Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujos ugdymo įstaigos Vilniuje
Collapse
X
-
Perkūnkiemyje visuomenės poreikiams paimti žemės sklypai bus skirti vaikų darželio statybai
Nacionalinės žemės tarnybos prie Žemės ūkio ministerijos (NŽT) direktorius Laimonas Čiakas priėmė sprendimus dėl žemės sklypų, esančių Bieliūnų g. 5, Bieliūnų g. 9 ir Perkūnkiemio g. 22, Vilniuje, paėmimo visuomenėms poreikiams. Šie žemės sklypai reikalingi ikimokyklinio ugdymo įstaigai Vilniuje, Perkūnkiemio gyvenamajame kvartale, statyti, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Nacionalinės žemės tarnybos direktoriui priėmus sprendimus dėl sklypų paėmimo visuomenėms poreikiams, toliau bus atliekamos Lietuvos Respublikos žemės įstatymo VIII skyriuje reglamentuojamos procedūros. Vilniaus miesto savivaldybė turės kreiptis į teismą dėl leidimo paimti žemės sklypus (Bieliūnų g. 9 ir Perkūnkiemio g. 22) visuomenės poreikiams, nes su šių žemės sklypų savininkais sutartys dėl žemės paėmimo visuomenės poreikiams nebuvo sudarytos.
Vilniaus miesto savivaldybė atsiskaitys su paimamų visuomenės poreikiams žemės sklypų savininkais ir žemės sklypai bus įregistruoti Nekilnojamojo turto registre valstybės vardu. Pagal detaliojo plano sprendinius parengus žemės sklypų kadastro duomenų bylas, Nacionalinė žemės tarnyba priims sprendimą sujungti žemės sklypus Bieliūnų g. 5 ir Bieliūnų g. 9. Po to žemės sklypai bus perduoti patikėjimo teise ar panaudos teise Vilniaus miesto savivaldybei tik toms reikmėms, kurioms šie žemės sklypai buvo paimti visuomenės poreikiams.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Galėtų buhalteris, architektas ir kiti susiję asmenys labiau atsižvelgt į aplinką, suprast, kad stato priestatą mokyklai, o ne gulagui.Parašė Kitas Rodyti pranešimą
Norėti neuždrausta, aš irgi norėčiau, bet tada ateina buhalteris.
Pilkam, betoniniam rajone, pilkas kvadratas, pilkas buhalteris, pilka depresija...
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Šiaip tai ten elementariai vietos nebuvo tokiai sporto salei. Tai tas pastatas visiškai ne pagal vietos mastelį ir išeina.Parašė Kitas Rodyti pranešimą
Norėti neuždrausta, aš irgi norėčiau, bet tada ateina buhalteris.

Jei nebuvo vietos, tai matyt reikėjo jį statyti kažkur kitur arba mažesnį.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Norėti neuždrausta, aš irgi norėčiau, bet tada ateina buhalteris.Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimąAš tai norėčiau, kad depresyviam miegamajam rajone bent jau nauja statyba, pagerintų vaizdą, o ne sušiktų dar labiau.
Gimnazija - renovuota, neatrodo ji kaip 35-erių, atrodo, kaip šiuolaikiškai renovuotaParašė Blaze Rodyti pranešimąTai, kad prieš 35 metus statyta mokykla atrodo kaip gulbė prie bjauriojo ančiuko.
Va taip atrodo nauja sporto salė už kilometro.
Komentuoti:
-
Tai, kad prieš 35 metus statyta mokykla atrodo kaip gulbė prie bjauriojo ančiuko.Parašė Kitas Rodyti pranešimą
Iš vienos pusės aš nesuvokiu minties gylio užstatyti mokyklos fasadą, kad ir koks jis bebūtų. Dabar pagrindinis įėjimas į gimnaziją užspęstas kampe. Iš kitos pusės - ko jūs norite iš sporto salės miegamajame rajone, Liberskind'o?
Va taip atrodo nauja sporto salė už kilometro.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Aš tai norėčiau, kad depresyviam miegamajam rajone bent jau nauja statyba, pagerintų vaizdą, o ne sušiktų dar labiau.Parašė Kitas Rodyti pranešimą
Iš vienos pusės aš nesuvokiu minties gylio užstatyti mokyklos fasadą, kad ir koks jis bebūtų. Dabar pagrindinis įėjimas į gimnaziją užspęstas kampe. Iš kitos pusės - ko jūs norite iš sporto salės miegamajame rajone, Liberskind'o?
Ir tam nebūtinai reikia libenskindo ir krūvos pinigų, užtektų sveiko proto ir normalių idėjų.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Iš vienos pusės aš nesuvokiu minties gylio užstatyti mokyklos fasadą, kad ir koks jis bebūtų. Dabar pagrindinis įėjimas į gimnaziją užspęstas kampe. Iš kitos pusės - ko jūs norite iš sporto salės miegamajame rajone, Liberskind'o?Parašė Blaze Rodyti pranešimąŠitas šūdas jau dabar prašosi nugriaunamas. O bet viskas pagal vizualizacijas.
Komentuoti:
-
-
Tolminkiemio gimnazijos statybai parinktas rangovas - Jungtiniai projektai. Atidarymas 2022 rugsejo 1 d.
https://vilnius.lt/lt/2021/03/03/gim...giau-nei-metu/
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Didesnė gėda Lietuva iš mažosios rašyti.Parašė ViliNauja mokykla prie didžiosios pelkės. Netoli pažengė lietuva dar. Gėda
- 13 patinka
Komentuoti:
-
Padaryti normalu drenaza vis dar misija neimanoma Lietuvoje...
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Ir atspindžiais vandenyje sustiprinant apšvietimo įspūdį apdairiai pasirūpinta
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Prieš tai buvau matęs Balsių mokyklą tik dienos metu ir atrodė šiaip sau, bet vakare su apšvietimu atrodo visai neblogai:
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Greičiausiai atidėta iki geresnių laikų, nes darželis yra beveik šalia (Filaretų g. 19), o problemos su vietomis darželiuose sprendžiamos gerokai paprastesnėmis priemonemis nei naujų darželių statyba....
Komentuoti:
-
Gal žinote kuo baigėsi 2015 m. konkursas - Vaikų darželis su sporto centru Užupyje ?
Komentuoti:
-
Subačiaus g. planuojama rekonstrukcija, o Srovės g. naujas pastatas (du skirtingi projektai). Žurnalistai įkėlė ne tas vizualizacijas - va jums ir visas detektyvas.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Galima sutikti su tuo kad ten rekonstrukcija, nors pervidurį tų darželio pastatų lyg ir nieko nėra, be to aukštų padaugėja.Tai bus tokia biški didesnė rekonstrukcija.Nežinau kodėl rašo kad naujas pastatas, bet toks staripsnio ten pavadinimas. Pa share'inau čia todėl kad temos pavadinimo konkretumas lyg ir leidžia. Bet vistik, jei čia tas ne vietoj, tai maloniai prašom ištrint pranešimą.Parašė ttttt Rodyti pranešimą
...
O kas ten planuojama Batoro gatvėje aš neįsivaizduoju, nereikia share'inti klaidinačių straipsnių.
Komentuoti:

Komentuoti: