Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Saltoniškių trikampis arba „Žvėryno žiedas“
Collapse
X
-
Nu čia jau miesto reikalai. Apskritai visas šitas Avulio griausiu-statysiu pratimas atsiremia į sąlygą, kad duokit man išsipirkt/išsinuomot valstybinę žemę, kurioje bus (realiai liks ir dabar esamas) parkingas. Nes kitaip nesigauna tokio naujo pasattyt kaip jis nori. Bet užstatyt tos parkofkės irgi nevalia, nes nu ten gatvės raudonos linijos, atstumai, želdynai, yada yada yada. Būtų mano valia, tai tarp esamų pastatų ir Geležiako gatvės jau stovėtų dar viena eilė 6-7 aukštų administracinių pastatų su visais požeminiais parkingais. Nu bet nevalia peržengt gatvės raudonųjų linijų.
- 8 patinka
-
Gauni lokaciją.Parašė feex12 Rodyti pranešimąLiūdna, kai už 4,5 kEUR/kvm negauni nieko geriau, nei kituose Eriado projektuose už 3 kEUR/kvm Pilaitėje ar Lazdynuose...
Comment
-
Šioje lokacijoje žemė nėra brangesnė 1,5 kEUR/kvm su PVM, skaičiuojant per orinį, nuo mano įvardintų Pilaitės ar Lazdynų (realiai turbūt +500-600 EUR/kvm). Todėl ir sakau liūdna, nes pasirinktas kelias didinti pelningumą, užuot šiek tiek daugiau investavus į kokybiškesnį fasadą, labiau tinkantį šiai lokacijai.Parašė John Rodyti pranešimą
Gauni lokaciją.
Comment
-
Prie ko čia žemės kaina? Tiesiog už lokaciją ir jos suteikiamą gyvenimo kokybę yra mokamas premiumas, ir jis yra toks, kiek žmonės yra pasirengę mokėti būtent už lokaciją. Visur taip yra ir tieisog Saltoniškės nėra išimtis. Kitų projektų kainos aplinkui yra panašios, o lokacija yra objektyviai labai gera. Pilaitės ir Lazdynų projektų lokacija yra objektyviai šūdina, lyginant su Saltoniškėmis.Parašė feex12 Rodyti pranešimą
Šioje lokacijoje žemė nėra brangesnė 1,5 kEUR/kvm su PVM, skaičiuojant per orinį, nuo mano įvardintų Pilaitės ar Lazdynų (realiai turbūt +500-600 EUR/kvm). Todėl ir sakau liūdna, nes pasirinktas kelias didinti pelningumą, užuot šiek tiek daugiau investavus į kokybiškesnį fasadą, labiau tinkantį šiai lokacijai.
Comment
-
O kas iš vystytojų netaupo ? Man atrodo, kad visi taupo tiek, kiek tik galima max galima išspausti toje lokacijoje.Parašė feex12 Rodyti pranešimą
Šioje lokacijoje žemė nėra brangesnė 1,5 kEUR/kvm su PVM, skaičiuojant per orinį, nuo mano įvardintų Pilaitės ar Lazdynų (realiai turbūt +500-600 EUR/kvm). Todėl ir sakau liūdna, nes pasirinktas kelias didinti pelningumą, užuot šiek tiek daugiau investavus į kokybiškesnį fasadą, labiau tinkantį šiai lokacijai.
Jeigu čia būtų kaina 5000 EUR plius už 1 kv.m., gal ir fasadai kitokie būtų, tačiau ar kažkas pirktų už tokią sumą ? Ir dabar U128 pardavimai neblizga - nors pastatas jau beveik užbaigtas, tačiau rezervacijų/ pardavimų nėra didelis procentas.
Comment
Comment