Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nacionalinis stadionas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Vainiuxas789 Rodyti pranešimą
    Net tada planavo 25k vietų, o dabar didina iš 15k į 18-19k ir apsimeta, kad labai big deal
    25K nuo 19K nelabai daug skiriasi ir šiaip man atrodo, kad tas vietų skaičius yra šiek tiek per daug sureikšminamas. Lietuva nėra futbolo, tai krepšinio šalis ir vargu ar tai pasikeis. Tiek futbolo, tiek kitoms sporto rungtims ir 19K vietų stadioną greičiausiai užpildyti nepavyks, visokie koncertai turėtų pritraukti kur kas daugiau žiūrovų, o ten yra ne tik sėdimos vietos, pvz. per Jessica Shy koncertą 15K vietų Kauno stadione buvo 40K žiūrovų, o tokių renginių būna itin retai, gal koks vienas per metus.

Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
    Prikolnas video atsirado. Didžioji Imbraso (Paksiaus) afera.
    Aš kažkaip galvojau, kad Paluckas tik žiurkių korupcijos byloje buvo pasižymėjęs, o jis pasirodo dar didesnėse aferose dalyvavo. Kai tik Vilnius išrenka runkelių merus, taip ir aferos prasideda. Nors paksistai su socdemais ir ištaškė milžiniškus pinigus, bet čempionas vis tiek lieka Zuokas su Vilniaus šilumos ūkio, Air Lituanicos ir kitomis aferomis. Gerai tai, kad jau virš dešimtmečio nei vieni, nei kiti nebėra prileidžiami prie valdžios Vilniuje ir tikėkimės nebus.

ChatGPT užklausiau kokia būtų tų 370 mln. litų 2008 metų stadiono vertė šiandiena, įvertinus infliaciją - tai būtų 192 mln. EUR. Ir čia kaip suprantu vien stadiono kaina, be infrastruktūros ir kaip suprantu tik orientacinė, nes kažkodėl tuo metu paksiaus ir socdemų valdoma savivaldybė sutartis su vystytojais sudarinėjo net be jokių įsipareigojimų dėl kainų, kas reiškia, jog stadiono kaina laisvai galėjo ir padvigubėti.
    Palyginimui dabartinis sporto kompleksas statomas už 160 mln. EUR, nors pats stadionas ir kiek mažesnis, bet kartu statomas atskiras 3000 vietų lengvosios atletikos stationas, plius trys futbolo aikštės, sporto centras, sporto muziejus, krepšinio, rankinio, bokso, gimnastikos salės, darželis ir t.t., plius visa infrastruktūra. Skirtumas milžiniškas, bet net ne kainoje esmė, esmė, kad korupciniai projektai dažniausiai žlunga ir nors miestas dėl pačios korupcijos praranda daug pinigų, bet pagrindinius pinigus praranda dėl pačio projekto žlugimo ir prarastų investicijų į jį, kaip buvo tiek su stadionu, tiek su AirLituanica ir panašiais projektais.

Comment

Parašė Eidvis Rodyti pranešimą

Lietuva nėra futbolo, tai krepšinio šalis ir vargu ar tai pasikeis.
      Na tai manau tik laiko klausimas. Informacija keletos metų senumo, bet, bent jau Vilniuje, vienam naujai į krepšinio treniruotę atėjusiam vaikui tenka 4 vaikai atėję į futbolo treniruotes. Infrastruktūra futbolui irgi gan smarkiai žygiuoja į priekį

Comment

Parašė Eidvis Rodyti pranešimą

Lietuva nėra futbolo, tai krepšinio šalis ir vargu ar tai pasikeis.
        Lietuva labiau pergalių šalis. Jeigu futbolo rinktinė patektų į Europos ar pasaulio čempionatus, žiūrinčių būtų tikrai ne mažiau nei dabar krepšinį. Aišku, turime tradicijas krepšinyje ir dar kurį laiką ant to važiuosim, bet jau dabar vaikų sportuojančių futbolą žymiai daugiau nei krepšinį, tad mano kuklia prognoze po truputį krepšinis eis žemyn, o futbolas po truputį kils iš dugno.

Comment

Parašė Aiwux Rodyti pranešimą
          tad mano kuklia prognoze po truputį krepšinis eis žemyn, o futbolas po truputį kils iš dugno.
          Mano prognoze krepšinis eis žemyn, o futbolas ir liks dugne.
          It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Parašė Aiwux Rodyti pranešimą

Lietuva labiau pergalių šalis. Jeigu futbolo rinktinė patektų į Europos ar pasaulio čempionatus, žiūrinčių būtų tikrai ne mažiau nei dabar krepšinį. Aišku, turime tradicijas krepšinyje ir dar kurį laiką ant to važiuosim, bet jau dabar vaikų sportuojančių futbolą žymiai daugiau nei krepšinį, tad mano kuklia prognoze po truputį krepšinis eis žemyn, o futbolas po truputį kils iš dugno.
            Futbolą Lietuvoje net ir dabar žiūri dėl futbolo (nes tai popsas), o krepšinį žiūri tik dėl pergalių (jei nėra lietuvių, nekam nerūpi)
            Paskutinis taisė Stadionas; Šiandien, 15:42.

Comment

Working...
            X