Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Daugiabučių ir biurų kvartalas "Ozo parke"
Collapse
X
-
Ozogama - dar statybos neprasidėjo, taciau 21% butų jau nupirkta, o 19% - rezervuota. Neįtikėtina.
Komentuoti:
-
Neseniai gavo leidimą, tai kliūčių nėra. Bet viešbutis bus tikras? Ar butai nuomai?
Komentuoti:
-
Ozo gama statybos prasides vasario menesi jau. Bus 3 korpusai butu ir pagrindinis -viesbutis su komercinem. Tiesa didzioji dauguma butu 1.5 kambario
Komentuoti:
-
Nova kaip ir baigta. Is 2-3 pusiu bus apsupta parkingo. Technopolis for the win
- 9 patinka
Komentuoti:
-
Projektas orientuotas į mažų apartamentų konceptą, kurį esame išplėtoję greta. Mums labai pasisekė, pavyko ir puikiai einasi nuoma, matome koncepto tęstinumą. Tą konceptą matėme Olandijoje, kaip veikia studentų būstai „co-living“, tiesiog tą pačią temą ir vystome. Jaučiame paklausą, turime pasičiupinėję, kaip tas veikia ir tęsiame“,
- 1 patinka
Komentuoti:
-
gal yra sansu, kad visgi bus apartment hotel arba co-living? nesu labai zinantis Vilniaus rinkos, bet nesu mates apartment hotel Vilniuje.
Komentuoti:
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimąTačiau tai nebus klasikinis viešbutis, tame segmente tikrai dar yra erdvės.
Komentuoti:
-
buvau teisus:
„Kartu ketiname daryti bendrą projektą. Mūsų tikslas būti partneriais, o mes planuojame prisidėti finansavimu. Tai bus gyvenamosios paskirties ir viešbučio projektas Kalvarijų gatvėje“, – VŽ sako Arvydas Avulis, „Hanner“ valdybos pirmininkas.„Viešbučių segmentui šiandien perspektyvos tikrai liūdnos. Tačiau tai nebus klasikinis viešbutis, tame segmente tikrai dar yra erdvės. Apie viską plačiau norėčiau papasakoti vėliau“, – teigia A. Avulis.
Projekto plėtrą ketinama pradėti 2021 m.
Komentuoti:
-
Arvydo Avulio šeimos valdomai Estijos įmonės „Hanner Group“ valdoma nekilnojamojo turto (NT) vystymo bendrovė „Hanner“ siekia įsigyti po 50% bendrovių SPV-43 bei „Arenos NT“ akcijų.
Nebus kalba apie sita: https://citify.eu/kalvariju-g-204b/ ?
Komentuoti:
-
Tik tiek, kad kitąmet planuoja Beta rekonstrukciją. Apačioje bus daugiau paslaugų.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Interviu VŽ ji pasakoja apie įmonės veiklą per pandemiją, investicinius planus, dalinasi patirtimi apie vadovavimą nuotoliniu būdu.Plačiau: https://www.vz.lt/nekilnojamasis-tur...#ixzz6ecc09Jm1
kas turit Premium - yra kas nors idomaus apie investicinius planus?
Komentuoti:
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Vilniuje labai trūksta būtent conveninece tipo mažų supermarketų, kurie būtų šalia namų ar darbovietės. Iš dalies šitą funkciją atlieka Circle K, bet to neužtenka. Ozas yra didelis prekybos centras, kur eiti nusipirkti užkandžio ar alaus yra nepatogu. O ir pats centro planavimas yra klaikus. Nuo pagrindinio įėjimo iki Maximos nunaviguoti yra tikras pragaras. Aš pats paskutinius 3 metus gyvenu geografiškai visai netoli ir teoriškai Ozas turėtų būti dažnai mano lankoma vieta, bet praktikoje dėl prasto aplikos sutvarkymo ir paties Ozo centro nepatogumo, ten esu buvęs vos kelis kartus ir renkuosi toliau esančias parduotuves, bet su patogesniu prieinamumu ir greitesniu apsipirkimu.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
O ozas uz 100 metru ne parduotuve? Ar lietuviui jau per toli?
- 6 patinka
Komentuoti:
-
Skonio reikalas tos convenience. Man ir gyvenant uzsieny nepatikdavo mazytes parduotuves su mazai psirinkimo ir uzkeltom kainom. Jei zmones eis tik sokoladuku vaikams - neissilaikys. O faktas, kad ozas ne uz 100m, o uz 500m kazkaip nieko nekeicia man rodos
Komentuoti:
-
Parašė Pseudo Rodyti pranešimą
Pagalvok kam tėvai siunčia vaikus į parduotuvę šokoladuko nusipirkti, atstumas čia nebent privalumas...
Komentuoti:
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Už 100 metrų nuo ko? Nuo Ozo parkingų? Arčiausiai nuo Ozo esančių namų gyventojams iki Maximos 500 metrų (iš rajono centro beveik visas kilometras), plius reikia eiti per požeminį parkingą ir kilti liftu. Kažin ar daug kas norėtų, kad nusipirkt šokoladuko jų vaikas bėgtų kilometrą nuo namų per porą perėjų, parkingus ir prekybos centrą...
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
O ozas uz 100 metru ne parduotuve? Ar lietuviui jau per toli?
- 9 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: