Buvo planuojama statyti biurų pastatą, kažkur mačiau ir vizualizaciją, bet dabar galiu parodyti tik šią:
Parašė Edd
Rodyti pranešimą
Buvo planuojama statyti biurų pastatą, kažkur mačiau ir vizualizaciją, bet dabar galiu parodyti tik šią:

o isivaizduok daugiaaukscius gyvenamuosius namus-kiekvienam lange skirtingos uzuolaidos,langu stiklai ir t.t. ir..........
visi skalbinius dziausto 20auksti kokiam.Pastatas tampa marguciu........Ir dar-po keliolikos metu pastato fasadams reikes remonto-kas to imsis klausimas irgi aktualus..........juk ne miesto savivaldybe-bendrija,jei susikurs............?
Savaime suprantama, tai skonio dalykas ir gal kazkam yra grazu, bet mano akimis ziurint, tai atrodo labai pigiai.. Is tiesu mazai izvelgiu skirtumu nuo eiliniu daugiabuciu kituose rajonuose, gal tik tai kad sis pastatas nera eiline deze ir turi idomesne forma, bet del apdailos (visu pirma del spalvu) kaip ir sakiau, jis man atsiduoda pigumu, lyg kazkoks apsiures. As ji isivaizduociau kokios nors tamsios spalvos, tarkim kad ir zalia bet tamsi, beveik juoda, tada butu
Bet zinoma, tai tik mano skonis
Comment