Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Horizontai - Lvivo 59 (buvę Vėtrūnos dvynukai, 11 Kvartalas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Creatium
    replied
    Dabar atrodo keista jų suderinamumas, bet reikia neskubėt su išvadomis. Arches ir Aketuri architektai žino ką daro, manau bus gerai.

Komentuoti:

• VNS
    replied
    Kelinta čia burė bus?

Komentuoti:

• Edd
    replied
    Aš irgi būčiau už originalų summit bokštą, labiau įsipaišo bet kiek suprantu dabar dar jie dirbs su šiais projektais ir gal kažkiek skirsis galutinis variantas. Bokštas su "karūna" irgi yra gan neįprastas, primena NYC tuo kad ten istoriniai dangoraižiai neretai turi išsiskiriančias viršūnes/"antstatus".

Komentuoti:

• diamond
    replied
    Parašė Taj Mahal Rodyti pranešimą
    Aš prieš paskelbiant rezultatus, šioje temoje parašiau kad laimėjo Art‘eco.
    Dar norėjau pridėti kad sumažintas aukštingumas, todėl vėluoja rezultatų skelbimas.
    Žinutę ištryniau, nes nenorėjau būti atsakingas už forumiečių infarktus.

Buvau tas, kuris pamatė įrašą, todėl kelių sekundžių infarktą teko apturėti... Bet vis gerai, kas gerai baigėsi!

Komentuoti:

• Taj Mahal
    replied

Parašė Zygis Rodyti pranešimą

Čia man vienam nedera…? Kažkaip labai keistai atrodo… :/

tikiuos galutinis vaizdas atrodys kitaip. Abu neblogi variantai, bet nebūtunai gerai atrodo ir jų mixas…

nusivylimas..

Jeigu stiklinis fasadas bus pakeistas į kažką labiau klasikinio, ir labiau tinkančio prie Summit, gali labai gražiai gautis.

Komentuoti:

• Zygis
    replied
    Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Click image for larger version  Name:	render.jpg Views:	57 Size:	659,6 kB ID:	1934569
    Čia man vienam nedera…? Kažkaip labai keistai atrodo… :/

tikiuos galutinis vaizdas atrodys kitaip. Abu neblogi variantai, bet nebūtunai gerai atrodo ir jų mixas…

nusivylimas..

Komentuoti:

• newyork90
    replied
    Nezinau kaip cia visa tai atrodys. Kazkokia tai makalyne bus. Reikejo arba viena arba kita pasirinkti projekta, o ne biski is vieno ir kito. Kam ta penkiauksti reikejo palikti nesuprantu

Komentuoti:

• RokasLT
    replied
    Parašė Optimistas Rodyti pranešimą
    Aišku, projektas vis tiek yra nuostabus, bet kažkaip labai norėjosi pagrindinio Summit (arba 112976) bokšto NMC kalvoje, būtų buvę tikrai išskirtinis pastatas, o ne dar vienas plikas stiklas...
    Taigi "karuna" bus, jei del nupiginimo jos nepanaikins

Komentuoti:

• Taj Mahal
    replied
    Aš prieš paskelbiant rezultatus, šioje temoje parašiau kad laimėjo Art‘eco.
    Dar norėjau pridėti kad sumažintas aukštingumas, todėl vėluoja rezultatų skelbimas.
    Žinutę ištryniau, nes nenorėjau būti atsakingas už forumiečių infarktus.

Komentuoti:

• Optimistas
    replied
    Aišku, projektas vis tiek yra nuostabus, bet kažkaip labai norėjosi pagrindinio Summit (arba 112976) bokšto NMC kalvoje, būtų buvę tikrai išskirtinis pastatas, o ne dar vienas plikas stiklas...

Komentuoti:

• RokasLT
    replied
    Parašė Saliamonas Rodyti pranešimą

Watermark - winner for residential tower - mano žodyne 'tower' ir reiškia didžiausią pastatą - komplekso dominantę. Kaip suprantu statys šitą Watermark daugiabučio bokštą + visą Summit neskaitant to rudo bokšto:

Įdomu tik kaip su Watermark vandeniu vidiniame kieme? Spėju bus atsisakyta?
    Tai tik bokstas teliks Watermarko, kiemas su likusiu kompleksu kito projekto.

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Parašė John Rodyti pranešimą
    Gal kas gali kvalifikuotai paaiškinti, kurios kurio projekto dalys bus statomos?
    Click image for larger version

Name:	render.jpg
Views:	1669
Size:	659,6 kB
ID:	1934569

Komentuoti:

• Saliamonas
    replied
    Parašė Optimistas Rodyti pranešimą
    Kaip suprantu, didžiausias Summit pastatas nebus įgyvendinamas? Būtų labai įdomu pamatyti galutinio projekto vizualizacijas.
    Watermark - winner for residential tower - mano žodyne 'tower' ir reiškia didžiausią pastatą - komplekso dominantę. Kaip suprantu statys šitą Watermark daugiabučio bokštą + visą Summit neskaitant to rudo bokšto:

Click image for larger version  Name:	tower.jpg Views:	0 Size:	92,6 kB ID:	1934566

Įdomu tik kaip su Watermark vandeniu vidiniame kieme? Spėju bus atsisakyta?

Komentuoti:

• MarkWood
    replied
    Autoriai sumaišyti..

Click image for larger version  Name:	2525.jpg Views:	1 Size:	121,0 kB ID:	1934564

Komentuoti:

• Edd
    replied
    Puikios naujienos ir tuo pačiu metu kiek keistokos. Suprantu kad buvo įrašyta į konkurso sąlygas kad gali būti du laimėtojai bet kažkiek vis tiek keistai tai atrodo. Dabar kaip suprantu turės keisti projektus kad vieno projekto bokštas įsipaišytų į visą kito projekto kompleksą.

Komentuoti:

• RokasLT
    replied
    Pigesniu keliu nuejo, kad nereiketu pagrindiniame pastate klinkerio fasade deti.

Click image for larger version  Name:	AR-211209667.jpg Views:	1 Size:	124,3 kB ID:	1934567
    Paskutinis taisė RokasLT; 2021.12.06, 15:11.

Komentuoti:

• John
    replied
    Gal kas gali kvalifikuotai paaiškinti, kurios kurio projekto dalys bus statomos?

Komentuoti:

• Optimistas
    replied
    Kaip suprantu, didžiausias Summit pastatas nebus įgyvendinamas? Būtų labai įdomu pamatyti galutinio projekto vizualizacijas.

Komentuoti:

• Aukselis
    replied
    https://www.lvovo59.lt/?page_id=1013

Komentuoti:

• Optimistas
    replied
    Sveikinimai!

Laimėjo 2 projektai - Watermark ir Summit!
    Watermark projektas bus daugiabučio pastatas, o Summit - daugiafunkcinis kompleksas.

Komentuoti:

Working...
X