Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Panevėžio projektai

Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Basanaviciaus g. 9 ir 11















    Comment


      InREAL biuras

















      Comment


        Naujas Panevezio autobusu parko pastatas













        Comment


          Panevėžio miesto Stoties g., Pušaloto g. ir Marijonų g. sankryžos rekonstravimo projektas projektiniai pasiūlymai.

          http://www.panevezys.lt/lt/veiklos-s...mas_22832.html

          Comment


            Pora planuojamų objektų Panevėžio rajone. Nuorodose vizualizacijos, planai, fasadai ir kt.

            1. Sporto salė Piniavoje (prie mokyklos)

            http://panrs.lt/go.php/lit/Pradedama...ybos-projektas

            2. Kemperių gamybos, remonto ir pardavimų pastatas Panevėžio aplinkkelio 15, Šilagalio k., Panevėžio r.

            http://panrs.lt/go.php/lit/Kemperiu-...iai-pasiulymai

            Comment


              ES finansavimas – 2 Panevėžio savivaldybės projektams

              Du Panevėžio miesto savivaldybės projektai pateko tarp 30 atrinktųjų, kuriems bus skirta ES lėšų iš 2014–2020 m. Latvijos, Lietuvos ir Baltarusijos bendradarbiavimo per sieną programos. Patvirtinta, kad finansinių injekcijų gaus Dailės galerijos ir Kraštotyros muziejaus veiklos plėtra.

              Projektą „Tarpvalstybinė lojalumo programa kultūrai ir turizmui skatinti“ Panevėžys teikė su Daugpiliu (Latvija), Polocku ir Vitebsku (Baltarusija). Gavusi ES lėšų, Dailės galerija 2018 m. surengs tarptautinį keramikos simpoziumą, 2019 m. – konferenciją „Keramikos meno tradicija ir šiandiena“. Daug dėmesio numatoma edukacinės veiklos plėtrai.

              Antrąjį projektą „Istorinio ir kultūrinio paveldo sklaida tarp kaimyninių šalių pasitelkiant inovacijas muziejuose“ Panevėžys parengė su Preiliais (Latvija) ir Gardinu (Baltarusija). Už gautas lėšas mūsų Kraštotyros muziejus ketina įsigyti modernių ir inovatyvių priemonių (interaktyvų stalo žaidimą, lauko vaizdo ekraną ir kt.), organizuoti mokymus, festivalius, susitikimus, edukacines programas.
              Visiems 30 pirmuoju 2014–2020 m. Latvijos, Lietuvos ir Baltarusijos bendradarbiavimo per sieną programos kvietimu atrinktų projektų planuojama padalyti daugiau kaip 20 mln. Eur.

              Šiuo metu tikslinamos projektų paraiškos, suplanuotos priemonės, reikalingos lėšos. Finansavimo sutartis planuojama pasirašyti 2018 m. pradžioje. https://jp.lt/es-finansavimas-2-panevezio-savivaldybes-projektams/

              Comment


                Ryt, šeštadienį, atvirų durų diena (2017 12 09). Naujai įrengtas sporto klubas. Norintys gali apžiūrėti.
                Buvęs klubas "Egivela", Respublikos g. 47a
                http://www.interogym.lt/

                Comment


                  Šalia šio sporto klubo vyksta Panevėžio archyvo rekonstrukcija, lipdo ketvirtą aukštą.

                  Comment


                    Pagaliau pasisekė ir panevėžiečiams – ateina didžiausia norvegų baldų gamintoja

                    Norvegijos baldų gamybos įmonė „IMG Group“ pasirašė sutartį su Panevėžio laisvosios ekonominės zonos (LEZ) operatoriumi. Pirmąją bendrą baldų gamyklą ir distribucijos centrą Europoje grupė nusprendė statyti Panevėžyje. Panevėžyje grupė įsikurs per kelis etapus. Pirmąjį jų planuojama užbaigti 2019 m. pradžioje. Pradinė investicija sieks 10 mln. eurų ir bus sukurtos 125 darbo vietos. Lietuvoje jau yra įsteigta antrinė grupės įmonė – bendrovė „IMG Lithuania“. „IMG group“ AS tikisi, kad ši investicija Panevėžyje bus kertinė įmonės augimo strategijoje ir padės IMG per ateinančius penkerius metus padvigubinti verslo apimtis. REKLAMA „IMG Lithuania“ sustiprins mūsų konkurencinę poziciją Europoje. „IMG group“ esmė yra sukurti didžiausią vertę savo klientams, todėl teigiamai vertinu Lietuvos teikiamas galimybes mūsų verslui Europoje”, – sakė „IMG group“ prezidentas James Tate. Šiuo metu įmonė veiklą Europos rinkoje vykdo, savo produkciją transportuodama iš Azijoje veikiančių gamyklų. Grupė tikisi, kad Panevėžio LEZ IMG suteiks lankstesnes gamybos ir tiekimo galimybes, nes Panevėžys pasižymi stipria tiekimo grandine daugumai pramonės šakų, ypač baldų gamybai. 50 km spinduliu pasiekiami visi aukščiausių standartų ir kokybės medžio, porolono, tekstilės, metalo ir kitų komponentų gamintojai. „Pasirinkimas investuoti Panevėžio LEZ IMG leis sutrumpinti tiekimo terminus bei padidins konkrečių produktų gamybos ir tiekimo galimybes Europos rinkai. Didesnis lankstumas užtikrins geresnę paslaugų kokybę esamiems klientams bei leis plėstis į naujas rinkas”, – teigia IMG grupės Prezidentas James Tate. Anot „IMG group“ gamybos direktoriaus Larso Inge'o Solnordalo Jakobseno, Panevėžys buvo pasirinktas tiek dėl strategiškai patogios lokacijos, palankių galimybių lengvai vystyti verslą, tiek dėl kvalifikuotų darbuotojų, tarp kurių nemažai yra ir baldų gamybos specialistų. Panevėžio LEZ direktorius Rokas Krivonis atkreipia dėmesį, kad tokio investuotojo kaip „IMG group“ žingsnis pradėti veiklą Panevėžyje rodo šio miesto, kaip pramonės telkinio, svarbą tiek šalies, tiek visos Europos kontekste. Iš viso Panevėžio regione jau pritraukta keliasdešimt užsienio kapitalo investuotojų, iš kurių net 16 yra iš Norvegijos. „Investuotojams Panevėžio LEZ patraukli ne tik dėl kvalifikuotų specialistų pasiūlos, patikimų tiekėjų, bet ir dėl galimybės projektus įgyvendinti operatyviai. Laikiną gamybą siūloma pradėti greta esančiame pastatų komplekse jau po sutarties pasirašymo, ką pasiūlėme ir IMG, o mūsų Panevėžyje dirbanti statybų valdymo komanda užtikrina, kad esant poreikiui projektai LEZ būtų įgyvendinti per 8–10 mėnesių“, – kalbėjo R.Krivonis. Pastato statybas planuojama pradėti 2018 m. viduryje, o gamybą ir distribuciją daliniu pajėgumu planuojama pradėti 2019 m. pradžioje.

                    Skaitykite daugiau: https://verslas.lrytas.lt/rinkos-pul...tm_medium=Copy

                    Comment


                      [QUOTE=Panevezietis;n1604963] Pagaliau pasisekė ir panevėžiečiams – ateina didžiausia norvegų baldų gamintoja

                      ir kuom gi cia pasiseke? dar viena gamykla kur dirbs kaip vergai uz minimuma.....Panevezy darbo ir taip per akis tik niekas nenori dirbti uz minimuma, beto dabar darbdaviai atsiprasant issipisineja....Vistiek emigracija dides, labai daug isvaziuojanciu i Vilniu ar Kauna ir ten pasilieka, plius europa visa......


                      Į Panevėžį ateina didžiausia norvegų baldų gamintoja

                      Norvegijos baldų gamybos įmonė „IMG Group“ pasirašė sutartį su Panevėžio laisvosios ekonominės zonos (LEZ) operatoriumi. Pirmąją bendrą baldų gamyklą ir distribucijos centrą Europoje grupė nusprendė statyti Panevėžyje.



