Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Horizontai - Lvivo 59 (buvę Vėtrūnos dvynukai, 11 Kvartalas)
Collapse
X
-
Dabar atrodo keista jų suderinamumas, bet reikia neskubėt su išvadomis. Arches ir Aketuri architektai žino ką daro, manau bus gerai.
- 2 patinka
-
Aš irgi būčiau už originalų summit bokštą, labiau įsipaišo bet kiek suprantu dabar dar jie dirbs su šiais projektais ir gal kažkiek skirsis galutinis variantas. Bokštas su "karūna" irgi yra gan neįprastas, primena NYC tuo kad ten istoriniai dangoraižiai neretai turi išsiskiriančias viršūnes/"antstatus".
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Buvau tas, kuris pamatė įrašą, todėl kelių sekundžių infarktą teko apturėti... Bet vis gerai, kas gerai baigėsi!Parašė Taj Mahal Rodyti pranešimąAš prieš paskelbiant rezultatus, šioje temoje parašiau kad laimėjo Art‘eco.
Dar norėjau pridėti kad sumažintas aukštingumas, todėl vėluoja rezultatų skelbimas.
Žinutę ištryniau, nes nenorėjau būti atsakingas už forumiečių infarktus.

- 3 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
Čia man vienam nedera…? Kažkaip labai keistai atrodo… :/
tikiuos galutinis vaizdas atrodys kitaip. Abu neblogi variantai, bet nebūtunai gerai atrodo ir jų mixas…
nusivylimas..
Jeigu stiklinis fasadas bus pakeistas į kažką labiau klasikinio, ir labiau tinkančio prie Summit, gali labai gražiai gautis.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Čia man vienam nedera…? Kažkaip labai keistai atrodo… :/Parašė Lettered Rodyti pranešimą
tikiuos galutinis vaizdas atrodys kitaip. Abu neblogi variantai, bet nebūtunai gerai atrodo ir jų mixas…
nusivylimas..
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Nezinau kaip cia visa tai atrodys. Kazkokia tai makalyne bus. Reikejo arba viena arba kita pasirinkti projekta, o ne biski is vieno ir kito. Kam ta penkiauksti reikejo palikti nesuprantu
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Taigi "karuna" bus, jei del nupiginimo jos nepanaikinsParašė Optimistas Rodyti pranešimąAišku, projektas vis tiek yra nuostabus, bet kažkaip labai norėjosi pagrindinio Summit (arba 112976) bokšto NMC kalvoje, būtų buvę tikrai išskirtinis pastatas, o ne dar vienas plikas stiklas...
Komentuoti:
-
Aš prieš paskelbiant rezultatus, šioje temoje parašiau kad laimėjo Art‘eco.
Dar norėjau pridėti kad sumažintas aukštingumas, todėl vėluoja rezultatų skelbimas.
Žinutę ištryniau, nes nenorėjau būti atsakingas už forumiečių infarktus.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Aišku, projektas vis tiek yra nuostabus, bet kažkaip labai norėjosi pagrindinio Summit (arba 112976) bokšto NMC kalvoje, būtų buvę tikrai išskirtinis pastatas, o ne dar vienas plikas stiklas...
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Tai tik bokstas teliks Watermarko, kiemas su likusiu kompleksu kito projekto.Parašė Saliamonas Rodyti pranešimą
Watermark - winner for residential tower - mano žodyne 'tower' ir reiškia didžiausią pastatą - komplekso dominantę. Kaip suprantu statys šitą Watermark daugiabučio bokštą + visą Summit neskaitant to rudo bokšto:
Įdomu tik kaip su Watermark vandeniu vidiniame kieme? Spėju bus atsisakyta?
Komentuoti:
-
Parašė John Rodyti pranešimąGal kas gali kvalifikuotai paaiškinti, kurios kurio projekto dalys bus statomos?
- 14 patinka
Komentuoti:
-
Watermark - winner for residential tower - mano žodyne 'tower' ir reiškia didžiausią pastatą - komplekso dominantę. Kaip suprantu statys šitą Watermark daugiabučio bokštą + visą Summit neskaitant to rudo bokšto:Parašė Optimistas Rodyti pranešimąKaip suprantu, didžiausias Summit pastatas nebus įgyvendinamas? Būtų labai įdomu pamatyti galutinio projekto vizualizacijas.
Įdomu tik kaip su Watermark vandeniu vidiniame kieme? Spėju bus atsisakyta?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Puikios naujienos ir tuo pačiu metu kiek keistokos. Suprantu kad buvo įrašyta į konkurso sąlygas kad gali būti du laimėtojai bet kažkiek vis tiek keistai tai atrodo. Dabar kaip suprantu turės keisti projektus kad vieno projekto bokštas įsipaišytų į visą kito projekto kompleksą.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Gal kas gali kvalifikuotai paaiškinti, kurios kurio projekto dalys bus statomos?
Komentuoti:
-
Kaip suprantu, didžiausias Summit pastatas nebus įgyvendinamas? Būtų labai įdomu pamatyti galutinio projekto vizualizacijas.
Komentuoti:
-
Sveikinimai!
Laimėjo 2 projektai - Watermark ir Summit!
Watermark projektas bus daugiabučio pastatas, o Summit - daugiafunkcinis kompleksas.
- 2 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: