Parašė B.S.
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Akropolis Vingis“ (buv. gamykla „Velga“)
Collapse
X
-
Parašė Nitro Rodyti pranešimą
Tiltas į litexpo IMHO labiau numuš kainą, nei pakels.
Geresnis susisiekimas visada yra geriau, o ne blogiau. Galima bus pėsčiam nueiti į darbo vietą Litexpo ar Business Garden. Jau nekalbant apie išaugusį žmonių srautą iš/į Litexpo, ir dėl to didesniu užimtumu reVingio/Akropolio verslams, ir aukštesnėm nuomos kainom.
- 5 patinka
Comment
-
Tuo pagrindu, kad padidės žmonių srautai šalia projekto ir vingio parke, kas savaime reiškia mažiau ramybės.
Tas tiltas yra nauda kitoje upės pusėje esančių kvartalų gyventojams ir būsimam Akropoliui. O revingio gyventojams to tilto į litexpo reikia mažiausiai.
Parašė B.S. Rodyti pranešimąKokiu pagrindu? Kam rašyti niekuo neparemtus argumentus?
Geresnis susisiekimas visada yra geriau, o ne blogiau. Galima bus pėsčiam nueiti į darbo vietą Litexpo ar Business Garden. Jau nekalbant apie išaugusį žmonių srautą iš/į Litexpo, ir dėl to didesniu užimtumu reVingio/Akropolio verslams, ir aukštesnėm nuomos kainom.
Comment
-
Parašė Nitro Rodyti pranešimąTuo pagrindu, kad padidės žmonių srautai šalia projekto ir vingio parke, kas savaime reiškia mažiau ramybės.
Tas tiltas yra nauda kitoje upės pusėje esančių kvartalų gyventojams ir būsimam Akropoliui. O revingio gyventojams to tilto į litexpo reikia mažiausiai.
Kas yra patogiau: eiti į darbą, ar važiuoti į darbą? Eiti į Litexpo ar važiuoti į Litexpo? Eiti į Vingio parką ar važiuoti į Vingio parką? Kam išvis ginčytis dėl akivaizdžių dalykų? Nepatinka tariamas miesto triukšmas-gyvenk Pilaitėje ir leisk laiką vairuodamas.Paskutinis taisė B.S.; Vakar, 10:45.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Red Neck Rodyti pranešimąO tai kur iš to Revingio eiti, kas ten šalia? Į Vingio parką grybų rinkt?
- 3 patinka
Comment
-
Aš esu visiškai standartinis Vilniaus gyventojas - esu vidutinio amžiaus, dirbu ofise, turiu šeimą, kelis automobilius, krūvą dviračių ir vieną šunį. Dauguma aplink mane gyvenančių yra visiškai tokio pačio tipo žmonės.
Manau turiu pilną teisę manyti, kad šiuo metu rinkai yra svarbu tai "kas man asmeniškai atrodo svarbu". O aš nerandu nei vieno argumento, kodėl tas tiltas būtų naudingas Vingio parkui ir aplink gyvenantiems. Jau net nevertinant to, kad dėl to tilto bus praretintas parko dalis, atsiras "patiltė" su visom iš to išplaukiančiom pasekmėm.
Parašė B.S. Rodyti pranešimąBalta yra juoda o juoda yra balta. Jūs bandome visiškai iškreipti dėsnius kurie veikia rinkoje ir juos pritempinėjat prie tai kas jums asmeniškai atrodo svarbu. Dar kartą: čia ne kaimas. Mieste brangiausios vietos būna dėl patogios lokacijos. Priešingu atveju ramūs Lazdynai su Karoliniškėm kainuotų daugiau nei triukšmingi Senamiestis su Naujamiesčiu. Kodėl Žvėrynas brangus? Šalia Senamiestis, Naujamiestis, geros darbo vietos, plius Vingio parkas. Kiek gerų darbo vietų Lazdynuose ir Koraluose, ar yra juose ką veikti? Į ką panašesnis reVingis?
Kas yra patogiau: eiti į darbą, ar važiuoti į darbą? Eiti į Litexpo ar važiuoti į Litexpo? Eiti į Vingio parką ar važiuoti į Vingio parką? Kam išvis ginčytis dėl akivaizdžių dalykų? Nepatinka tariamas miesto triukšmas-gyvenk Pilaitėje ir leisk laiką vairuodamas.
Comment
-
Parašė Red Neck Rodyti pranešimąO tai kur iš to Revingio eiti, kas ten šalia? Į Vingio parką grybų rinkt?Tik tilto trūksta.
Comment
-
Parašė Red Neck Rodyti pranešimąO ten ką veikt? Kiekvieną dieną eiti į parodas?
- 5 patinka
Comment
-
Parašė Red Neck Rodyti pranešimąO ten ką veikt? Kiekvieną dieną eiti į parodas?
Comment
-
Parašė Skeptikas Rodyti pranešimą
Ten kur dabar Longo aikštelė, planuojama mokykla, jei gerai pamenu, pasirašė žemės nuomos sutartį 5-iems metams per kuriuos savivaldybė žada paruošti mokyklos projektą, o pasibaigus nuomos sutarčiai pradėti statybas.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Vargu ar „premium“ segmento naują statybą pirks mokytojai
Comment
-
Parašė B.S. Rodyti pranešimąPirks pasiturintys tėvai.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Pasiturintys turbūt vežios į privačias. Netoli rodos Valdorfo mokykla yra. Net ir be tilo pasiekiama.
Ginčas dėl premium yra beprasmis. Jums netinka, tai ir valio, visiems neįtiksi.
Comment
Comment