, kažkam baigsis verslas . Reikia mesti tą naivų įsitikinimą, kad valstybės sprendimai/draudimai/ribojimai būtinai yra pagrįsti gerovės siekimu žmonėms, daug dažniau jie būna pagrįsti verslo interesais.
                    Kam rūpi moksliniai argumentai, straipsnis iš med. portalo:
                    http://articles.mercola.com/sites/ar...marijuana.aspx
                    In 2014, a survey found that the majority of physicians — 56 percent — favor nationwide legalization of medical cannabis.
                    Medikai turbūt turi pakankamai žinių apie tą augalą, kad jų nuomonės būtų paisoma?
                    Over the past several years, dozens of studies point to marijuana's effectiveness against many different types of cancer, including brain cancer, breast and prostate, lung, thyroid, colon, pituitary, melanoma, and leukemia. It fights cancer via at least two mechanisms, making it difficult for a cancer to grow and spread:

                    Cannabis is pro-apoptotic, meaning it triggers apoptosis (cellular suicide) of cancer cells, while leaving healthy cells untouched
                    Cannabis is anti-angiogenic, meaning it cuts off a tumor's blood supply

                    This may explain why chronic pot smokers have such surprisingly low rates of lung and other cancers, especially when compared to cancer rates among tobacco smokers.
                    Dar straipsnyje paminėta, kad nuo receptinių (legalių) nuskausminamųjų perdozavimo miršta ar šalutinių poveikių patiria daug žmonių. Tačiau tuo kažkaip niekas nesipiktina, nes tai legalu ir įprasta. O kanapės daug kur nelegalios ir būtent tai ir yra pagrindinis priešininkų argumentas. Ne jų poveikis ir savybės, o nelegalumas. Iš esmės bet kuris laboratorijoje sukurtas vaistas yra toksiškas. Tuo tarpu kanapės puikiai kovoja su skausmu ir yra daug saugesnės šalutinio poveikio aspektu. Esu prieš pramoginį jų vartojimą, tačiau medicinoje jos puikiai pakeistų krūvą sintetinių "išradimų".
                    Paskutinis taisė senasnamas; 2015.08.01, 16:26.

                    Comment



                      Nekalbant jau apie tai, kad marihuanos nelabai įmanoma perdozuoti.

                      Comment


                        Man atrodo kad veltui sioje temoje diskutuojama epie marichuanos legalizavima medicininiais tikslais. Kazin ar reikia uz konors slapstytis, nes tai neskanu, kaip buvo tabaku kompaniju uzsakytas trimas, kaip tabakas gali pasitarnauti sveikatai. Labai daug dalyku gali tureti teigiamu poveikiu net ir toks stiprus narkotikas kaip alkoholis, bet kam visas tas cirkas? Kalifornijoje nueini i kanapiu parduotuve kur vietoje gydytojas visiems norintiems israsineja receptus neva tai visus kamuoja nepakeliami galvos skausmai. Tai tikrai nepasitarnauja zmoniu savimonei.

                        Manau turetume kalbeti apie reakreacini kanapiu legalizavima, o ne slapstytis uz medicinos. Aisku politika sudetingas dalykas kartais aplinkui yra greiciau nei tiesiai.

                        Kokie mano argumentai kodel reiktu legalizuoti reakreacini marichuanos vartojima? pagrindisnis argumentas yra tai kad yra zmoniu kurie nori ji vartoti ir tai daro ir sito visai pakanka, nes sis narkotikas, net maziau kenksmingas uz esamus legalius, kaip rodo praktika marichuanos kriminalizacija daro didesne zala nei pats jos vartojimas.

                        Taip kazkas sako kad kenkia sveikatai ir zmonems istikro ju visai nereikia jie nori to ko jiems nereikia, jo galbut su tuo as nesiginciju, kaip ir nereikia visokio slamsto parduotuvese bet zmones nori ir perka. Ir kas turetu nuspresti ko zmonems istikro reikia? didzioji galva is kosmoso? Demokratija ir yra sistema kai teoriskai saugojamos ir mazumos teises daryti tai ka jie nori jei tai nekenkia kitiems.

                        Comment


                          Dėvimasis narkotikas, kurį galima įsigyti legaliai (Video)

                          „Veikimas pagrįstas daugybę metų vykdytais tyrimais, naudojant transkranialinę stimuliaciją pulsuojančiu ultragarsu, neurostimuliacija elektros impulsais ir neurosignalų perdavimo metodiką. „Thync“ pavertė šiuos neurologijos mokslo pasiekimus kasdienį gyvenimą keičiančia technologija.“
                          „Po to, kai pusantros savaitės kiekvieną dieną naudojau „Thync“, esu įsitikinęs – tai pats įspūdingiausias naujas technologinis 2015-ųjų produktas. Nerimą ir įtemptas mintis jis išvaiko greičiau negu marihuanos dūmas – kelios minutės, ir aš susitelkęs, ramus ir atsipalaidavęs, lyg koks rastamanas.
                          AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba

                          Comment


                            Naujas daiktas, ilgalaikis poveikis neaiškus, tačiau kaip verslas tai gali būti sėkmingas, jei visi puls stimuliuoti savo neveikiančių smegenų . Dar klausimas, ar šis būdas tikrai saugesnis už vadinamą "cheminį". Plaučiai ar kepenys nenukentės, bet dėl galvos tai nėra garantijų. Kaip dabar sakoma "sėdi ant adatos", taip bus sakoma "sėdi ant juostelių" .
                            Didžiausias įrenginio trūkumas, kad sumokėję 299 dolerius gausite jį tik su 10 porų prijungiamų juostelių, o jos yra vienkartinės. Vėliau galima už 20 dolerių nusipirkti penkių juostelių komplektą.
                            Man atrodo kad veltui sioje temoje diskutuojama epie marichuanos legalizavima medicininiais tikslais. Kazin ar reikia uz konors slapstytis, nes tai neskanu, kaip buvo tabaku kompaniju uzsakytas trimas, kaip tabakas gali pasitarnauti sveikatai.
                            Kas už to slapstosi? Farmacininkai tikrai nesislapsto. Oficialioji medicina nenori jokių kanapių, ji puikiai verčiasi su savo sintetiniais ir brangiais kūriniais.

                            Comment


                              Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                              Kas už to slapstosi? Farmacininkai tikrai nesislapsto. Oficialioji medicina nenori jokių kanapių, ji puikiai verčiasi su savo sintetiniais ir brangiais kūriniais.
                              tai tiesiog buvo replika i diskusija apie marichuanos naudojima kaip vaista. nesakau kad marichuana neturi buti vartojama medicinoje, bet juk sita tema ne apie tai. Bukime teisingi ir nevyniokim sudo i vata, juk dauguma marichuanos vartotoju tiesiog nori "apsinesti"

                              Comment


                                /\ čia labai daug fantazuojam, reikia žiūrėti į praktiką - Nyderlandai, JAV.

                                Comment


                                  Parašė tadux Rodyti pranešimą
                                  tai tiesiog buvo replika i diskusija apie marichuanos naudojima kaip vaista. nesakau kad marichuana neturi buti vartojama medicinoje, bet juk sita tema ne apie tai. Bukime teisingi ir nevyniokim sudo i vata, juk dauguma marichuanos vartotoju tiesiog nori "apsinesti"
                                  Reiktų paklausti valdžios, kodėl ji DRAUDŽIA marihuaną, LSD ir MDMA medicininiams tikslams. Tai yra svarbesnis pointas, nei tikras ar tariamas "š vyniojimas į vatą" tų, kurie "tiesiog nori apsinešti".

                                  Comment


                                    Is esmes nera ko klausti valdzia tai nera kazkoks vienas asmuo kad butu galima paklausti. reiks klausti kazkurio vieno asmens kokio nors politiko ar panasiai ir tai bus tik eiline proga gazkam pasireklamuoti. geriau butu paklausti zmoniu ir jei visuomenes nuomone teigiama tada politikai galetu ir pakomentuoti ka jie apie tai mano. Bet tai darbas kuri turi kazkas atlikti. kad ir UK visuomenes nuomone atrodo teigiama bet niekas nesiryzta rizikuoti. Juk geriau joti ant patikrinto seno arklio, Lauk emigrantus jie atima musu darbo vietas!

                                    Comment


                                      IMHO, jeigu oficialiai, tai peticija.
                                      AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba

                                      Comment


                                        „Granatos live“ festivalyje sučiupo marihuanos rūkytojus
                                        Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/vasara/naujienos....d?id=68645390
                                        Geras pavyzdys, kaip kreivai išdėlioti prioritetai. Dėl tabore platinamo heroino mirė 9 žmonės. Ar kas nors girdėjo, jog kas nors dėl to būtų suimtas? O juk nuo 1-o mirusio iki 9-o praėjo ne viena diena. Aišku, juk sunku rasti kaltuosius keliolikoje trobų . Bet žolės rūkytojus, su keletu gramų žolės, tai pakuoja pagal įstatymo raidę.
                                        Paskutinis taisė senasnamas; 2015.08.03, 19:50.

                                        Comment


                                          Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                                          „Granatos live“ festivalyje sučiupo marihuanos rūkytojus
                                          Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/vasara/naujienos....d?id=68645390
                                          Geras pavyzdys, kaip kreivai išdėlioti prioritetai. Dėl tabore platinamo heroino mirė 9 žmonės. Ar kas nors girdėjo, jog kas nors dėl to būtų suimtas? O juk nuo 1-o mirusio iki 9-o praėjo ne viena diena. Aišku, juk sunku rasti kaltuosius keliolikoje trobų . Bet žolės rūkytojus, su keletu gramų žolės, tai pakuoja pagal įstatymo raidę.
                                          Taigi iskarto sueme prostitute kuri parupino heroino. jei kiltu dar didesnis sarsalas tai turbut suimtu netgi koki priklausoma cigonu verga. idomu kiek metu gaus ta prostitute? kazkada pamenu panasu atveji is spaudos tai gavo 7 metus, tiesa tuo atveju niekas nezuvo. Seip idomu ar tikrieji pelno gavejai tikrai trobose sedi? kazkaip abejoju, juk tai gan rimtas "verslas" reikia suvaldyti rimtas pazintis nusipirkti visas reikiamas "licenzijas".

                                          Comment

                                          Working...
                                          X