Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujasis Skansenas
Collapse
X
-
Tai, kad panašiai ir atrodo. Palikim tą betoną rimtai architektūrai, o ne kažkomiam eiliniam penkiaaukščiui su 40 kv. inkilais. Plyta tokiu atveju tikrai nepagadins reikalo. Aišku ne silikatinė kokia nors
-
Tai aš su tavim sutinku. Jau rašiau, kad man šitas projektas neblogai atrodo, palyginus su dauguma naujos statybos daugiabučių, Vilniuj.Parašė Xeonas Rodyti pranešimą
Na Naujajame Skansene ir bandyta betoną derinta su plyta (t.y. klinkeriu). Šitos trisluoksnės plokštės, tikrai nepigios. Paskutinės nuotraukos - naktį fotografuotos. Tas betonas, man atrodo į kitus namus žiūrės, kurie bus sekančiu etapu. Aš manau baigus kvartalą, namai turėtų žiūrėtis tikrai pakankamai gerai. Beto betono paviršius gali tikrai geriau atrodyti po 10-20 metų negu tinkuoti paviršiai.
VNS durnai palygino skanseną su kažkokiu estišku tarybiniu daugiabučiu, tai tokiom hiperbolėm galima ir zaha hadid pastatus pritempt prie kruščiovkių.
Beje, tas pavyzdys iš raudonų plytų tikrai gerai atrodo ir kažko panašaus norėtusi matyti Vilniuj.
Komentuoti:
-
Na Naujajame Skansene ir bandyta betoną derinta su plyta (t.y. klinkeriu). Šitos trisluoksnės plokštės, tikrai nepigios. Paskutinės nuotraukos - naktį fotografuotos. Tas betonas, man atrodo į kitus namus žiūrės, kurie bus sekančiu etapu. Aš manau baigus kvartalą, namai turėtų žiūrėtis tikrai pakankamai gerai. Beto betono paviršius gali tikrai geriau atrodyti po 10-20 metų negu tinkuoti paviršiai.Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
Taip, geriau, sutinku.
Komentuoti:
-
Taip, geriau, sutinku.Parašė VNS Rodyti pranešimąLabai gerai, kad papostinai. Geras pvz. kiek plyta daugiabutyje yra geriau nei betonas.
Komentuoti:
-
Labai gerai, kad papostinai. Geras pvz. kiek plyta daugiabutyje yra geriau nei betonas.
Komentuoti:
-
Žiūrėk, ir šitie kaip du vandens lašai :OParašė VNS Rodyti pranešimą
Langai mažesni? Jo ir aš patebėjau
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Jis atrodo gerai jeigu butu kokiuose Zirmunuose.Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąAtrodo gerai, tik nelabai kas perka
Komentuoti:
-
Langai mažesni? Jo ir aš patebėjauParašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
Wow, labai panašu.!!! :O
Komentuoti:
-
Wow, labai panašu.!!! :O
Komentuoti:
-
Na anreka uz ta pacia kaina visai sekmingai k17 slykstuli pardavineja, tai manau ir Kausta galiausiai issiparduos...
Komentuoti:
-
Idėja gera, bet išpildymas toks, kad atrodo kaip neužbaigta apdaila.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Mano subjektyvia nuomone, jis kaip tik gerai atrodo. Geriau negu putoplastinė siena ir gerai kontrastuoja su klinkeriu. Manau šitas projektas išviso gerai atrodo, nepalyginsi su visokiais hanneriais.Parašė Edd Rodyti pranešimąTas plikas betonas gal kiek niūrokai atrodo, gal labiau tiktų kokiems ofisams.
Komentuoti:
-
Tas plikas betonas gal kiek niūrokai atrodo, gal labiau tiktų kokiems ofisams.
Komentuoti:
-
Ačiū už nuomonę.
Sociologinis tyrimas pavyko. Užtenka vienos gerai argumentuotos nuomonės.
Kai diskutuojama apie Naujojo "Skanseno" kainas ar aplinkos užterštumą, viskas OK. Kai yra palyginimai susieti su tema, viskas irgi OK.
Tačiau kai temoje apie obuolius atsiranda aistringa diskusija per kelis puslapius apie slyvas ar vyšnias, tuomet kaulavaisiai gaus savo temą. Kol kas NT skiltis merdi, ir nėra poreikio kelti kelis pranešimus.
Gerų diskusijų dalyviams, saulėtų nuotraukų fotografams, vystytojui - sėkmės parduodant butus, o pirkėjams - kad pirkiniu džiaugtųsi ilgiau nei bankas primintų sumokėtą kainą.
Komentuoti:
-
O kas cia blogo, kad diskutuojama apie kainas? Gal geriau nieko nediskutuot, o padaryt Vilnius.lt kopija su projektiniais pasiulymais juos papildant foto? Oh wait, that’s citify. Nesuprantu to pranesimu kelinejimo/trynimo ir pan. Butent tokios diskusijos, asmeniskai, ir idomiausios. Aisku gali dabar imt iskelt eilini syki pranesimus i kita tema, kur diskusija tiesiog nutruks ir tie pranesimai bus random atsirade ten.Parašė RomasTemoje apie Naująjį Skanseną daugiau diskutuojama apie jo kainas nei apie patį projektą.
Gaila, kad NT skiltyje nėra geros temos apie Šnipiškių kainas, kur ji būtų tinkamesnė - su palyginimas ir kainų analizė.
- 10 patinka
Komentuoti:
-
Temoje apie Naująjį Skanseną daugiau diskutuojama apie jo kainas nei apie patį projektą.
Gaila, kad NT skiltyje nėra geros temos apie Šnipiškių kainas, kur ji būtų tinkamesnė - su palyginimas ir kainų analize.
Komentuoti:
Komentuoti: