Kai apsipirkinėja kokių studentų ar gėjų porelė, kur perka tik kefyro, batoną, alaus ir kandonų, tai be abejo puikiai tinka ir savitarnos kasos.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie prekybos tinklus Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąNesinaudoju savitarna, nes esu tam per senas.
P.S. Žiauriai norėčiau, kad Maksimoje prie kasų lauktu darbuotojai sukraunantys prekes į maišus, kaip Amerikoj.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąNepajėgiantiems nueiti iki parduotuvės ar susikrauti prekių yra Barbora - ir sukrauna, ir atveža!
Comment
-
Parašė tomtom Rodyti pranešimą
Ir aš ten buvau, burgerius hotdogus rijau, walmart lankiaus ir taip gera dabar būtų jei seniukai kaip tu prie Maksimos įėjimo labintųs su manim... kaip Amerikoj.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąKai apsipirkinėja kokių studentų ar gėjų porelė, kur perka tik kefyro, batoną, alaus ir kandonų, tai be abejo puikiai tinka ir savitarnos kasos.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąNepajėgiantiems nueiti iki parduotuvės ar susikrauti prekių yra Barbora - ir sukrauna, ir atveža!AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Norfos pelnas sumažėjo, bet apyvarta šiek tiek augo.
„Norfos“ prekių ir paslaugų apyvarta 2017 m. siekė 550,48 mln. Eur. Augimas, palyginti su 2016 m., sudarė 7,3%.
O Rimi sekasi gerokai prasčiau
„Rimi Lietuvos“ pardavimo pajamos 2017 m. sudarė 313,2 mln. Eur ir buvo 0,1% mažesnės nei 2016 m.
Comment
-
Gal kažkas premium straipsnį užkelti galėtų?
https://www.vz.lt/prekyba/2018/05/16...taka?nocache=1
Kaip šiemet atrodo rinkos dalys matuojant pagal metinę apyvartą?Paskutinis taisė Saturn; 2018.05.16, 11:17.
Comment
-
Parašė Saturn Rodyti pranešimąGal kažkas premium straipsnį užkelti galėtų?
Kaip šiemet atrodo rinkos dalys matuojant pagal metinę apyvartą?
Tikrai Astronautas (gal Moskvičkos bendradarbis?).
P.S. Ir nerašyk man PM - nėra čia ko slapstyti, jei nori klausk viešai.
- 7 patinka
Comment
-
Parašė Saturn Rodyti pranešimąGal kažkas premium straipsnį užkelti galėtų?
Kaip šiemet atrodo rinkos dalys matuojant pagal metinę apyvartą?
Maximos grynasis pelnas smuko nuo 77 mln 2015m iki 68 mln 2016m ir 53 mln 2017 metais.
P.S. rašo kad LIDL rinkos dalis - 13%If a lion could speak, we could not understand him.
- 5 patinka
Comment
-
PM dažniausiai rašau temomis kurios forume būtų ne į temą. Yra keletas veikėjų kurie forume kartais sarkastiškai rašo. Man įdomu kodėl. Ir tokios diskusijos nebūtų pavykę turėti ne per PM. Tie asmenys per PM labai kieti. Kartais nusiunčiu pagyrimą už žiauriai gerą komentarą. Kas rašyti forume būtų floodinimas. Tie komentarai dažnai (bet ne visada) ir taip turi daug "patinka". Vakar buvo klausimas kaip tvarkytis su paveldosaugotalibanistų protestais. Parašiau PM, nes nenorėjau kad metodas būtų viešai žinomas ir naudojamas piktiems kėslams.
Dėl nulio pranešimų jau esu paaiškinęs PM. Čia off-topic, todėl papuola į PM. Kažkam jau esu parašęs, tegul viešina jeigu nori.
Parašė Austras Rodyti pranešimąAš galėčiau, bet nekelsiu - nežinau kodėl, bet nepatinki tu man.
Parašė Austras Rodyti pranešimąP.S. Ir nerašyk man PM - nėra čia ko slapstyti, jei nori klausk viešai.
Parašė Austras Rodyti pranešimąTikrai Astronautas (gal Moskvičkos bendradarbis?).
Comment
-
Jeigu kam nors įdomu - pagal vienos populiariausių akcijų programėlių duomenis, pagal leidinių peržiūrų skaičių Lidl joje yra jau trečioje vietoje tarp visų prekybos tinklų. Jį ir Iki skiria tik vienas procentas,o jau kurį laiką minimaliai lenkia Norfą.Paskutinis taisė tomczu; 2018.05.31, 13:46.
Comment
-
Remiantis tyrimo duomenimis, matyti, jog prekybos tinklo „Lidl“ parduotuvėse visuose išvardytuose miestuose prekės buvo įsigytos už vienodą pinigų sumą – 35,55 eurus. „Maxima“ tinklo parduotuvėse prekių krepšelis pigiausiai buvo įsigytas Vilniuje, už pirkinius sumokėjus 35,99 eurus, o brangiausiai – Šiauliuose, išleidus 38,40 eurus. „Norfa“ to paties prekių krepšelio kaina svyravo nuo 38,98 eurų Vilniuje iki 41,98 eurų Šiauliuose. IKI tinklo parduotuvėse pigiausiai buvo apsipirkta Vilniuje, už visas prekes sumokėjus 41,19 eurų, o brangiausiai – Šiauliuose, kur to paties prekių krepšelio kaina siekė net 44,52 eurus. Kainų svyravimas akivaizdus ir brangiausiame pagal tyrimo rezultatus prekybos tinkle „Rimi“, kuriame išvardytos prekės skirtingų miestų parduotuvėse kainavo nuo 41,02 eurų Vilniuje ir šoktelėjo netgi iki 47,22 eurų Šiauliuose.
Įdomu, kad Vilnius pigiausias, o Šiauliai brangiausi.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/verslas/mano-eu....d?id=78140431
Įdomu, kad Vilnius pigiausias, o Šiauliai brangiausi.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Nes mes turim babkių. O sostinės vargolei mušasi dėl pigesnių bulkučių
Comment
-
Tai gi pats rašei, ten kur kainos didžiausios ir žmonės geriausiai gyvena.
Aš bulkutes griaužiu žiūrėdamas pro svetainės langą į ežerą, ir man px kad jos biški bangesnės.
Tu bulkutes griauži savo chruščiovkėje, ir rankom trini kad gavai jų su nuolaida, na ir kas kad kietos ir apdžiūvusios.
Yessir!If a lion could speak, we could not understand him.
- 2 patinka
Comment
-
Lietuvos prekybininkai tikina – vykti į Lenkiją apsipirkti jau nebūtina
Daugiau nei 1,3 mln. pirkėjų sutaupė virš 8,2 mln. eurų pirkiniams, rinkdamiesi prekes, kurių kainos reguliariai yra tikrinamos didžiuosiuose Lenkijos prekybos centruose, o Lietuvos prekybos tinkle atitinkamai mažinamos. Suskaičiuota, kad tokiu būdu kiekvienas pirkėjas vidutiniškai sutaupė apie 5,6 euro. Tokius rezultatus atskleidžia lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“, praėjus metams nuo kampanijos „Mažos kainos garantija. Patikrinta Lenkijoje“ pradžios...Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
Comment
Comment