                      Panevėžyje grupė įsikurs per kelis etapus. Pirmąjį jų planuojama užbaigti 2019 m. pradžioje. Pradinė investicija sieks 10 mln. eurų ir bus sukurtos 125 darbo vietos. Lietuvoje jau yra įsteigta antrinė grupės įmonė – bendrovė „IMG Lithuania“. „IMG group“ AS tikisi, kad ši investicija Panevėžyje bus kertinė įmonės augimo strategijoje ir padės IMG per ateinančius penkerius metus padvigubinti verslo apimtis.

                      „IMG Lithuania“ sustiprins mūsų konkurencinę poziciją Europoje. „IMG group“ esmė yra sukurti didžiausią vertę savo klientams, todėl teigiamai vertinu Lietuvos teikiamas galimybes mūsų verslui Europoje”, – sakė „IMG group“ prezidentas James Tate.
                      Šiuo metu įmonė veiklą Europos rinkoje vykdo, savo produkciją transportuodama iš Azijoje veikiančių gamyklų. Grupė tikisi, kad Panevėžio LEZ IMG suteiks lankstesnes gamybos ir tiekimo galimybes, nes Panevėžys pasižymi stipria tiekimo grandine daugumai pramonės šakų, ypač baldų gamybai. 50 km spinduliu pasiekiami visi aukščiausių standartų ir kokybės medžio, porolono, tekstilės, metalo ir kitų komponentų gamintojai.

                      „Pasirinkimas investuoti Panevėžio LEZ IMG leis sutrumpinti tiekimo terminus bei padidins konkrečių produktų gamybos ir tiekimo galimybes Europos rinkai. Didesnis lankstumas užtikrins geresnę paslaugų kokybę esamiems klientams bei leis plėstis į naujas rinkas”, – teigia IMG grupės Prezidentas James Tate. Anot „IMG group“ gamybos direktoriaus Larso Inge’o Solnordalo Jakobseno, Panevėžys buvo pasirinktas tiek dėl strategiškai patogios lokacijos, palankių galimybių lengvai vystyti verslą, tiek dėl kvalifikuotų darbuotojų, tarp kurių nemažai yra ir baldų gamybos specialistų.

                      Panevėžio LEZ direktorius Rokas Krivonis atkreipia dėmesį, kad tokio investuotojo kaip „IMG group“ žingsnis pradėti veiklą Panevėžyje rodo šio miesto, kaip pramonės telkinio, svarbą tiek šalies, tiek visos Europos kontekste.

                      Iš viso Panevėžio regione jau pritraukta keliasdešimt užsienio kapitalo investuotojų, iš kurių net 16 yra iš Norvegijos.

                      „Investuotojams Panevėžio LEZ patraukli ne tik dėl kvalifikuotų specialistų pasiūlos, patikimų tiekėjų, bet ir dėl galimybės projektus įgyvendinti operatyviai. Laikiną gamybą siūloma pradėti greta esančiame pastatų komplekse jau po sutarties pasirašymo, ką pasiūlėme ir IMG, o mūsų Panevėžyje dirbanti statybų valdymo komanda užtikrina, kad esant poreikiui projektai LEZ būtų įgyvendinti per 8–10 mėnesių“, – kalbėjo R.Krivonis.

                      Pastato statybas planuojama pradėti 2018 m. viduryje, o gamybą ir distribuciją daliniu pajėgumu planuojama pradėti 2019 m. pradžioje.

                      https://jp.lt/i-panevezi-ateina-didz...ldu-gamintoja/

                      Comment


                        Audry tavo teisė dirbti, nedirbti. Įkurti gali savo baldų fabriką ir mokėti po 1500 į rankas. Bus norinčių tikrai dirbti. Ir iš Vilniaus ir Kauno važinės.

                        Prie ruso "darbas žmogaus ieškojo", dabar kiti laikai.


                        Planuojami nauji objektai rajone (nuorodose PP dokumentai, brėžiniai):

                        1. Projektas: Naujų baldų kūrybos, vystymo ir gamybos pastato Panevėžio aplinkkelio 15, Šilagalio k., Panevėžio r., statybos projektas.

                        http://panrs.lt/go.php/lit/Nauju-bal...iai-pasiulymai

                        2. Projekto pavadinimas: Specialios paskirties pastato – kareivinių Nr. 25, Pajuosčio k. 2, Velžio sen., Panevėžio r. sav., rekonstravimo projektas

                        http://panrs.lt/go.php/lit/Informaci...-rekonstravima


                        Vis laiks nuo laiko sekdami šią nuorodą matysit kas mūsų kaime planuojama statyti.

                        http://panrs.lt/go.php/lit/Projektuo...iniai-siulymai

                        O čia kas bus naujo mūsų mieste:

                        http://www.panevezys.lt/lt/veiklos-sritys/architekturos-ir-urbanistikos-skyrius/techniniu-projektu-rengimas.html

                        Comment


                          Parašė Audrys
                          ir kuom gi cia pasiseke? dar viena gamykla kur dirbs kaip vergai uz minimuma.....Panevezy darbo ir taip per akis tik niekas nenori dirbti uz minimuma, beto dabar darbdaviai atsiprasant issipisineja....Vistiek emigracija dides, labai daug isvaziuojanciu i Vilniu ar Kauna ir ten pasilieka, plius europa visa......
                          Pirma - jei dabar pilna darbų ir niekas nedirba tai logiška, kad investuotojas turės mokėti daugiau, gal ne toks kvailas, kad statytų be darbuotojų?
                          Antra - kur tu trauki tas nesamones ape minimumą? Pvz. Dominari pažiūrėjau rekvizitus, 1,9 karto nei minimumas, aišku čia gali būti tarkim su viršvalandžiais ir kiti veiksnai, bet skaičiai toli gražu nepanašūs į minimumą.
                          Trečia - papildomos darbo vietos (ne perskirstomos, o konkrečiai papildomos, nes eksportui) visada prisideda prie miesto bendrų atlyginimų kilimo.

                          Bet taip, geriau delfi runkelių stilium paburnojam dėl pukų naujienų.
                          Paskutinis taisė Gator; 2017.12.14, 15:04.

                          Comment


                            Beje apie "pilna darbo vietų" Panevėžyje.
                            https://www.ldb.lt/ldbportal/pages/s...employees.aspx
                            Panevėžyje 194, Šiauliuose 785. Čia miestai + rajonai kaip suprantu.
                            Net ir dvigubas skirtumas neturėtų tenkinti, o čia išvis ...

                            Comment


                              [QUOTE=Audrys;n1604966]
                              Parašė Panevezietis Rodyti pranešimą
                              Pagaliau pasisekė ir panevėžiečiams – ateina didžiausia norvegų baldų gamintoja

                              ir kuom gi cia pasiseke? dar viena gamykla kur dirbs kaip vergai uz minimuma.....Panevezy darbo ir taip per akis tik niekas nenori dirbti uz minimuma, beto dabar darbdaviai atsiprasant issipisineja....Vistiek emigracija dides, labai daug isvaziuojanciu i Vilniu ar Kauna ir ten pasilieka, plius europa visa......


                              Į Panevėžį ateina didžiausia norvegų baldų gamintoja

                              Norvegijos baldų gamybos įmonė „IMG Group“ pasirašė sutartį su Panevėžio laisvosios ekonominės zonos (LEZ) operatoriumi. Pirmąją bendrą baldų gamyklą ir distribucijos centrą Europoje grupė nusprendė statyti Panevėžyje.



                              Panevėžyje grupė įsikurs per kelis etapus. Pirmąjį jų planuojama užbaigti 2019 m. pradžioje. Pradinė investicija sieks 10 mln. eurų ir bus sukurtos 125 darbo vietos. Lietuvoje jau yra įsteigta antrinė grupės įmonė – bendrovė „IMG Lithuania“. „IMG group“ AS tikisi, kad ši investicija Panevėžyje bus kertinė įmonės augimo strategijoje ir padės IMG per ateinančius penkerius metus padvigubinti verslo apimtis.

                              „IMG Lithuania“ sustiprins mūsų konkurencinę poziciją Europoje. „IMG group“ esmė yra sukurti didžiausią vertę savo klientams, todėl teigiamai vertinu Lietuvos teikiamas galimybes mūsų verslui Europoje”, – sakė „IMG group“ prezidentas James Tate.
                              Šiuo metu įmonė veiklą Europos rinkoje vykdo, savo produkciją transportuodama iš Azijoje veikiančių gamyklų. Grupė tikisi, kad Panevėžio LEZ IMG suteiks lankstesnes gamybos ir tiekimo galimybes, nes Panevėžys pasižymi stipria tiekimo grandine daugumai pramonės šakų, ypač baldų gamybai. 50 km spinduliu pasiekiami visi aukščiausių standartų ir kokybės medžio, porolono, tekstilės, metalo ir kitų komponentų gamintojai.

                              „Pasirinkimas investuoti Panevėžio LEZ IMG leis sutrumpinti tiekimo terminus bei padidins konkrečių produktų gamybos ir tiekimo galimybes Europos rinkai. Didesnis lankstumas užtikrins geresnę paslaugų kokybę esamiems klientams bei leis plėstis į naujas rinkas”, – teigia IMG grupės Prezidentas James Tate. Anot „IMG group“ gamybos direktoriaus Larso Inge’o Solnordalo Jakobseno, Panevėžys buvo pasirinktas tiek dėl strategiškai patogios lokacijos, palankių galimybių lengvai vystyti verslą, tiek dėl kvalifikuotų darbuotojų, tarp kurių nemažai yra ir baldų gamybos specialistų.

                              Panevėžio LEZ direktorius Rokas Krivonis atkreipia dėmesį, kad tokio investuotojo kaip „IMG group“ žingsnis pradėti veiklą Panevėžyje rodo šio miesto, kaip pramonės telkinio, svarbą tiek šalies, tiek visos Europos kontekste.

                              Iš viso Panevėžio regione jau pritraukta keliasdešimt užsienio kapitalo investuotojų, iš kurių net 16 yra iš Norvegijos.

                              „Investuotojams Panevėžio LEZ patraukli ne tik dėl kvalifikuotų specialistų pasiūlos, patikimų tiekėjų, bet ir dėl galimybės projektus įgyvendinti operatyviai. Laikiną gamybą siūloma pradėti greta esančiame pastatų komplekse jau po sutarties pasirašymo, ką pasiūlėme ir IMG, o mūsų Panevėžyje dirbanti statybų valdymo komanda užtikrina, kad esant poreikiui projektai LEZ būtų įgyvendinti per 8–10 mėnesių“, – kalbėjo R.Krivonis.

                              Pastato statybas planuojama pradėti 2018 m. viduryje, o gamybą ir distribuciją daliniu pajėgumu planuojama pradėti 2019 m. pradžioje.

                              https://jp.lt/i-panevezi-ateina-didz...ldu-gamintoja/
                              LEZui yra atskira tema.

                              Comment


                                Greit grius dar vienas paveldas . Vietoj autobusų parko atsiras Lidl

                                Comment


                                  Dar vienas busimas projektas .

                                  Panevėžio savivaldybė pritarė pradėti ruošti techninį 50m . baseino projektą.

                                  Comment


                                    Prasidėjo pirminiai Senvagės rekonstrukcijos darbai. Bus keičiamos 40 metų "paveldo" plytelės.

                                    Comment


                                      Basanaviciaus g. 9 ir 11 .Mazai kas pajudejo, turbut laukia langu....







                                      Comment


                                        Gal kam ir nereikšmingas projektėlis, bet miestą papuošė naujas PST (toliau Panevėžio statybos trestas) laikrodis. Tai dovana miestui ir jis puošia prie PST pastato ir Bendruomenių rūmų. ILabai ištiesų gerai atrodo !!!



















                                        Tiesa pastatas PST senai buvo atrestauruotas, kas ankščiau jame veikė nežinau. Galbut kai vietoj Romantic viešbučio buvo berods Malsenos malūnai buvo koks tai administracinis pastatas....




                                        Comment


                                          Panevėžio Žemynos progimnazijos stadiono rekonstrukcija (buvusi 14-oji vidurinė)



























                                          Comment

                                          Working...
                                          X