Parašė mr_miegas

Rodyti pranešimą

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Daugiabučių ir biurų kvartalas "Ozo parke"

Collapse

X
- 

Go life čia tie kur pelkėse visai šalia garažų?? Kaip ten išvys įmanoma statyti kazka??

- 

turint omeny, kad salia GoLife jau rezervuoja butus, tai tikrai labai daug.
 Komentuoti:
- 

Ozogama - dar statybos neprasidėjo, taciau 21% butų jau nupirkta, o 19% - rezervuota. Neįtikėtina.
 Komentuoti:
- 

Neseniai gavo leidimą, tai kliūčių nėra. Bet viešbutis bus tikras? Ar butai nuomai?
 Komentuoti:
- 

Ozo gama statybos prasides vasario menesi jau. Bus 3 korpusai butu ir pagrindinis -viesbutis su komercinem. Tiesa didzioji dauguma butu 1.5 kambario
 Komentuoti:
- 

Nova kaip ir baigta. Is 2-3 pusiu bus apsupta parkingo. Technopolis for the win

- 9 patinka
 Komentuoti:
- 

Projektas orientuotas į mažų apartamentų konceptą, kurį esame išplėtoję greta. Mums labai pasisekė, pavyko ir puikiai einasi nuoma, matome koncepto tęstinumą. Tą konceptą matėme Olandijoje, kaip veikia studentų būstai „co-living“, tiesiog tą pačią temą ir vystome. Jaučiame paklausą, turime pasičiupinėję, kaip tas veikia ir tęsiame“,
 - 1 patinka
 Komentuoti:
- 

gal yra sansu, kad visgi bus apartment hotel arba co-living? nesu labai zinantis Vilniaus rinkos, bet nesu mates apartment hotel Vilniuje.
 Komentuoti:
- 

Paprasčiau tariant - dar vieni svečių namai.Parašė mr_miegas Rodyti pranešimąTačiau tai nebus klasikinis viešbutis, tame segmente tikrai dar yra erdvės. 

Komentuoti:
- 

buvau teisus:

„Kartu ketiname daryti bendrą projektą. Mūsų tikslas būti partneriais, o mes planuojame prisidėti finansavimu. Tai bus gyvenamosios paskirties ir viešbučio projektas Kalvarijų gatvėje“, – VŽ sako Arvydas Avulis, „Hanner“ valdybos pirmininkas.„Viešbučių segmentui šiandien perspektyvos tikrai liūdnos. Tačiau tai nebus klasikinis viešbutis, tame segmente tikrai dar yra erdvės. Apie viską plačiau norėčiau papasakoti vėliau“, – teigia A. Avulis.

Projekto plėtrą ketinama pradėti 2021 m.
 Komentuoti:
- 

Plačiau: https://www.vz.lt/nekilnojamasis-tur...#ixzz6evlYLpRzArvydo Avulio šeimos valdomai Estijos įmonės „Hanner Group“ valdoma nekilnojamojo turto (NT) vystymo bendrovė „Hanner“ siekia įsigyti po 50% bendrovių SPV-43 bei „Arenos NT“ akcijų.

Nebus kalba apie sita: https://citify.eu/kalvariju-g-204b/ ?
 Komentuoti:
- 

Tik tiek, kad kitąmet planuoja Beta rekonstrukciją. Apačioje bus daugiau paslaugų.
 - 1 patinka
 Komentuoti:
- 

Interviu VŽ ji pasakoja apie įmonės veiklą per pandemiją, investicinius planus, dalinasi patirtimi apie vadovavimą nuotoliniu būdu.Plačiau: https://www.vz.lt/nekilnojamasis-tur...#ixzz6ecc09Jm1

kas turit Premium - yra kas nors idomaus apie investicinius planus?

Komentuoti:
- 

Tikrai, reikia dar labai pasistengti ir sugebėti suprojektuoti naują pastatą prekybos centrui su tokiu prastu išplanavimu.Parašė John Rodyti pranešimą
 Vilniuje labai trūksta būtent conveninece tipo mažų supermarketų, kurie būtų šalia namų ar darbovietės. Iš dalies šitą funkciją atlieka Circle K, bet to neužtenka. Ozas yra didelis prekybos centras, kur eiti nusipirkti užkandžio ar alaus yra nepatogu. O ir pats centro planavimas yra klaikus. Nuo pagrindinio įėjimo iki Maximos nunaviguoti yra tikras pragaras. Aš pats paskutinius 3 metus gyvenu geografiškai visai netoli ir teoriškai Ozas turėtų būti dažnai mano lankoma vieta, bet praktikoje dėl prasto aplikos sutvarkymo ir paties Ozo centro nepatogumo, ten esu buvęs vos kelis kartus ir renkuosi toliau esančias parduotuves, bet su patogesniu prieinamumu ir greitesniu apsipirkimu.
 - 2 patinka
 Komentuoti:
- 

Vilniuje labai trūksta būtent conveninece tipo mažų supermarketų, kurie būtų šalia namų ar darbovietės. Iš dalies šitą funkciją atlieka Circle K, bet to neužtenka. Ozas yra didelis prekybos centras, kur eiti nusipirkti užkandžio ar alaus yra nepatogu. O ir pats centro planavimas yra klaikus. Nuo pagrindinio įėjimo iki Maximos nunaviguoti yra tikras pragaras. Aš pats paskutinius 3 metus gyvenu geografiškai visai netoli ir teoriškai Ozas turėtų būti dažnai mano lankoma vieta, bet praktikoje dėl prasto aplikos sutvarkymo ir paties Ozo centro nepatogumo, ten esu buvęs vos kelis kartus ir renkuosi toliau esančias parduotuves, bet su patogesniu prieinamumu ir greitesniu apsipirkimu.Parašė Zygis Rodyti pranešimą
 O ozas uz 100 metru ne parduotuve? Ar lietuviui jau per toli?
 - 6 patinka
 Komentuoti:
- 

Skonio reikalas tos convenience. Man ir gyvenant uzsieny nepatikdavo mazytes parduotuves su mazai psirinkimo ir uzkeltom kainom. Jei zmones eis tik sokoladuku vaikams - neissilaikys. O faktas, kad ozas ne uz 100m, o uz 500m kazkaip nieko nekeicia man rodos  
 Komentuoti:
- 

Prieš tai tėvui irgi reikia nuvaryt "guminukų", tai toks čia ir privalumasParašė Pseudo Rodyti pranešimą
 Pagalvok kam tėvai siunčia vaikus į parduotuvę šokoladuko nusipirkti, atstumas čia nebent privalumas...  
 Komentuoti:

Komentuoti: