Parašė senasnamas

Rodyti pranešimą

.
. 

Kas dėl tinklinio aikštelės irgi iš "kitos operos". Spėčiau laikina aikštelė vienam turnyrui, kaip prieš kažkiek laiko buvo Klaipėdoje. Vienam turnyrui buvo  įrengta  tinklinio aikštelė Teatro aikštėje. Tuomet dar pasakojo, kad populiarėja tiklinio turnyrų rengimas miesto aikštese.
 Kas dėl tinklinio aikštelės irgi iš "kitos operos". Spėčiau laikina aikštelė vienam turnyrui, kaip prieš kažkiek laiko buvo Klaipėdoje. Vienam turnyrui buvo  įrengta  tinklinio aikštelė Teatro aikštėje. Tuomet dar pasakojo, kad populiarėja tiklinio turnyrų rengimas miesto aikštese.

Kas dėl tinklinio aikštelės irgi iš "kitos operos". Spėčiau laikina aikštelė vienam turnyrui, kaip prieš kažkiek laiko buvo Klaipėdoje. Vienam turnyrui buvo įrengta tinklinio aikštelė Teatro aikštėje. Tuomet dar pasakojo, kad populiarėja tiklinio turnyrų rengimas miesto aikštese.
 Kas dėl tinklinio aikštelės irgi iš "kitos operos". Spėčiau laikina aikštelė vienam turnyrui, kaip prieš kažkiek laiko buvo Klaipėdoje. Vienam turnyrui buvo įrengta tinklinio aikštelė Teatro aikštėje. Tuomet dar pasakojo, kad populiarėja tiklinio turnyrų rengimas miesto aikštese.

Apie tai, kad kažkas subjektyvu mano parašymuose, tai natūralu, nes tai buvo mano nuomonė. Lygiai taip pat subjektyvu, kaip lygint pliažą su gumine virve. Bet pliažą lygint su šokinėjimu nuo bokšto gal neverta net. Kad aikštėj tam tikru laikotarpiu būdavo visokių nesąmonių įrengta nereiškia automatiškai, kad dabar galima ten bet ką įrenginėt. Kada ten cirkas buvo? Carinės Rusijos laikotarpiu, Jūs lygiuojatės į carinę Rusija
 Apie tai, kad kažkas subjektyvu mano parašymuose, tai natūralu, nes tai buvo mano nuomonė. Lygiai taip pat subjektyvu, kaip lygint pliažą su gumine virve. Bet pliažą lygint su šokinėjimu nuo bokšto gal neverta net. Kad aikštėj tam tikru laikotarpiu būdavo visokių nesąmonių įrengta nereiškia automatiškai, kad dabar galima ten bet ką įrenginėt. Kada ten cirkas buvo? Carinės Rusijos laikotarpiu, Jūs lygiuojatės į carinę Rusija  ? Carinei valdžiai tokie dalykai galėjo tikt. Su tokia pat logika tada galima sakyt, kad ir kartuves įrengt galima ten, na nes gi kas čia tokio, juk kažkada buvo. Kad kažkur įrengtas panašus pliažas irgi nėr automatiškai argumentas, nes jei pvz kažkas kažkur padarė panašią kvailystę, nereiškia automatiškai, kad tai geras pavyzdys ir reiktų kopijuot.
 ? Carinei valdžiai tokie dalykai galėjo tikt. Su tokia pat logika tada galima sakyt, kad ir kartuves įrengt galima ten, na nes gi kas čia tokio, juk kažkada buvo. Kad kažkur įrengtas panašus pliažas irgi nėr automatiškai argumentas, nes jei pvz kažkas kažkur padarė panašią kvailystę, nereiškia automatiškai, kad tai geras pavyzdys ir reiktų kopijuot.

Comment