Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Vilniaus kiemų atnaujinimas

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #61
    Parašė ttttt Rodyti pranešimą

    Man tai tiesą sakant jau gan seniai yra giliai p... ką ten sako ir rašo Pakalnis, nes dažniausiai tai yra labai teisingi ir logiški dalykai, bet tuo pačiu metu nieko bendro su realybe jie neturi, nes realybėje bičas pats tvirtina projektus, kurie maksimaliai priešitarauja jo pačio pasisakymams, pamąstymams, pafilosavimams apie miesto vystymo ateitį ir t.t.
    Projektus tvirtina vystytojai, o ne Pakalnis. Jis tėra tik VMS biurokratas su siauromis funkcijomis.
    Flickr

    Comment


      #62
      Parašė Riedutis Rodyti pranešimą

      Na bet šiek tiek baisu, kad REIKIA bendrauti, kad PATYS negali padaryti tinkamai iš pirmo, antro ar trečio karto.
      Aš įtariu ,kad jie (bent jau darbininkai) nematę net projekto : ). Pvz katik pamatavau atstumą, kuriuo jie ruošiasi atitraukti bordiūrą nuo pastato. Tai pagal projektą nepataiko per kokia 40-50 cm. Nepataiko ta prasme, nes turės tarp pastato ir priešingoje pusėje būsimo borto tilpti varteliai ir šalia jų būsimi vartai... Ryt eisiu aiškintis kaip jie planuoja juos sutalpinti. Jaučiu prigavau dar vieną besiformuojantį liapsusą...

      Naujienos 06.27
      Bendravome šiandien su firmos direktoriumi, žinutę perdavėme, sakė taisys.
      Paskutinis taisė spekas; 2023.06.27, 16:50.

      Comment


        #63
        Duok tau, žmogau, sveikatos ir stiprybės.

        Comment


          #64
          spekai, kaip vienas produktyviausių forumo narių galėtum kokį patreoną pakurti, už tavo žygius galėtume sumesti, žiauriai gerai varai.
          Lietuva visiems.

          Comment


            #65
            Kiek teko susidurti, tai labai daug šaligatvių atkarpų Vilniuje tvarko Kamitra&Ko. Gerokai kokybiškiau nei Grinda, bet ne be trūkumų. Pvz.: dedant bordiūrus vienoje gatvėje, ne visose atkarpose vienodai atsižvelgia į tai, kad bus klojamas naujas asfaltas ir netinkamai paruošia bordiūrų ir nuovažų aukščius. Atėję asfalto klojėjai, turi perdaryti ne vieną vietą, kad asfalto sluoksnis neužliptų ant šaligatvių. Nežinau ar spekas atveju buvo šį įmonė, bet pliusai tie patys, jog čia pat gali teikti pastabas ir pertvarko. O didžiausias trūkumas, kad tokie darbai atliekami paprastojo remonto būdu, neišnaudojant infrastruktūrinių galimybių, nesitariant su bendruomenėmis, iš anksto jų neinformuojant.

            Comment


              #66
              Ne, pas mus nei Kamitra, nei Grinda. Bent kol kas nenoriu viešint. Pirmą kartą dalyvauja VMS programoje, sakė bandosi kaip kas vyksta. Tegu taisosi, duodu šansą.

              Comment


                #67
                Parašė abruo Rodyti pranešimą
                spekai, kaip vienas produktyviausių forumo narių galėtum kokį patreoną pakurti, už tavo žygius galėtume sumesti, žiauriai gerai varai.
                Uoj, ačiū labai už tokius gražius žodžius. Mano didelė atlygio dalis yra matyti gražėjantį miestą ir matyti žmones besinaudojančius ta infrastruktūra, kad jiems geriau gyventi.
                Ačiū už pasiūlymą dėl dovanų - pasvarstysiu : ).

                Comment

                Working...
                X