"Lelija" planuoja naujas statybas - verslo ir daugiabuciu pastatu. Projekta planuoja statyti ties Kauno gatve. Man asmeniskai projektas atrodo visai neblogai, Naujamiestis toliau juda i prieki - ir labai dziaugiuosi kad nepamirso perimetrinio uzstatymo.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
220 psl. buvo aptartas sitas projektas.Parašė MindesAcc Rodyti pranešimą"Lelija" planuoja naujas statybas - verslo ir daugiabuciu pastatu. Projekta planuoja statyti ties Kauno gatve. Man asmeniskai projektas atrodo visai neblogai, Naujamiestis toliau juda i prieki - ir labai dziaugiuosi kad nepamirso perimetrinio uzstatymo.
- 2 patinka
Comment
-
Hub, pas mane irgi toks pats jausmas. Bet sio atveju visai geras namukas.Parašė Hub Rodyti pranešimąČia tik mane tampo nuo baltos spalvos? Paskutiniu metu toks jausmas kad vien tik balta-juoda atspalviai visur...
Comment
-
Juk Natkevičius LT architektūrinio dizaino etalonasParašė Hub Rodyti pranešimąČia tik mane tampo nuo baltos spalvos? Paskutiniu metu toks jausmas kad vien tik balta-juoda atspalviai visur...
Comment
-
Čia ne Natkevičiaus projektas, deja.Parašė RokasLT Rodyti pranešimąJuk Natkevičius LT architektūrinio dizaino etalonas
Comment
-
Nereikia varyti Dievo į medįParašė kutas Rodyti pranešimąWow kokia langų ir formų įvairovė.. Bet kai pasižiūri, kaip atrodo aplink stovintys namai, tai nepaisant eklektikos priekiniame fasade, atrodys visai šauniai.
Mažaaukštė statyba, šlaitinis stogas, jau vien tai uždeda pliusų. Tereikia pasižiūrėti į projektus a la B23 ir supranti, kad gali būti žymiai, žymiai blogiau.
- 3 patinka
Comment
-
Etalonas ir yra tam, kad kiti juo sektų.Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Čia ne Natkevičiaus projektas, deja.
- 1 patinka
Comment
-
Natkevičiaus dauguma namų yra juodi.Parašė RokasLT Rodyti pranešimąEtalonas ir yra tam, kad kiti juo sektų.
Comment
-
-
Kad ir kaip bebūtų, tokia būtent architektūra turėtų būti vystoma Naujamiestyje, Perkūnkiemio tipo namų tikrai nereikia. 4-5 aukštai yra optimalu, kai Vilnius su savo laisvais plotais yra dirvonuojančios pievos. Vietoje fone matomų 11 aukštų 1 pastato, stovėtų 5 mažaukščiai su jaukiu kvartalu.Aviate, navigate, communicate
- 7 patinka
Comment
-
Bet šitas projektas bet kokiu atveju nelabai panašus į Natkevičiaus darbus.Parašė RokasLT Rodyti pranešimąDauguma, bet ne visi:
Comment
-
Kai šalia stovi 27 aukštų Helios pastatas, 9 aukštai ne taip ir daug. Argi "Naujamiesčio namai" blogas projektas toje vietoje?Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąKad ir kaip bebūtų, tokia būtent architektūra turėtų būti vystoma Naujamiestyje, Perkūnkiemio tipo namų tikrai nereikia. 4-5 aukštai yra optimalu, kai Vilnius su savo laisvais plotais yra dirvonuojančios pievos. Vietoje fone matomų 11 aukštų 1 pastato, stovėtų 5 mažaukščiai su jaukiu kvartalu.

Comment
-
Projektas geras, bet aš tai nelaikyčiau Helios atskaitos tašku aukštingumui, nes, manau, buvo klaida statyti ten 27 aukštus. Dabar pagal anksčiau padarytą klaidą derinti viso rajono aukštingumą neatrodo prasminga.Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Kai šalia stovi 27 aukštų Helios pastatas, 9 aukštai ne taip ir daug. Argi "Naujamiesčio namai" blogas projektas toje vietoje?
- 2 patinka
Comment
-
Bet lygiai taip pat nebėra prasminga drausti statyti 9 aukštų namus, kai stovi šalia 27 aukštų namas, keliolikos aukštų keli ir dar krūva tų pačių 9 aukštų namų, kvartalo mastelis jau pakeistas. Dabar jau 5 aukštų namai toje vietoje atrodo kaip neūžaugos spuogai.Parašė Chatbot Rodyti pranešimą
Projektas geras, bet aš tai nelaikyčiau Helios atskaitos tašku aukštingumui, nes, manau, buvo klaida statyti ten 27 aukštus. Dabar pagal anksčiau padarytą klaidą derinti viso rajono aukštingumą neatrodo prasminga.
Comment
-
Sutinku, kad drausti nebereikia kai aplink jau stovi 9 aukštų pastatai, that ship has sailed, kaip sakoma. O dėl 5 aukštų šitu konkrečiu atveju, tai atrodo, kad jų Konarskio 6A sklypas per mažas daryti didesnį proporcingą pastatą. Jeigu būtų nupirkę daugiau trobelių (6B, 6D) - turbūt ir būtų darę 9 aukštus. Iškrenta iš konteksto, bet neatrodo blogai, mano manymu.Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Bet lygiai taip pat nebėra prasminga drausti statyti 9 aukštų namus, kai stovi šalia 27 aukštų namas, keliolikos aukštų keli ir dar krūva tų pačių 9 aukštų namų, kvartalo mastelis jau pakeistas. Dabar jau 5 aukštų namai toje vietoje atrodo kaip neūžaugos spuogai.
Comment

Comment