Parašė feex12
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Horizontai - Lvivo 59 (buvę Vėtrūnos dvynukai, 11 Kvartalas)
Collapse
X
-
Tai čia nieko naujo. Ne paslaptis, kad iki šiol Hanner sunkiai sekdavosi gauti leidimus būtent dėl kokybės trūkumo. Antai Algirdo g. 77 projektas, kuris dabar viešinamas jau antrą kartą po pakeitimų, o prieš tai organizuotas arch. konkursas, nors jie jau kaip ir turėjo projektą ar jo viziją bent. Liveup 2 etapas irgi kelis kartus viešintas koreguojant arch. kokybę.
- 4 patinka
-
Na, pasikeitus merui ir ypac vyr. architektui, bus labai idomu stebeti Hannerio SLD gavimo tempus ir palyginti su ankstesniais projektaisParašė Edd Rodyti pranešimąKažkaip ilgokai trunka statybų leidimų gavimas, įdomu kodėl, na bent jau pažiūrėjus į kokio Hanner tempus tai tikrai susidaro toks įspūdis.
Kiek teko gandu girdeti, nauju projektu architektura privalomai bus aukstesnio lygio.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Kažkaip ilgokai trunka statybų leidimų gavimas, įdomu kodėl, na bent jau pažiūrėjus į kokio Hanner tempus tai tikrai susidaro toks įspūdis.
Komentuoti:
-
Horizontus tikisi pradėt kitų metų viduryje, pirmą etapą baigti 2027 metais, po to iš karto imtis antro etapo.
Lvivo 38 nori kuo greičiau pradėti, bet leidimą tikisi gaut tik kitų metų viduryje.
- 5 patinka
Komentuoti:
-
'Releven“ komanda apie 290 mln. Eur vertės projektus Vilniaus CBD: daug ką parodys 2024 m. pradžia'. Rašoma kad dar siekia statybos leidimo abiems savo projektams: Lvivo g. 59 ir 38. Kaip suprantu Lvivo 59 bus pirmas. Gal kas pilną turi prieigos į pilną straipsnį?
https://www.vz.lt/nekilnojamasis-tur...2024-m-pradzia
Komentuoti:
-
Gal yra naujienų apie šį projektą? Numatyta statybos pradžia 2023 m, o dabar jau jų pabaiga ir nieko...
Komentuoti:
-
Man atrodo būtų labai keista, kad konservuotų. Šis projektas bus vystomas etapais ir truks ilgą laiką bei paskirtis bus skirtinga. Tuo tarpu Cube taiko į kitą segmentą. Manau lygiagrečiai abu vystysis ir dar tikėtina Cube išsilygins su šiuo. Nes mąstai šio projekto yra gerokai didesni per etapus. O jeigu per tą laiką įšoks šalia vienas kitas mažesnis projektas, tą kampą pakeis neatpažįstamai ir vertę suteiks papildomą. Todėl, manau iki 2025/26 vystysis ir statysis.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
NMC istorikai - ar tai iki šiol didžiausia investicija į projektą? Atrodo Releven stums reikalus ties šiuo projektu gerokai sparčiau nei Cube, kurį manau užkonservuos kaip rodo tame sklype esančio apleisto pastato 'renovacija'. Na bet jeigu pilnai išpildys Horizontų projektą, tai bus didžiausias kokybinis šuolis NMC, todėl gali paraleliai ir nedaryti.Vilniuje, Lvivo gatvėje, bendrovės RELEVEN vystomas gyvenamosios ir biurų paskirties aukštuminis kvartalas nuo šiol bus žinomas „Horizontų“ pavadinimu. Modernų gyvenimo ir darbo būdą siūlysiančiam projektui bendrovė numatė skirti 200 mln. EUR. Tai – viena didžiausių investicijų į tokio tipo nekilnojamojo turto (NT) projektą Baltijos šalyse
https://structum.lt/vilniaus-centre-..._X3tu6hFJVUEO8
Beje, gal į temos pavadinimą reikėtų įtraukti 'Horizontai' terminą?
