NO problem, galima uždrausti ir alkoholį, ir tabaką. Man yra dzyn.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Marihuanos legalizavimas
Collapse
X
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąNO problem, galima uždrausti ir alkoholį, ir tabaką. Man yra dzyn.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimągal atvirksciai? Jei alko pilnai legalu, tai marihuana ir reikia legalizuoti. Kad butu lygu lygu
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąBuvo legalu, bus nelegalu. Nematau tame problemos.
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąO taip, uždrauskime visas svaiginimosi priemones ir labai griežtai už jas bauskime
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąNarkotikų ir alkoholio lobizmas stipresnis uz žmogaus sveikatos gerovę jau 1000+ metų Ir taip bus tol, kol gyvas žmogus su savo silpnybėmis. Is to galima susikrauti milijardus, o pinigai, kaip žinote, valdo viską.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąOK, išrinkite mane Lietuvos prezidentu, ir aš uždrausiu alkoholį.Post in English - fight censorship!
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąOK, išrinkite mane Lietuvos prezidentu, ir aš uždrausiu alkoholį, tabaką ir kitus svaigalus.
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąIr kaip istorija parodė, žmonės tikrai nustos gerti. Iš JAV prohibicijos naudos buvo tik tiek, kad long island iced tea išrado.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąNes Amerikos valdžia tik rodė kovą, bet realiai nekovojo. Bausti reikėjo ne butlegerius, o vartotojus.- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
gal atvirksciai? Jei alko pilnai legalu, tai marihuana ir reikia legalizuoti. Kad butu lygu lygu
Kodėl būtent turi būti legalūs alko, cigaretės ir marihuana, o ne alko, cigaretės, marihuana, kokainas ar hašišas?
Arba ne alko ir cigaretės?
Kodėl ne 2 ar 4, o būtinai 3?
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
O kokainą ar hašišą, kad būtų lygu lygu?
Kodėl būtent turi būti legalūs alko, cigaretės ir marihuana, o ne alko, cigaretės, marihuana, kokainas ar hašišas?
Arba ne alko ir cigaretės?
Kodėl ne 2 ar 4, o būtinai 3?Post in English - fight censorship!
- 2 patinka
Comment
-
Parašė DSaulius Rodyti pranešimąGrįžtant prie iškelto klausimo ankščiau, kuri šalis kažką draudimais uždraudė ?
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąVien popieriniu draudimu nepasieksi nieko, o draudimas+žiaurus baudimas tikrai pasiekia savo tikslą.Post in English - fight censorship!
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąVien popieriniu draudimu nepasieksi nieko, o draudimas+žiaurus baudimas tikrai pasiekia savo tikslą.
Ne draudimais o švietimu reikia kovoti su alkoholizmu ir narkomanija. Nebent žinoma galvas visiems kapoti siūlot, bet ir tai draudimas su tokiom bausmėm bus apeitas ir kas norės svaiginsis.- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąVien popieriniu draudimu nepasieksi nieko, o draudimas+žiaurus baudimas tikrai pasiekia savo tikslą.
- 3 patinka
Comment
-
- 3 patinka
Comment
Comment