Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Mažesni komercinės ir biurų paskirties projektai Vilniuje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Creatium Rodyti pranešimą
    Ne dėl to. Tiesiog griaunant dabar yra berods būtina rūšiuoti atliekas. O tokius langus galima gerai perdirbti, nes juk yra visiškai normaliai funkcionuojantys.

    Visada prieš griaunant pastatą jis yra išvalomas, kad liktų kuo mažiau skirtingų medžiagų.
    Tas čia ir taip aišku. Tiesiog iki ten dar nepriėjo, vat ir viskas.
    Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

    Comment


      Wow, kaip 1960s tie suapvalinti kampai atrodo! Bet esmė čia bu medžiagiškume - jei ta juoda dalis bus iš akmens, bus absoliučiai nerealus projektas.
      Paskutinis taisė nomad; 2015.04.15, 21:02.
      There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).

      Comment


        Hanner projektai realybeje niekada neatrodo taip kaip vizualicijose.

        Comment


          Su šituo centru rinkai bus pasiūlyta 20 000 kv. - ar nebus taip, kad įgyvendinus daugiau tokių stambių, mažaaukščių projektų liks mažiau "vietos" dėmesio vertiems, architektūriškai svarbiems objektams ? Per artimiausius metus pabaigius, Quadrum, K29, Premium, Uniq ir dar šitą projektą Vilniaus rinka bus daugiau nei prisotinta (Nebent ateis stambi užsienio kompanija su stambiu outsource padaliniu kaip Barclays).

          Comment


            /\ Vilniuje ofisų vis dar trūksta. Daug stambesnių įmonių yra išsimėčiusios po visą miestą. Tokie objektai, kaip šitas Hanerio, padės joms apsispręsti vienytis po vienu stogu, nes tai tikrai padės mažinti kaštus.
            There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).

            Comment


              Tai, kad įmonės konsoliduos savo ofisus vienoje vietoje yra sveikitina, bet kas bus su ofisais iš kur jos išsikėlė - ar bus pakankamai nuominikų kurie juos pakeis ? Nesu labai susipažinęs su Vilniaus biurų rinka, todėl būtų įdomu žinoti geriau esamą situaciją.

              Comment


                Manau po pigiąja ofisus nuomuojantiems namudininkams bus riesta. Turės arba ženkliai nuleisti kainas, arba investuoti į savo pastatų renovaciją ar konversiją. Bet tai tik sveikintina, nes tas mėgėjiško nuomos biznio amžius turėjo ankčiau ar vėliau baigtis. Gal į NT pagaliau pradės investuoti ir pensijų fondai - tai būtų papildomas postūmis buy-to-let rinkai.
                There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).

                Comment


                  Kaip kokios įmonės, kai kurios ieško aukštesnės klasės, kai kurioms dzin ofisas, svarbu kad pigiai. Kaip suprantu šitas bus B klasės - t.y. gana paprastas ofisas kur viskas sueina į nuomos kainą ir jokių papildomų paslaugų. Kol kas ten tam pastate buvo nemažai firmų įsikūrusių, gali būt, kad pastačius naują jie grįš atgal, plius prisidės dar kažkiek naujų atsiradusiame naujame plote. Bet manau, kad ten didžioji dalis bus ale "individuali įmonė Kapų priežiūra" ir pan. T.y. smulkios įmonės ir gal viena kita didesnė, gavusi progą susiburt vienoj vietoj. Manau, kad čia nebus ta klientūra, kuri norėtų 3-ios burės ar kokio Quadrumo. Tai dėl NMC plėtros manau viskas OK.
                  O jei iš kur nors išsikels įmonės čia ir liks laisvas plotas.. išsinuomos dar kažkas

                  Comment


                    Siandien vel pravaziavau zalgirio gatve ir isvydau dar daugiau geru naujienu. Greitosios pagalbos stotis jau pradeta griauti. Gaila teko skubet - nespejau nufotografuoti.

