Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Diskusijos apie prekybos tinklus Lietuvoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Milwaukee
    replied
    Parašė Tomas Rodyti pranešimą
    Kai apsipirkinėja kokių studentų ar gėjų porelė, kur perka tik kefyro, batoną, alaus ir kandonų, tai be abejo puikiai tinka ir savitarnos kasos.
    O jei apsipirkineja sovietmeciu pagamintas produktas, heteras, toks kaip as ir perku sokolada, tai kazkas ten netinka?

Komentuoti:

• Tomas
    replied
    Parašė tomtom Rodyti pranešimą

Ir aš ten buvau, burgerius hotdogus rijau, walmart lankiaus ir taip gera dabar būtų jei seniukai kaip tu prie Maksimos įėjimo labintųs su manim... kaip Amerikoj.
    Tavo draugeliai renkasi už Norfos.

Komentuoti:

• Eikantas X
    replied
    Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
    Nepajėgiantiems nueiti iki parduotuvės ar susikrauti prekių yra Barbora - ir sukrauna, ir atveža!
    Taigi lankymasis supermarketuose yra lietuvių kultūrinis laisvalaikis nr 1, kaip be to? Gaila Lietuvoje nėra tikros vakarietiškos progresyvios kairiosios partijos, kad išskirtų subsidijas savaeigiams vežimėliams (pakeliantiems didelį svorį), bei pageidautinai- asmeniniam asistentui, kuris padėtų apsipirkti

Click image for larger version

Name:	Manzur_outside_on__3165650c.jpg
Views:	56
Size:	60,0 kB
ID:	1639284

Name:	a837a47db682.jpg
Views:	49
Size:	43,4 kB
ID:	1639285

Komentuoti:

• tomtom
    replied
    Nesinaudoju savitarna, nes esu tam per senas.

P.S. Žiauriai norėčiau, kad Maksimoje prie kasų lauktu darbuotojai sukraunantys prekes į maišus, kaip Amerikoj.
    Ir aš ten buvau, burgerius hotdogus rijau, walmart lankiaus ir taip gera dabar būtų jei seniukai kaip tu prie Maksimos įėjimo labintųs su manim... kaip Amerikoj.

Komentuoti:

• senasnamas
    replied
    P.S. Žiauriai norėčiau, kad Maksimoje prie kasų lauktu darbuotojai sukraunantys prekes į maišus, kaip Amerikoj.
    Nepajėgiantiems nueiti iki parduotuvės ar susikrauti prekių yra Barbora - ir sukrauna, ir atveža!

Komentuoti:

• Tomas
    replied
    Kai apsipirkinėja kokių studentų ar gėjų porelė, kur perka tik kefyro, batoną, alaus ir kandonų, tai be abejo puikiai tinka ir savitarnos kasos.

Komentuoti:

• digital
    replied
    Netiesa, buvau net kėlęs paveiksliuką pagal šalis kai eurą įvedinėjo, bet čia ne ta tema, jei norit vystyti, eikit į tam skirtą temą.

Name:	Euras.png
Views:	35
Size:	481,4 kB
ID:	1639257
    Paskutinis taisė digital; 2018.05.04, 17:32. Priežastis: pridėtas pav.

Komentuoti:

• Ignalina
    replied
    Parašė r08n Rodyti pranešimą

P.S. Pamiršau, ar € rašosi prieš skaičių, ar po, tai parašiau 2 kart. Maža kas.
    Daugumoje šalių prieš, pas mus po.

Komentuoti:

• Milwaukee
    replied
    Toks pastebejimas,
    visiskai naujoje MAXIMOJE(Karoliniskiu), tarp SODROS ir IMPULS irengtos 4 nesavitarnos ir 6 savitarnos kasos. Buvau uzejes vakare, labai tvarkingai skirstesi srautai. Jaunesni prie savitarnu, vyresni (su fleshkutem) prie kasininkiu. As asmeniskai geriau jauciuos, kai perku savitarnos kasoje, ypac jei tai keli produktai ir kai akivaizdziai apsipirkimo laikas yra trumpesnis.

Komentuoti:

• r08n
    replied
    Parašė R.D. Rodyti pranešimą

Niekad nesilankau savitarnos kasose. Jeigu jau pats turiu apsitarnauti prekybcentryje, tai tegu numeta kainas už prekes, nes algų kasininkėms nereikia mokėti.
    Norėjau pasiūlyti įvesti aptarnavimo mokestį nesavitarnos kasose (€5 € už aptarnavimo seansą) ir šias iš vargšų pirkėjų išsunktas lėšas skirti savitarnos kasų įrengimui, bet pagalvojau, kad tada į savitarnos kasas atsikraustys ir tie lordai, kuriems ne lygis patiems apsitarnauti. Iš kitos pusės, nesuprantu, kodėl jie lankosi savitarnos pardose, kur reikia patiems vaikščioti, pasiimti prekes ir vadelioti vežimėlį/krepšelį, o ne kioskuose, kur viską paduoda.

P.S. Pamiršau, ar € rašosi prieš skaičių, ar po, tai parašiau 2 kart. Maža kas.

Komentuoti:

• Milwaukee
    replied
    Parašė John Rodyti pranešimą
    Maxima tikrai neauga. Ko gero, pastebimai mažėjo Lidlo naudai.
    Apyvartos:
    2017m Norfa ir Palink augo, RIMi beveik "ant savu", vienintele MAXIMA minus 28mln eur. Bet tuo tarpu NORFA +38mln, Palink +11mln. Teoriskai galima teigt, kad Norfa "apvalge" MAXIMA. O LIDL'o isvis nebuvo.

Komentuoti:

• Ignalina
    replied
    Svajoti nedraudžiama. Net ir pačiame Viešpatyje Lidle toks dalykas buvo tik po atidarymo kelias dienas. O ir šiaip, lietuviai mažiau tingūs už amerikiečius, tai ir patys susikrauna.

Komentuoti:

• Tomas
    replied

Paskutinis taisė Tomas; 2018.05.03, 20:04.

Komentuoti:

• sankauskas
    replied
    Parašė Gator Rodyti pranešimą
    Nesinaudoju, nes:

2. Nenoriu prisidėti prie darbo vietų mažinimo Lietuvoje.
    Superinis punktas.
    Aš tai siūlyčiau uždrausti traktorius Lietuvoje, nes jie mažina darbo vietas Lietuvoje.

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Nesinaudoju, nes:

1. Profesionali kasininkė nuskaitys greičiau nei aš.
    2. Nenoriu prisidėti prie darbo vietų mažinimo Lietuvoje.
    3. Pinigų man nemoka, kad dirbčiau kitų darbą.

Komentuoti:

• R.D.
    replied

Gal dar ir kortelėmis nesinaudojant? Tik cashu?
    Žinoma, ir tik metalinem monetom.

Komentuoti:

• John
    replied
    Parašė R.D. Rodyti pranešimą

Džiugu, kad einate į savitarnos kasas ir nesusiduriu su tokiais kaip jūs, tamsta. Gyvenimas, manau, tampa šviesesniu.
    Gal dar ir kortelėmis nesinaudojant? Tik cashu?

Komentuoti:

• dsanto
    replied
    Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
    Ne visiems patinka dirbti kasininko darbą. Perkant butelį alaus ir pakelį traškučių tai greičiau, bet perkant visai savaitei, tai bus greičiau ir pas pačią lėčiausią kasininkę.
    Aš naudojuosi savitarnos kasomis, nes dažniausiai jos būna laisvesnės. Be to, nereikia kontaktuoti su kasininkėmis, kurios Maximose dažnai ne itin malonios.

Komentuoti:

• senasnamas
    replied
    Savitarnos kasos tiesiog greičiau, nes dažniausiai nereikia laukti eilėje su tokiais, kaip tamsta
    Ne visiems patinka dirbti kasininko darbą. Perkant butelį alaus ir pakelį traškučių tai greičiau, bet perkant visai savaitei, tai bus greičiau ir pas pačią lėčiausią kasininkę.

Komentuoti:

• R.D.
    replied

Savitarnos kasos tiesiog greičiau, nes dažniausiai nereikia laukti eilėje su tokiais, kaip tamsta
    Džiugu, kad einate į savitarnos kasas ir nesusiduriu su tokiais kaip jūs, tamsta. Gyvenimas, manau, tampa šviesesniu.

Komentuoti:

Working...
X