Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nacionalinis stadionas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė sleader Rodyti pranešimą
    Vizulkė aišku graži, tik iškart kyla klausimas, ar kiekvienam prie įėjimo išduos kopėčias ar bus galima kažkur kopėčias pasiimti ir išklausyti instruktažą, kad pasiekti reikiamas knygas
    Click image for larger version

Name:	Screenshot_57.png
Views:	994
Size:	638,8 kB
ID:	2239178
    Vizulkė aišku graži, tik iškart kyla klausimas, ar šaligatvis bus pabarstytas, kad saugiai būtų galima įeiti, nes atrodo slidu

Comment

Parašė sleader Rodyti pranešimą
      Vizulkė aišku graži, tik iškart kyla klausimas, ar kiekvienam prie įėjimo išduos kopėčias ar bus galima kažkur kopėčias pasiimti ir išklausyti instruktažą, kad pasiekti reikiamas knygas
      Click image for larger version

Name:	Screenshot_57.png
Views:	994
Size:	638,8 kB
ID:	2239178
      Primena kinietišką.

Comment

Parašė Makaulius Rodyti pranešimą

Ka reiskia idomiau? palygink siemenso fasada ir sita, ir pasakyk kuris tau idomesnis?
        Na nzn toks visai gerai man atrodo fasadas, olyginant tiek siemens tiek busimos ryto arenos vizualizacija nei vienas fasadas neatrodo gerai

Comment

O pagal sutartį, kad Avuliui netektų mokėti po milijoną eurų baudų už mėnesį dėl vėlavimo, iki 2027 pabaigos (ar rudens?) turi būt pastatyti visi statiniai ar tik stadionas?

Comment

Visas kompleksas.

Comment

Beje, atkreipkit dėmesį į vizualizacijų trūkumą ir tai, kad esamose matosi ne visas arenos pastatas. Dalis pastato yra balta dėžė. Mano spėjimas, tik hipotezė, kad architektai nespėja ir vis dar turi ne visą sprendimą, bet nori kuo greičiau pradėti procedūras. Gal per viešinimą bus daugiau detalių parodyta.

Comment

Parašė Creatium Rodyti pranešimą
                Beje, atkreipkit dėmesį į vizualizacijų trūkumą ir tai, kad esamose matosi ne visas arenos pastatas. Dalis pastato yra balta dėžė. Mano spėjimas, tik hipotezė, kad architektai nespėja ir vis dar turi ne visą sprendimą, bet nori kuo greičiau pradėti procedūras. Gal per viešinimą bus daugiau detalių parodyta.
                Aš dėl šito ir klausiu, nes atrodo kad laiko liko jau ne per daug, o tiek objektų iki šiol net nėra patvirtinti, jau nekalbant apie statybas.

Comment

Vizualizacijų gal ir trūksta, bet yra visi keturi fasadai su alternatyvių fasadinių sistemų, medžiagiškumo ir spalvų pavyzdžiais.

Comment

Working...
                  X