Parašė Creatium
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Cyber City ("Spartos" kompleksas Švitrigailos g. 32)
Collapse
X
-
Puikiai atrodo. Įdomu, ar peršoks Rotermanni užkeltą kartelę. Beje, parėjusią vasarą būnant Taline, teko Rotermanni apsistoti porai dienų (net nesitikėjau rasti vietos TOKIOJE lokacijoje už tokią tikrai normalią, paprastam žmogui prieinamą kainą
), tai kvartaliukas man pasirodė fantastiškas. Čia irgi labai panašu, ypač dėl kamino. Na labai įdomu bus palyginti, kai bus baigta.
Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Irgi buvau apie tai pagalvojęs vien dėl kamino ir kažkiek panašios architektūros, bet manau nėra prasmės lyginti, nes tiesiog labai skirtingi kvartalai. Rotermanni yra didesnis, labiau tankus, jame yra idealus senos ir naujos architektūros miksas, jame yra daug siaurų gatvelių, parduotuvių, kavinių ir todėl jis ir yra toks jaukus, fainas ir svarbus miestui. Čia gi nebus jokio seno-naujo mikso, nebus siaurų gatvelių, iš esmės bus tik ofisai aplink vieną aikštę su kaminu ir keletas kavinių/parduotuvių. Fainas, kokybiškos architektūros verslo centras, su tikriausiai vasarą gan populiariu vidiniu kiemu, bet net ne arti to, kas yra Rotermanni Talinui.Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąPuikiai atrodo. Įdomu, ar peršoks Rotermanni užkeltą kartelę. Beje, parėjusią vasarą būnant Taline, teko Rotermanni apsistoti porai dienų (net nesitikėjau rasti vietos TOKIOJE lokacijoje už tokią tikrai normalią, paprastam žmogui prieinamą kainą
), tai kvartaliukas man pasirodė fantastiškas. Čia irgi labai panašu, ypač dėl kamino. Na labai įdomu bus palyginti, kai bus baigta.
- 9 patinka
Comment
-
Mumbajus...Parašė Harlem Rodyti pranešimąKada tas lusnas isgriaus.turbut ner pasaulije miesto tokio kuris tiek metu negali tokio su... nugriauti
- 1 patinka
Comment
-
Labai gerai dera Spartos fasadų faktūra su tai šiferiniais stogaisParašė Sirius Rodyti pranešimą
- 9 patinka
Comment
-
Faktas, kad Vilniuje milžiniški kontrastai, kurie nebūdingi civilizuotos šalies vicilizuotai sostinei. Užsieniečiai nesupranta, kodėl Vilnius toks nušiuręs ir kodėl iki šiol Senamiestyje nerestauruojami fasadai, kodėl centrinėje teritorijoje tiek trobų, šalia kurių statomi ofisai... Vilnius apleistas net lyginant su Ryga, Krokuva, Varšuva ar Talinu.
- 12 patinka
Comment
Comment