Ir aš ten buvau, burgerius hotdogus rijau, walmart lankiaus ir taip gera dabar būtų jei seniukai kaip tu prie Maksimos įėjimo labintųs su manim... kaip Amerikoj.
Nepajėgiantiems nueiti iki parduotuvės ar susikrauti prekių yra Barbora - ir sukrauna, ir atveža!
Taigi lankymasis supermarketuose yra lietuvių kultūrinis laisvalaikis nr 1, kaip be to? Gaila Lietuvoje nėra tikros vakarietiškos progresyvios kairiosios partijos, kad išskirtų subsidijas savaeigiams vežimėliams (pakeliantiems didelį svorį), bei pageidautinai- asmeniniam asistentui, kuris padėtų apsipirkti
P.S. Žiauriai norėčiau, kad Maksimoje prie kasų lauktu darbuotojai sukraunantys prekes į maišus, kaip Amerikoj.
Ir aš ten buvau, burgerius hotdogus rijau, walmart lankiaus ir taip gera dabar būtų jei seniukai kaip tu prie Maksimos įėjimo labintųs su manim... kaip Amerikoj.
Nesinaudoju savitarna, nes esu tam per senas.
P.S. Žiauriai norėčiau, kad Maksimoje prie kasų lauktu darbuotojai sukraunantys prekes į maišus, kaip Amerikoj.
Nepajėgiantiems nueiti iki parduotuvės ar susikrauti prekių yra Barbora - ir sukrauna, ir atveža!
Toks pastebejimas,
visiskai naujoje MAXIMOJE(Karoliniskiu), tarp SODROS ir IMPULS irengtos 4 nesavitarnos ir 6 savitarnos kasos. Buvau uzejes vakare, labai tvarkingai skirstesi srautai. Jaunesni prie savitarnu, vyresni (su fleshkutem) prie kasininkiu. As asmeniskai geriau jauciuos, kai perku savitarnos kasoje, ypac jei tai keli produktai ir kai akivaizdziai apsipirkimo laikas yra trumpesnis.
Niekad nesilankau savitarnos kasose. Jeigu jau pats turiu apsitarnauti prekybcentryje, tai tegu numeta kainas už prekes, nes algų kasininkėms nereikia mokėti.
Norėjau pasiūlyti įvesti aptarnavimo mokestį nesavitarnos kasose (€5 € už aptarnavimo seansą) ir šias iš vargšų pirkėjų išsunktas lėšas skirti savitarnos kasų įrengimui, bet pagalvojau, kad tada į savitarnos kasas atsikraustys ir tie lordai, kuriems ne lygis patiems apsitarnauti. Iš kitos pusės, nesuprantu, kodėl jie lankosi savitarnos pardose, kur reikia patiems vaikščioti, pasiimti prekes ir vadelioti vežimėlį/krepšelį, o ne kioskuose, kur viską paduoda.
P.S. Pamiršau, ar € rašosi prieš skaičių, ar po, tai parašiau 2 kart. Maža kas.
Maxima tikrai neauga. Ko gero, pastebimai mažėjo Lidlo naudai.
Apyvartos:
2017m Norfa ir Palink augo, RIMi beveik "ant savu", vienintele MAXIMA minus 28mln eur. Bet tuo tarpu NORFA +38mln, Palink +11mln. Teoriskai galima teigt, kad Norfa "apvalge" MAXIMA. O LIDL'o isvis nebuvo.
Svajoti nedraudžiama. Net ir pačiame Viešpatyje Lidle toks dalykas buvo tik po atidarymo kelias dienas. O ir šiaip, lietuviai mažiau tingūs už amerikiečius, tai ir patys susikrauna.
1. Profesionali kasininkė nuskaitys greičiau nei aš.
2. Nenoriu prisidėti prie darbo vietų mažinimo Lietuvoje.
3. Pinigų man nemoka, kad dirbčiau kitų darbą.
Ne visiems patinka dirbti kasininko darbą. Perkant butelį alaus ir pakelį traškučių tai greičiau, bet perkant visai savaitei, tai bus greičiau ir pas pačią lėčiausią kasininkę.
Aš naudojuosi savitarnos kasomis, nes dažniausiai jos būna laisvesnės. Be to, nereikia kontaktuoti su kasininkėmis, kurios Maximose dažnai ne itin malonios.
Savitarnos kasos tiesiog greičiau, nes dažniausiai nereikia laukti eilėje su tokiais, kaip tamsta
Ne visiems patinka dirbti kasininko darbą. Perkant butelį alaus ir pakelį traškučių tai greičiau, bet perkant visai savaitei, tai bus greičiau ir pas pačią lėčiausią kasininkę.
Komentuoti: