Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Multifunkcinis kompleksas Krokuvos g. 24-26
Collapse
X
-
Tower irgi 100 metrų, atrodo. Aišku, jeigu peržengtų, tai būtų super. Šiaip toje vietoje pastatas turi būti aukštesnis už Tower.
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąVietos ten yra vos kiek daugiau nei yra būsimos 4 Burės vietoje.
k26 sklypas 2261m2
Gal ir viskas ok, nėra labai mažas, bet kaip tokiam užstatymui tai nėra didelis sklypas, parkingai per 3 požeminius aukštus sukrapšto 151 vietas (butų 135), čia vieną projektą paėmiau kaip pavyzdį. Beje, du iš pasiūlymų turi virš 100m aukštį, tai galimai bus antras pastatas po Europos bokšto NMC kuris peržengs šią ribą.
- 6 patinka
Komentuoti:
-
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąSklypas atrodo nedidelis, kažin kaip su parkingu, dar nesigilinau, matau kai kurie siūlo 2-jų aukštų, kiti - 3-jų požeminį, vietų skaičius turbūt bus nedidelis.
Komentuoti:
-
Parašė VLR Rodyti pranešimąNėra blogi variantai. Mano nuomonė apie visus.[LIST=1][*]Aukštų atsitiktinis pastumdymas yra kiek tingus ir kvepia 70-aisiais tik iš stiklo. Per daug rizikos, kad bus pasirinktas prastas stiklas. Prasčiausias variantas.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Edd Rodyti pranešimą
Kažin kaip ta siaura gatvelė "atlaikytų" jei ir daugiau tokių projektų ten būtų, privažiavimo iš Lvovo gatvės panašu kad nebus ir apskritai Krokuvos gatvę vis dar planuoja rekonstruoti ir išgrįsti trinkelėm? Pradžią jau išasfaltavo kai statė Lvovo verslo centrą... Sklypas atrodo nedidelis, kažin kaip su parkingu, dar nesigilinau, matau kai kurie siūlo 2-jų aukštų, kiti - 3-jų požeminį, vietų skaičius turbūt bus nedidelis. Kažkaip ir vystytojai atrodo neužsidegę, žiūrėsim, tikiuosi įgyvendins.
Parašė VLR Rodyti pranešimą
Na, stiklo apdaila nėra vieno tipo - yra gerų ir blogų variantų iš estetinės pusės. Šnipiškėse prastai atrodančių variantų, turbūt, daugiau nei gerai atrodančių šiuo metu, tai pavyzdžių toli ieškoti nereikia. 'Prastas stiklas' gal ir nėra pats geriausias terminas, bet, manau, nėra sunku suprasti, ką turiu omeny
Komentuoti:
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąŠiaip gaila nėra vizualizuota kaip pastatai atrodytų iš pagrindinių apžvalgos taškų, nors PRIZMĖs projekte yra vaizdas nuo Neries ir matosi, kad pagal kalvą pastatas galėjo būti ir dar aukštesnis, bet nevarysiu dievo į medį, dėkui, kad bent nesugadino sklypo kaip šalia esantis "Lvovo".
Visai netoli ir Lvovo 59
Kažin kaip ta siaura gatvelė "atlaikytų" jei ir daugiau tokių projektų ten būtų, privažiavimo iš Lvovo gatvės panašu kad nebus ir apskritai Krokuvos gatvę vis dar planuoja rekonstruoti ir išgrįsti trinkelėm? Pradžią jau išasfaltavo kai statė Lvovo verslo centrą... Sklypas atrodo nedidelis, kažin kaip su parkingu, dar nesigilinau, matau kai kurie siūlo 2-jų aukštų, kiti - 3-jų požeminį, vietų skaičius turbūt bus nedidelis. Kažkaip ir vystytojai atrodo neužsidegę, žiūrėsim, tikiuosi įgyvendins.
- 14 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Horn Rodyti pranešimą
Šiaip smalsu kas yra "prastas stiklas"?
