Parašė Obi-Wan Kenobi
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Senamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Taip tas pusinis aukštas yra žiauru. Ten kartais ne parkingas? Jei ne parkingas - man jis automatiškai su juo asocijuojasi.Parašė ttttt Rodyti pranešimąŠitas man yra THE baisiausias visame Senamiestyje, ypač ta absoliuti nesąmonė su -0.5 aukštu vietoje to, kad padaryti normalų europinį komercinį aukštą gatvės lygyje.
Comment
-
Dalyje parkingas, bet dabar lyg ir aptraukė stiklus matine plėvele, nes nebesimatė nieko kai paskutinį kart ėjau pro ten.Parašė spekas Rodyti pranešimą
Taip tas pusinis aukštas yra žiauru. Ten kartais ne parkingas? Jei ne parkingas - man jis automatiškai su juo asocijuojasi.
Comment
-
Kiek aš mačiau tai ten yra labai nekokios darbo vietos, kur tu sėdi žemiau gatvės lygio ir barely gauni šviesos.Parašė spekas Rodyti pranešimą
Taip tas pusinis aukštas yra žiauru. Ten kartais ne parkingas? Jei ne parkingas - man jis automatiškai su juo asocijuojasi.
Comment
-
Laukiau ilgai šio pastato rekonstrukcijos tikėdamasis, kad jie bent tą karpą nugriaus taip sumažindami šito sovietinio brutalizmo invaziją į šią vietą. Ta karpa dar ir taip atgrasiai įsirėžusi prie naujojo namo...
Administracinio pastato, J. Basanavičiaus g. 7, Vilniuje, rekonstravimo projekto projektinių pasiūlymų pristatymas
https://vilnius.lt/lt/numatomo-stati...pristatymas-2/
- 1 patinka
Comment
-
Tas užstojimas, man yra toks primityvus - jei ne karas, ta visa linija būtų buvus užstatyta išlaikant perimetrą ir vienodo aukščio.Parašė Azejam Rodyti pranešimąAtrodo, kad tas, kuris užstojo
Gal reikia atgal supilti Kalvarijų bokštelį, kad visi matutų tą bokštą nuo kitos upės pusės, o ne stogo "rampas" daryti.
Aviate, navigate, communicate
- 1 patinka
Comment
-
tai ir bus supiltas atgalParašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
Tas užstojimas, man yra toks primityvus - jei ne karas, ta visa linija būtų buvus užstatyta išlaikant perimetrą ir vienodo aukščio.
Gal reikia atgal supilti Kalvarijų bokštelį, kad visi matutų tą bokštą nuo kitos upės pusės, o ne stogo "rampas" daryti.

"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
- 1 patinka
Comment
Comment