                    Comment


                      Ukmergės g. planuojamas naujas prekybos centras (neaišku koks, kažkuo panašu į RIMI).
                      http://www.vilnius.lt/lit/Visuomenes...oma_pr/5973969

                      Comment


                        Lietuvoje atidarytas pirmasis daiktų saugojimo centras – paslaugą įpirks ir studentai

                        „Daiktams.lt“ atidarė pirmąjį daiktų saugojimo centrą Lietuvoje. Jo direktorius Justinas Murauskas 15min.lt pasakojo, kad daiktų saugojimo kaina bus prieinama ir studentams, o didžiausioje saugykloje bendrovė sutalpins tiek daiktų, kiek telpa name su dviem miegamaisiais.
                        Vilniuje, Savanorių prospekte, ketvirtadienį atidarytas pirmasis daiktų saugojimo centras Lietuvoje. Iš viso saugyklos užims 6 tūkst. kvadratinių metrų, planuojama įrengti 1100 daiktų saugojimo patalpų. Projektą finansuos bendrovė „Plasta“ – bendra investicija į centrą sieks 1,5 mln. eurų.

                        „Daiktams.lt“ direktorius J.Murauskas 15min.lt pasakojo, kad šiuo metu nėra galimybės išsinuomoti nedidelių patalpų, kurios būtų gerai apšviestos, švarios, šildomos, į kurias galima būtų patekti bet kada, kurios būtų gerai saugojamos, turtas apdraustas, būtų patogios išsikrovimo galimybės.

                        Todėl jis sugalvojo rinkai pasiūlyti daiktų saugojimo savitarnos paslaugą (angl. self storage), kuri pasaulyje jau teikiama daugiau nei šimtmetį. Tokius centrus jau turi estai, latviai, lenkai.
                        Gali saugoti ir kelerius metus

                        Didžiausia „Daiktams.lt“ siūloma patalpa užims 12 kvadratinių metrų. Pasak J.Murausko, į ją galima sutalpinti namo su dviem miegamaisiais kambariais daiktus.

                        „Esame atviri visiems dideliems klientų poreikiams, galime įvertinti planuojamus daiktus ir patarti, kaip ergonomiškai juos saugoti, taupant erdvę ir pinigus“, – pasakojo J.Murauskas.

                        Tiesa, ne viską patalpose galima bus saugoti – bendrovė nepriims lakių chemikalų, greitai gendančių, degių produktų.

                        „Su kiekvienu klientu aptariame tai prieš pasirašydami sutartį“, – pasakojo jis.

                        Paklaustas, kam aktuali yra tokia paslauga, J.Murauskas svarstė, kad ja naudotis turėtų ambasadoriai, ilgesniam laikui atvykstantys užsienio svečiai, taip pat į užsienį laikinai dirbti ar studijuoti vykstantis lietuviai.
                        „Taip pat šis centras išspręs ir smulkaus verslo problemas, nes pas mus bus galima greitai išsinuomoti nedidelio dydžio patalpas, keisti jų dydį, be to, teiksime ir papildomas paslaugas verslui – ypač orientuosimės į elektronines paslaugas teikiančias įmones, kurioms svarbus sandėliavimas, prekių pristatymas, parodymo klientui galimybė jaukiose, saugiose patalpose, su patogiu parkavimu“, – pasakojo J.Murauskas.

                        Įprastai žmonės tokiose saugyklose daiktus saugo nuo mėnesio iki kelerių metų, vidutiniškai – 8 mėnesius.

                        Įpirks ir studentai

                        Paslauga bus prieinama ir, pavyzdžiui, laikinai į užsienį studijuoti išvykstantiems jaunuoliams.

                        „Kalbant apie „Erasmus“ studentą, kuris norėtų sandėliuoti standartinę sofą, jam tiktų mažiausia – 1 kvadratinio metro ir beveik trijų kubinių metrų – patalpa, kurios nuoma mėnesiui kainuoja 16 eurų“, – pasakojo jis.

                        Pasak jo, nuomojantis didesnę saugyklą, kvadratinio metro kaina bus mažesnė.

                        „Kainos kinta atsižvelgiant į saugojimo patalpos plotą – kuo patalpos plotas didesnis, tuo santykinai žemesnė nuomojamos patalpos kvadratinio metro kaina. Kaina nepriklauso nei nuo saugomų daiktų, nei nuo jų kiekio“, – pasakojo J.Murauskas.