Komentuoti:
-
Parašė VLR Rodyti pranešimąNėra blogi variantai. Mano nuomonė apie visus.[LIST=1][*]Aukštų atsitiktinis pastumdymas yra kiek tingus ir kvepia 70-aisiais tik iš stiklo. Per daug rizikos, kad bus pasirinktas prastas stiklas. Prasčiausias variantas.
[/ATTACH]
Komentuoti:
-
Aš už 2 ir 4 variantus, bet su būtina sąlyga, jog nebus skaidomi langai jokiais dalinimais. Bet visi variantai labai geri.
Komentuoti:
-
Nėra blogi variantai. Mano nuomonė apie visus.- Aukštų atsitiktinis pastumdymas yra kiek tingus ir kvepia 70-aisiais tik iš stiklo. Per daug rizikos, kad bus pasirinktas prastas stiklas. Prasčiausias variantas.
- Paprastas, aiškus 'filleris'. Nesenstantis vaizdas. Atrodys neblogai net su prastesnėmis medžiagomis, bet, su geromis, galima išgauti gerą, solidų, nebandantį išsišokti variantą, kokių Vilniuje trūksta.
- Nieko blogo pasakyti kaip ir neina, bet kažkaip nesižiūri man jis. Tie užapvalinti kampai ir tūrio forma, tos tvoros ant stogo... kvepia tokiu variantu, kuris atrodo geriau renderiuose nei tikrovėje.
- Paprastumas ir solidumas yra gerai, bet šiame variante - kiek per daug paprastumo toje proporcijoje. Iš kai kurių kampų atrodo kaip kažkas, kas galėtų būti kokiame Benidorme.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Na tai ir nieko blogo. Galėsim tikėtis dar kažko aukšto ateityje (architektūrinė kalva vis dėlto). Gal ne 8 aukštų vis dėlto.
Galiu paantrinti, kad dėl tos dvasingumo oazės apribotos Lvovo, Kernavės ir Krokuvos g. bei naujo aštuonaukščio (kuris man kaip širdyje žaizda) tikrai neturėjau artimiausiu laiku greit vilčių ir net nustebau, kad greičiau nei tikėjausi, pradėjo būtent ten kažką planuoti. Smagu, kad taip ir toliau, užstatytų ją visą ir suformuotų pilnavertę architektūrinę kalvą.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Visi geri, bet trys geresni už vieną . Ir gera žinia yra ta kad tas vienas neblogesnis už kitus tris, tai tik asmeninių simpatijų pasiskirstymas. Tai man tas stiklinis blogesnis už kitus tris, labai gerai kad tai nieko nereiškia kadangi visi keturi yra labai geri. Manau tinkama proga buvo išspaust susikaupusį pozityvą.
. O išties tai dvigubai puikios žinios.
- 8 patinka
Komentuoti:
-
Bendras projekto aukštingumas galėtų siekti apie 24-26is aukštus - jau neblogai! Labai reiktų tikėtis, kad tarpinėje pievoje su mažaaukščiu būtų 30+ aukštų projektas, kadangi pagal kalvą ten galėtų būti statomas vienas iš aukštesnių.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Tai žinoma nesieks, ten iš Lvovo gatvės pusės dar 2 maždaug tokio pat dydžio sklypai.
Galiu paantrinti, kad dėl tos dvasingumo oazės apribotos Lvovo, Kernavės ir Krokuvos g. bei naujo aštuonaukščio (kuris man kaip širdyje žaizda) tikrai neturėjau artimiausiu laiku greit vilčių ir net nustebau, kad greičiau nei tikėjausi, pradėjo būtent ten kažką planuoti. Smagu, kad taip ir toliau, užstatytų ją visą ir suformuotų pilnavertę architektūrinę kalvą.
Komentuoti:
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąBet pagal vizualizacijas labai panašu, kad Lvovo g. jis nesieks. Ypač gerai matosi "Prizmės" naktiniame vaizde iš aukštai.
Komentuoti:
-
Bet pagal vizualizacijas labai panašu, kad Lvovo g. jis nesieks. Ypač gerai matosi "Prizmės" naktiniame vaizde iš aukštai.
Komentuoti:
Komentuoti: