paziurejau vakar ''Avatar'' Londono BFI IMAX'e. ispudis nerealus, filmas super super super!
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Filmų rekomendacijos
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Šiandien atsigavęs po vakarykščių linksmybių sakiau nueisiu, ogi bilietai iššluoti beveik... Net ir naktiniui buvo prapirkta... Tai sakiau nueisiu kurią kitą dieną, kad dar ir vietas geresnes pasirinkčiauMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Man rodos Jis žmogus ne juokais serga
Nes atrodo pastaruoju metu labai susibaigęs
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Taigi prasigėręs jis. Jau ne kartą policiją jį girtą pagavo. Ta akis gal dėl nervų trūkčioja. Daug geriančių žmonių nervų sistema paprastai nusilpsta.Parašė HAMMER Rodyti pranešimąMan rodos Jis žmogus ne juokais serga
Nes atrodo pastaruoju metu labai susibaigęswww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Chuan Lu filmas City of Life and Death (2009) apie 1937 Nanjing'o įvykius japonų invazijos metu. Aišku, kaip ir daugelyje panašių filmų, neįmanoma pasakyti, kiek ten tikrovės, o kiek dramatizmo ar iš piršto laužtų situacijų, bet faktas lieka faktu, kad tai buvo vienas brutaliausių ir žiauriausių civilių žudynių ir prievartavimų atvejų 20a.
Iš Wikipedijos:
City of Life and Death takes place in 1937, during the height of the Second Sino-Japanese War. The Imperial Japanese Army has just captured the then-capital of the Republic of China, Nanjing. What followed was known as the Nanking Massacre, a period of several weeks wherein massive numbers of Chinese prisoners of war and civilians were killed.
The film tells the story of several figures, both historical and fictional, including a Chinese soldier, a schoolteacher, a Japanese soldier, a foreign missionary, and John Rabe, a Nazi businessman who would ultimately save thousands of Chinese civilians.
Comment
-
Kas nematėte Band of Brothers tai rekomenduočiau pažiurėti. O kas matėt ir patiko tai siūlyčiau nuo Kovo 14 ieškoti naujojo tų pačių kurėjų mini-serialo The Pacific
Tikiuosi jis bus tokspat geras kaip ir Band of BrothersLife is a game that no one wins
Comment
-
Labai laukiu The Pacific! Band of Brothers kelis kart peržiūrėjau, nerealus buvo, tai manau ir naujas jų leidinys bus ne prastesnisParašė Kartmen Rodyti pranešimąKas nematėte Band of Brothers tai rekomenduočiau pažiurėti. O kas matėt ir patiko tai siūlyčiau nuo Kovo 14 ieškoti naujojo tų pačių kurėjų mini-serialo The Pacific
Tikiuosi jis bus tokspat geras kaip ir Band of Brothers
Kartais ką nors įdomaus bandau parašyt ir savo blog'e (Kelionė į Indiją, Nürburgring, Kosmoso stovykla Rusijoje, gyvenimas Australijoje)
Comment
-
Aš irgi tris kartus kartojau Band of Brothers. Šitą reikės internete gaudyt.Parašė Jay-M Rodyti pranešimąLabai laukiu The Pacific! Band of Brothers kelis kart peržiūrėjau, nerealus buvo, tai manau ir naujas jų leidinys bus ne prastesnis
Comment
-
Man čia daugiau linksma darosi žiūrint, nei baisuParašė Mjso Rodyti pranešimąŠiek tiek primena Paranormal Activity, bet šįkart, ne apie vaiduoklius, o apie kažką, kas žemėj neegzistuoja. Pamatysit suprasit.
Keliose vietose akys ant kaktos iššoko.
Youtube video
Comment
-
Kiek žmonių tiek nuomoniųParašė Lettered Rodyti pranešimąMan čia daugiau linksma darosi žiūrint, nei baisu
Žiūrint tokius filmus, reik bent kiek tikėt, kad taip iš tikrųjų vyksta
Paskutinis taisė Mjso; 2010.02.28, 23:21.
Comment
Panašus ir truputį kitoks Zero ir Zero II. Šiaip abu man jie vienodai geri ir įdomūs.
Comment