Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaurės miestelis ir Ogmios miestas - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Kodel ne?Parašė Zygis Rodyti pranešimąGoog luck senukam tiketis, kad zmones pirks plyteles, laminata ir kt nepaziureje gyvai. O daznai statybose reikia cia ir dabar, apdailininkams nepasakysi, kad palauktu 5dd kol pristatys papildoma betono maisa.
jei man nereiks vaziuoti trintis i parduotuve as mielai issirinsiu online.
Statybose reikia cia ir dabar, kai berasciai nesugeba pasiskaiciuoti normaliai iseigos medziagu
Comment
-
Tu gal savo neišmanymą kitą kartą su mažesne arogancija ir mažesniu užtikrintumu demonstruok?Parašė Makaulius Rodyti pranešimą
Kodel ne?
Statybose reikia cia ir dabar, kai berasciai nesugeba pasiskaiciuoti normaliai iseigos medziagu
- 13 patinka
Comment
-
Jei nieko nesupranti ir akivaizdu, kad neteko susidurti su statybomis ir apdaila niekada, gali patylėti, protingiau atrodysi.Parašė Makaulius Rodyti pranešimą
Kodel ne?
- 7 patinka
Comment
-
NU bet jūs ir randat apie ką kalbėt
Galima pagalvot, kad tuoj va su Banginio senukais užsidarys ir visi kiti likę Senukai/Depo/Ermitažai/Moki veži/Bikuvos visokios ir dar milijonai specializuotų statybinių medžiagų parduotuvių. Va taip pyst ir neliks kur nuvažiuot ir nusipirkt papildomo betono maišo. Ir stos statybos tada ir Lietuvos ekonomika lėtės ir karas maras badas prasidės.
- 4 patinka
Comment
-
Taip aišku neatsitiks, bet esmė, kad kai tam tikroje miesto dalyje statoma daug gyvenamojo būsto, poreikis tokios statybų/namų apyvokos daiktų parduotuvės tik didėja. O be šios konversijos ir aplinkinėse teritorijose dygsta nemažai projektų.Parašė Valiukas Rodyti pranešimąNU bet jūs ir randat apie ką kalbėt
Galima pagalvot, kad tuoj va su Banginio senukais užsidarys ir visi kiti likę Senukai/Depo/Ermitažai/Moki veži/Bikuvos visokios ir dar milijonai specializuotų statybinių medžiagų parduotuvių. Va taip pyst ir neliks kur nuvažiuot ir nusipirkt papildomo betono maišo. Ir stos statybos tada ir Lietuvos ekonomika lėtės ir karas maras badas prasidės.
Kitas dalykas, kad pvz. svarbu ir asortimento dydis. Čia yra didelė Senukų parduotuvė, kurioje tikrai yra nemažai pasirinkimo. Man arčiausiai namų, bei patogiausiai pasiekiami yra Senukai prie Vilnius outlet, bet aš ten beveik niekada neužsuku, nes tiesiog ten pasirinkimas kažkoks labai skurdus, Porą kartų elementariai neradau prekių, kurių žinojau, kad Senukai turi ir esu pirkęs kitur, tai tiesiog kam gaišti laiką, kai gali važiuoti iškart į didesnę parduotuvę.
O jeigu kalbėti apie pirkimą gyvai vs e.prekybą, tai čia kažkaip susikoncentruota į statybines medžiagas. Bet tokios parduotuvės yra ir namų apyvokos reikmenų parduotuvės. Nežinau žmogaus, kuriam prireikus muilo dozatoriaus, kempinių ar kokio prailgintuvo, jie juos užsisako internetu ir laukia kelias dienas, kol atkeliaus į paštomatą.
- 1 patinka
Comment
-
Meh. Kai dušo šlanga nusprogo, norėjau čia ir dabar, o ne laukt kol po savaitgalio įkris į paštomatą. Kai žmonai į gėlynus reikia žemių irgi neturiu noro knistis su negabaritiniu pristatymu.Parašė Makaulius Rodyti pranešimą
Kodel ne?
Čia nežiūrint, kad seniuose ir panašaus stiliaus parduotuvėse yra n+k dalykų kur gyvai apžiūrėt labai padeda. Pradedant nuo spalvų iki kokių augalų kur nori imt konkretų vienetą ir siuntimas problematiškas. Arba nežinai kokio būtent varžto ar žarnelės reikia ir geriausia gyvai nuėjus pasimatuot.