                        http://www.15min.lt/verslas/naujiena...tai-663-496832

                        Comment


                          Parašė Creatium Rodyti pranešimą
                          Ukmergės g. planuojamas naujas prekybos centras (neaišku koks, kažkuo panašu į RIMI).
                          http://www.vilnius.lt/lit/Visuomenes...oma_pr/5973969

                          Atvaizdas
                          Priešais stovi "IKI". Kam ten dar kažkoks prekybos centras? O kas bus su ta vieta kai reikės tiesti Šiaurinę g., statyti viadukus. Jau ir taip visokių mėsainių prikišo tarp būsimų nuovažų.
                          Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

                          Comment


                            /\ Kaip aš suprantu, tai Šiaurinė g. eis piečiau ir nuovažos visiškai nesilies su numatomu prekybos centru. Labiau rūpintis reikės Hesburger ir McDonals bei degalinei.

                            Comment


                              Viskas ten apskaičiuota seniai, bent jau taip turėtų būti. Šiaurinei ten pilnai vietos užtenka, taip pat ir viadukui. Galit susirasti planus ir sugretinti.
                              Beje bus su požemine aikštele.
                              Aš kai pradėjo hesburgerį statyti irgi buvau pradėjęs dvejoti dėl šito.
                              Paskutinis taisė AngeLT; 2015.04.16, 13:40.
                              Atėjo, pamatė, pastatė...

                              Comment


                                Parašė Creatium Rodyti pranešimą
                                /\ Kaip aš suprantu, tai Šiaurinė g. eis piečiau ir nuovažos visiškai nesilies su numatomu prekybos centru. Labiau rūpintis reikės Hesburger ir McDonals bei degalinei.
                                Turiu omenyje chaosą. Jau ir dabar aplinkui vien prekybos centrai, o čia dar vienas. Plius naujų daugiabučių aplinkui atsirado, tai srautai bus nežmoniški Gatvei vietos seniai yra, bet berods ten kur tas prekybos centras numatomas kažkaip turėjo jungtis nuo Šiaurinės g. per McDonalds šoną ateiti iki Ukmergės g. Tiesa, tame sklype dar yra aukštos įtampos perdavimo linijos stulpas. Jei statys, nuo kažkurios vietos kiš po žeme kabelius. Beje, Šiaurinės g. planai, kurie ten iš ekspozicijos 2006m. čia įdėti nieko kaip ir nereiškia. Ten tik tokiam bendram vaizdui susidaryti. Kol kas gatvė neturi jokio techninio projekto. Tik padarytas PAV.
                                Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

                                Comment


                                  Vilniaus nakvynės namų filialas „Sala“ iki šiol tebeveikia T.Kosciuškos gatvėje, nors pastatas buvo parduotas prieš dvejus metus. Tuomet buvo numatyta blaivyklą iškraustyti per metus, tačiau pernai nuomos sutartis su nauju pastato savininku buvo pratęsta dar metams. Iki jos pabaigos liko vos pusmetis, o kur iškelti „Salą“ dar nežinia.

                                  Vilniaus vicemeras socialdemokratas Gintautas Paluckas tikina, kad nuomos sutarties blaivyklai pratęsinėti nebeplanuojama, nes pastato savininkas jau turi rimtų ketinimų pradėti biurų komplekso statybas.

                                  http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...klai-56-498955
                                  Kaip suprantu kitoj upės pusėj Sporto rūmams.
                                  Paskutinis taisė Eidvis; 2015.04.24, 12:58.

                                  Comment


                                    Nauja Vilniaus valdžia rado naują vietą „Salai“ iškraustyti

                                    http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...klai-56-498955
                                    Vilniaus vicemeras socialdemokratas Gintautas Paluckas tikina, kad nuomos sutarties blaivyklai pratęsinėti nebeplanuojama, nes pastato savininkas jau turi rimtų ketinimų pradėti biurų komplekso statybas.
                                    Kas čia per projektas biurų Kosciuškos g, girdėtas gal kam?

                                    Comment


                                      Nežinau ar kas minėjo, tačiau prie DomusPro Ukmergės g. jau vyksta II etapo statybos darbai.
                                      Antrasis prekybos parko etapas, kuris sieks 3800 kv.m. jau yra pilnai išnuomotas. Statybos prasidėjo 2015 m. pavasarį ir planuojamą projektą perduoti pirkėjui 2016 m.
                                      Paskutinis taisė k0fis; 2015.04.24, 15:04.

                                      Comment


                                        Įdomu, kas ten bus vietoj Salos. Juk seniau buvo kalbėtą, kad kardinalūs pokyčiai nebus leidžiami.

                                        Comment


                                          PORSCHE centro statybos eina jau i pabaiga

                                          Comment

                                          Working...
                                          X