Nuo kada pardavimai prasides?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Horizontai - Lvivo 59 (buvę Vėtrūnos dvynukai, 11 Kvartalas)
Collapse
X
-
Tikiuosi fasadų labai nelies. Bet matau yra piginančių sprndimų, kaip vietoj 3 požeminių parkingo auktų lieka 2 aukštai. Ankščiau man rodos buvo didesni balkonai, dabar dalis ploto yra butas su mažesniais balkonais. Langai pradžioje buvo suveriami, dabar tik viena atidaroma dalis. Tai tikiuosi tik taip taupo, bet esminių vietų nelies.Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimąGirdėjau gandus, kad dėl išaugusių kainų nupigins fasadus, tai iškarto reikia pasiruošti nusivylimui.
Comment
-
Nuo 29k, bet pakankamai sena info. Dabar suprantu mažiau ir parkavimo vietų liko, kas kainos tikrai nemažina.Parašė Globalus Rodyti pranešimąĮdomu, kiek šitam projekte kainuos parkingo vieta? Gal kas domėjosi?
- 1 patinka
Comment
-
Parkingai 37500, sandėliukai 3000 EUR/kvm. Butų kainos 4400-7200 EUR/kvm. Dauguma butų tragiško planavimo....Parašė Globalus Rodyti pranešimąĮdomu, kiek šitam projekte kainuos parkingo vieta? Gal kas domėjosi?
Comment
-
Ka reiskia tragisko planavimo?Parašė feex12 Rodyti pranešimą
Parkingai 37500, sandėliukai 3000 EUR/kvm. Butų kainos 4400-7200 EUR/kvm. Dauguma butų tragiško planavimo....
- 1 patinka
Comment
-
Tą ir reiškiaParašė Zygis Rodyti pranešimą
Ka reiskia tragisko planavimo?
1. dauguma balkonų yra įgilinti (2,5-3 kvm dydžio) ir tai sugadina stačiakampį bei galimą normalų planavimą. Gaunasi nestandartinės ir tamsios svetainės (vienintelis langas į įgilintą balkoną);
2. koridoriai kai kuriuose butuose sudaro iki 10% ploto. Kai buto plotas siekia 40-50, 10% yra labai reikšminga. Būtų užtekę kai kuriuose butuose pastumdyti įėjimą bute ir gautųsi geresnis butų funkciškumas;
3. Korpusų kampuose (iš viso 8 kampai, kai korpusai atsiskiria), kur geriausiai planuojasi 3-4 kambarių butai, 6 kampuose sukišti 2 kambarių butai, o likę 2 trijų kambarių butai yra 50 kvm su siauromis, nepatogiomis svetainėmis.
4. Dalyje miegamųjų nėra spintų.
Senai esu matęs tokius prastus planavimus (paskutinį kartą kažką tokio prasto turbūt monopolio namuose esu matęs). Panašu, kad vystytojas viską paliko architektams, o architektai, kaip taisyklė, nelabai moka paišyti butų (su keliomis išimtimis), supaišo beleką. Prie to dar prisideda ir A4 fetišas turėti kuo daugiau langų, kas dar labiau apsunkina butų f-ją, t.y. jie pradeda nuo fasado, o tada lenda į vidų, kai realiai turėtum susidėlioti funkciją viduje ir tada lįsti į išorę su langų ritmu, balkonais ir pan.Paskutinis taisė feex12; Šiandien, 10:31.
- 6 patinka
Comment
-
Dabar dauguma butų yra nežmoniškai maži, po 20–30 kv. m, su nelogišku išplanavimu, o kainos – kosminės.Parašė feex12 Rodyti pranešimą
Tą ir reiškia
1. dauguma balkonų yra įgilinti (2,5-3 kvm dydžio) ir tai sugadina stačiakampį bei galimą normalų planavimą. Gaunasi nestandartinės ir tamsios svetainės (vienintelis langas į įgilintą balkoną);
2. koridoriai kai kuriuose butuose sudaro iki 10% ploto. Kai buto plotas siekia 40-50, 10% yra labai reikšminga. Būtų užtekę kai kuriuose butuose pastumdyti įėjimą bute ir gautųsi geresnis butų funkciškumas;
3. Korpusų kampuose (iš viso 8 kampai, kai korpusai atsiskiria), kur geriausiai planuojasi 3-4 kambarių butai, 6 kampuose sukišti 2 kambarių butai, o likę 2 trijų kambarių butai yra 50 kvm su siauromis, nepatogiomis svetainėmis.
4. Dalyje miegamųjų nėra spintų.
Senai esu matęs tokius prastus planavimus (paskutinį kartą kažką tokio prasto turbūt monopolio namuose esu matęs). Panašu, kad vystytojas viską paliko architektams, o architektai, kaip taisyklė, nelabai moka paišyti butų (su keliomis išimtimis), supaišo beleką. Prie to dar prisideda ir A4 fetišas turėti kuo daugiau langų, kas dar labiau apsunkina butų f-ją, t.y. jie pradeda nuo fasado, o tada lenda į vidų, kai realiai turėtum susidėlioti funkciją viduje ir tada lįsti į išorę su langų ritmu, balkonais ir pan.
- 1 patinka
Comment
wow
Comment