- 6 patinka
Comment
-
Nu tai vertinat iš savo asmeninės patirties, jums taip atrodo, jums arčiausiai namų, jūs nepažįstat nei vieno žmogaus ir t.t. Prekybininkai patys geriausiai mato fizinės ir e-prekybos dinamiką ir geriau už jus ir mus mato kur ir kaip jiems geriausiai optimizuotis. O ir pati e-prekyba tobulėja, gal nutiks taip, kad tą betono maišą kaip maistą per wolt'ą galėsi užsisakyt ir tai bus greičiau nei pačiam važiuot į tuos senukus? Ką tada?
Žodžiu, nesuabsoliutinkim.
- 1 patinka
Comment
-
Jau įsivaizduoju kaip dronas skraidina betono maišą. Senukai spėju prisioptimizuos taip, kad juos suvalgys konkurentai. Kaip jau prisioptimizavo su asortimento kokybe.Parašė Valiukas Rodyti pranešimąNu tai vertinat iš savo asmeninės patirties, jums taip atrodo, jums arčiausiai namų, jūs nepažįstat nei vieno žmogaus ir t.t. Prekybininkai patys geriausiai mato fizinės ir e-prekybos dinamiką ir geriau už jus ir mus mato kur ir kaip jiems geriausiai optimizuotis. O ir pati e-prekyba tobulėja, gal nutiks taip, kad tą betono maišą kaip maistą per wolt'ą galėsi užsisakyt ir tai bus greičiau nei pačiam važiuot į tuos senukus? Ką tada?
Žodžiu, nesuabsoliutinkim.
Pamenu per pandemiją buvo bandymas padaryt volto-bolto stiliaus generinį pristatymą. Dar ir teko pasinaudot kai bandydami pripratint kainavo tiek pat kiek paštomatas po dviejų dienų. Bet paslaugos kokybė, sakykim, atitiko kainą. Ir greit užsilankstė.
Comment
-
O prieš 10 metų ar įsivaizdavot kaip juodaodis su elektriniu dviračiu per šlapdribą Jums ant pečių kebabą veža ir iki durų atneša?Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Jau įsivaizduoju kaip dronas skraidina betono maišą.
Kalbat apie tai, kas bus po 5-10 metų, vertindami per šiandienos galimybių prizmę. Aš nežinau kaip bus, bet manau, kad be betono maišo (ar muilinės ar žvakidės ar dušo žarnos) vienaip ar kitaip neliksit
Gal dronas atskraidins, gal gatvėmis robotukas atveš, o gal visgi teks statybininkams papildomus 3 kilometrus pavažiuot ir patiems atsivežti..
- 3 patinka
Comment
-
Kiek pamenu pirmi voltai-boltai ir buvo prieš kokius 10 metų, dar gerokai iki pandemijos.Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
O prieš 10 metų ar įsivaizdavot kaip juodaodis su elektriniu dviračiu per šlapdribą Jums ant pečių kebabą veža ir iki durų atneša?
Kalbat apie tai, kas bus po 5-10 metų, vertindami per šiandienos galimybių prizmę. Aš nežinau kaip bus, bet manau, kad be betono maišo (ar muilinės ar žvakidės ar dušo žarnos) vienaip ar kitaip neliksit
Gal dronas atskraidins, gal gatvėmis robotukas atveš, o gal visgi teks statybininkams papildomus 3 kilometrus pavažiuot ir patiems atsivežti..
Dviratinis kurjeris absoliučiai nieko naujo. Buvo Vilniuj dar 2000aisiais, tik vežiodavo ne kebabus. Pasaulyje irgi gerokai seniau. Kada pakils pragyvenimo lygis ir viarslui prireiks užsivežt negrų irgi buvo tik laiko klausimas.
O dronui skraidint 20kg krovinį per miestą jau gerokai įdomiau iš techninės perspektyvos.
- 1 patinka
Comment
-
Na cia tiesiog kalba pasisuko po to kai minejo, jog senuku mintis keist prekybos buda i internetini, kas mano nuomone absurdas didziajai daliai ju asortimento ir pirkeju.Parašė Valiukas Rodyti pranešimąNU bet jūs ir randat apie ką kalbėt
- 5 patinka
Comment
-
Aš gal įsiterpsiu, nes kiek matau suabsoliutinotParašė Zygis Rodyti pranešimą
Na cia tiesiog kalba pasisuko po to kai minejo, jog senuku mintis keist prekybos buda i internetini, kas mano nuomone absurdas didziajai daliai ju asortimento ir pirkeju.
Strategija ta, jog apmažint parduotuves (kitų dalykų neliesiu jau) ir stiprint e. prekybą. Niekas masiškai parduotuvių neuždarinės.
Beje, patys sklypai ir parduotuvės priklauso tėvui, o verslas sūnui. Abu susipykę. Nežinau ten jau detaliai, bet gal kažkiek irgi turi įtakos.
Comment
Comment