- 9 patinka
Komentuoti:
-
Juodas pastatas - meilė iš pirmo žvilgsnio.
Džiugina, kad planuojamas 1u etapu.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Cube projektavimas prasideda 2023 pradžioje, statyba preliminariai po metu.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Dar yra Talinas kur mažiau projektų bet pastatai šiek tiek aukštesni, tai net jei visus projektus Vilniuje realizuos, ateityje visai galimas variantas kad Talinas pasivys. Plius dar klausimas su realizacijom. Krokuvos 24 nežinau kiek judės, Inreal spaudoje vis apie krizes reiškiasi. Releven atrodo žymiai aktyvesni bet PP irgi užsimena kad įgyvendinimas galimai bus etapais, priklausomai nuo ekonominės situacijos, planuojamas pirmas etapas - parkingas, komercinės patalpos sklypo viduryje ir būtent tas juodas ofisų pastatas.Paskutinis taisė Edd; 2022.12.29, 23:26.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Kad ir kalbant apie Skandinaviją, ten nieko ypatingo nėra statoma dabar, kad butu normalus skyline'as.Parašė vytauc Rodyti pranešimąJei įgyvendins šitą + Cube, tai klausimas apie geriausią skyline N&B artimiausius porą dešimtmečių bus uždarytas.

Paskutinis taisė RokasLT; 2022.12.30, 00:52.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Jei įgyvendins šitą + Cube, tai klausimas apie geriausią skyline N&B artimiausius porą dešimtmečių bus uždarytas.
- 9 patinka
Komentuoti:
-
Juodas kaip tik mane nuo pat pradžių gal labiausiai suintrigavo. Ir forma ne visai dėžės, ir apdaila įdomi, ir šiaip juodi pastatai yra cool. Aukštingumas irgi labai deramas (kaip Quadrum), nesinori man jokiu būdu tokio varianto, koks jau yra Lvivo g., pačiame kalvos viduryje
O tas žemas laiptuotu stogu, ar tik ne medinis?
Paskutinis taisė Tomizmas; 2022.12.29, 21:58.
Komentuoti:
-
Pradžioje man labiausiai nepatiko tas juodas pastatas, bet dabar man jis atrodo netgi geriausiai, tikrai geras fasado sprendimas ir Vilniuje tokio net nelabai turime. Raudono pastato fasadas irgi geras ir visų pirma dėl to, kad ne vien stiklinis, o Vilniaus NMC labai trūksta nestiklinių pastatų. Baltasis nieko įspūdingo, tiesiog filleris, o apie pagrindinį bokštą aš net nežinau ką galvoti. Norėčiau, kad visas pastatas būtų kaip ta 'karūna', dabar ta stiklinė dalis man truputį ne į temą atrodo, toks kaip stiklinis pastatas iš 2000's ant kurio viršaus prilipdyti keli aukštai iš 2020's architektūros ir man kažkodėl tai nesiderina, tik aišku tai vis tiek geriau, nei jeigu tai būtų vien tik stiklinis pastatas.
- 7 patinka
Komentuoti:
-
Jo atrodo ,tai kietai, o pagalvojus jeigu dar CUBE ir kiti dar pastatai, tai isviso butu NYC vibe beveik ir didelis tankumas.Kad dar nors viena kita tokiu kvartaliukia NMC pastatytu.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Labai geras trūkstamos skylės kalvoje užstatymas. Ir dar reikia nepamiršti, kad tarp Tower ir Quadrum irgi bus pastatas anksčiau ar vėliau (greičiausiai dar aukštesnis). Masyvumas turėtų būti geras, jeigu... Nebus kokių nemalonių siurprizų.
O vizulkės atrodo labai stipriai. Norisi kuo greičiau visa tai pamatyti.Paskutinis taisė Tomizmas; 2022.12.29, 15:55.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Labai nice. Ir man patinka ta juoda spalva - jos NMC nebuvo, kazkiek nuspalvins. Visgi kazkodel primena Rinktines gatves vibe
gal irgi del spalvos + tankumo.
- 2 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: