Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Žvėrynas - projektai ir statybų eiga

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• rmss
    replied
    Medinis fasadas negali būti, nes reikės po belekiek tūkstančių kasmet, kad atitiktų priešgaisrinius reikalavimus ))))

Komentuoti:

• MedinisStrazdas
    replied
    2 arba 4 mano manymu. 1/3 atmetu dėl to kad didžiulės aklinos sienos. 4 jei medinis fasadas turėtu tikrai gerai atrodyti.

Komentuoti:

• ttttt
    replied
    Puikus konkursas. Rinkčiaus 4, būtų tikriausiai pirmas naujas "medinukas" Žvėryne? 2 irgi visai cool, bet ar čia man vienam taip atrodo, ar tas 2 ta ar ana forma dalyvavo jau belekiek konkursų ir visur pralaimėjo, nors buvo tarp geriausių projektų?

Komentuoti:

• Globalus
    replied
    Išskyrus 3 variantą, visi atrodo labai gerai

Komentuoti:

• Horn
    replied
    Man tai 2 arba 4.
    Tiesa 4 sugadins suskaldyti langai į mažus stiklus.

Komentuoti:

• Obi-Wan Kenobi
    replied
    Už 1, tik bijau, kad vietoje akmens fasaduose gali būti tinkas.

Komentuoti:

• Burnnots
    replied
    Gražiausiai erdvę sprendžia 1, antroj vietoj - 4.

Komentuoti:

• Edd
    replied
    Balsuoju už 4-ą ir fasadas panašu kad medinis.

Komentuoti:

• Creatium
    replied
    Aha, pataisiau.

Komentuoti:

• andrew_sweater
    replied
    Gerai, kad ne Maxima, blogai, kad darbai gan panašus. Tiesa, 4-tas projektas kitaip atrodo. Matau ne tą nuotrauką įdėjote ????

Komentuoti:

• Creatium
    replied
    Atsimenat ankstesnius planus Žvėryne statyt didelę Maximą? Jų nebėra, vietoje jos - verslo centras. Viešinami uždaro arch. konkurso darbai.

Lenktoji g. 34: https://citify.eu/lt/vilnius/?lat=54...49474063462856

https://citify.eu/lt/lenktoji-g-34/

1.

2.

3.

4.
    Paskutinis taisė Creatium; 2022.06.02, 12:02.

Komentuoti:

• Sirius
    replied
    Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimą
    Gerai atrodo, kai nėra pseudo mansardų, priderinta "medinė" apdaila, natūrali spalva. Tie užapvalinimai visai tinka. Nors man norėtųsi paskaidyti fasadą į dvi dalis, kad geriau atsikartotų gatvės ritmas - tokių "ilgų" pastatų aplink nėra daug.
    Sutinku. La-a-a-bai ilgas, truputį nuobodus fasadas. Žymiai geriau atrodytų fasado vizualinis skaidymas į dvi dalis.

Click image for larger version

Name:	image_122591.jpg
Views:	1357
Size:	444,9 kB
ID:	1967860

Komentuoti:

• Brokeris
    replied
    Kažkaip neradau Aruode nuorodos Kęstučio 41a? Gal gali kas padėti? Šiuo objektu domisi keletas stambių kompanijų, bet kolkas dar vyksta derinimai mieste prieš viešinimą. Kažkas gaus per subinę kad išlindo šis objektas į viešumą...
    Paskutinis taisė Brokeris; 2022.05.10, 19:38.

Komentuoti:

• Obi-Wan Kenobi
    replied
    O jūs gal būsit iš Roskomnadzor? Gal man reikia užsiregistruot užsienio šalies agentu?

Komentuoti:

• TrippleA
    replied
    Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimą
    Ne nu, vis tiek reikia nors truputį pašikt. Reikėjo apvalint kampą ant sankryžos ir būtų idealu.
    o jum siaip kazkas gerai yra ar nelabai? varot per visas temas blenius rasinedamas ir tersdamas foruma.

Komentuoti:

• Obi-Wan Kenobi
    replied
    A khodel ponūlis manote, khad jys žydiškas?

Komentuoti:

• Kitas
    replied
    Parašė Sirius Rodyti pranešimą
    Projektas maloniai nustebino. Atrodo tikrai neblogai. Įdomus fasadas, spalvinis sprendimas, apželdinimas, gerai įsipaišo į aplinką.

Dabartinis vaizdas

https://www.google.com/maps/@54.6986...7i13312!8i6656
    Tas kampinis žydiškas namas man patiko. Truputį gaila, bet niekas neužsiims tokio namo renovacija, neracionalu. Įdomu ant kiek nusipigis naujo namo statytojai, vizualizacija - maloni akiai.

Komentuoti:

• MedinisStrazdas
    replied
    Vėl vizualizacijose priešiami medžiai lipantys pro langus?

Komentuoti:

• Obi-Wan Kenobi
    replied
    Ne nu, vis tiek reikia nors truputį pašikt. Reikėjo apvalint kampą ant sankryžos ir būtų idealu.

Komentuoti:

• Tikras architektas
    replied
    Gerai atrodo, kai nėra pseudo mansardų, priderinta "medinė" apdaila, natūrali spalva. Tie užapvalinimai visai tinka. Nors man norėtųsi paskaidyti fasadą į dvi dalis, kad geriau atsikartotų gatvės ritmas - tokių "ilgų" pastatų aplink nėra daug.

Komentuoti:

Working...
X