Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Vilniaus Lukiškių aikštės rekonstrukcija

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Tai paaugliškų šypsenų netrūktų ir karuselių parke. Negi būtų bloga idėja Lukiškių aikštėje? Liūdesio mentalitetas būtų galutinai nokautuotas.

    Comment


      Parašė themanual Rodyti pranešimą

      Taip ir visokius senius tos paaugliškos šypsenos labai piktina - jaunimas ne tokie kaip jie, nes negavo progos užaugti ašarų pakalnėje NEPAGARBA liūdesio mentalitetui ir saviplakos tradicijoms. Kur UNESCO? Ne dainas ir šokius reikia saugoti, o raudojimą!
      Tai, kad ne šypsenose reikalas, o kad nesigaudo aplinkoj. Kaip ir apie paminėtą eiseną. Ateina lyg ir prieš rasizmą protestuot, o plakate "fuck the police".

      Comment


        Parašė themanual Rodyti pranešimą

        Taip ir visokius senius tos paaugliškos šypsenos labai piktina - jaunimas ne tokie kaip jie, nes negavo progos užaugti ašarų pakalnėje NEPAGARBA liūdesio mentalitetui ir saviplakos tradicijoms. Kur UNESCO? Ne dainas ir šokius reikia saugoti, o raudojimą!
        Tu realiai kažkoks neadekvatus. Plokštelė užsikirto ar skaityt nemoki?
        Tai gal dar narkotikus pradėti dalinti tame pliaže? Butų dar daugiau šypsenų ir juoko.

        Comment


          Parašė oranger Rodyti pranešimą

          Na, niekas čia ir neragina daryti "mirusiųjų aikštes" be vaikų ir šypsenų...
          Man ta Lukiškių aikštė visai patinka, kokia yra. Bet šis projektas...
          Čia kaip į operą ateiti su šortais ar treningais. Niekas nedraudžia, žinoma, bet poelgis prasčiokiškas.
          Tai panašiai ir prie fontano prisikabinti galima, kad jis šviečia visomis vaivorykštės spalvomis ir po kurį vaikai besimaudydami bėgioja. Każkam gal net ant pievos piknikaujantys gali pasirodyti kaip įžeidimas tremtiniams. Panaikinim visą tai ir gausime mirusią aikštę. Niekas ten su jokiais bikiniais nesėdės, o kuom piknikas ant žolės yra labiau moralus, nei piknikas ant smėlio - man neišeina suprasti. Ir apskritai aš nesuprantu kas čia tą aikštę raudoms rezervavo? Pamenu buvo laikai, kai bažnyčia Katedros aikštę raudoms norėjo privatizuoti ir bandė drausti 'nemoralius renginius', kažkaip susiprato ir nustojo, dabar jau niekam net mintis nekyla, kad koncertas katedros aikštėje yra kažkas amoralaus.

          Comment


            Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
            Tai paaugliškų šypsenų netrūktų ir karuselių parke. Negi būtų bloga idėja Lukiškių aikštėje? Liūdesio mentalitetas būtų galutinai nokautuotas.
            Tai Lukiškių aikštė istoriškai buvo turgus, o dar ten stovėjo cirkas!
            Post in English - fight censorship!

            Comment


              Tai Lukiškių aikštė istoriškai buvo turgus, o dar ten stovėjo cirkas!
              Tai cirkas ir dabar vyksta - vyr. klounas pažėrė juokingų pareiškimų

              Tai – Vilniaus atsakas į karantino sukurtus ribojimus.
              Atsakas kažkoks sulėtintas, nes karantinas jau atšauktas.

              Gyvybės pilnas dirbtinis paplūdimys – tai Vilniaus pareiškimas apie laisvės pergalę“, – sakė Vilniaus meras Remigijus Šimašius.
              Laisvės partijos pergalę?

              birželio 24 d. šeimos kviečiamos žiūrėti antrosios „Meškiuko Pedingtono“ dalies.
              Elektoratui parodys Meškiuką Padingtoną. Gaila, kad mažai animacinių, paaugliams bus nuobodu.

              Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/miestai/vilnius....d?id=84601179

              Comment


                Tai senamnamui tik dabar sirdi suspaude ar tai vyko nuolat tik kentejo dantis sukandes ir dabar nutruko nuo grandines?
                Archyvine foto

                Comment


                  Juk svarbeuse giventi linkzzmai!

                  „Vilniuje dar yra daug viešo naudojimo vietų, kurių panaudojimas miestiečių linksmybėms panaudotinas žymiai labiau. Tarkim, Rasų kapinėse būtų galima puikius amerikoniškus kalnelius įrengti – čiukšt nuo Čiurlionio ir jau pas Basanavičių, arba Antakalnio kapinės... Ten prie sausio 13-os memorialo puiki vieta riedlentininkų varžyboms ar net motokroso varžyboms“, – tokį pasiūlymą sostinės merui Remigijui Šimašiui savo feisbuke šiandien paliko profesorius Vytautas Landsbergis.
                  Na, o mums, vilniečiams, tikrai reikalingas paplūdimys ir būtent Lukiškių aikštėje? Meras mano, kad taip bus „panaikinta“ aikštės, kurioje buvo kariami sukilėliai, stovėjo Lenino biustas ir šalia rūsyje buvo kankinami disidentai, „karmą“.
                  Na, tiek pat sėkmingai „karmas“ naikintų ir Nacionalinis futbolo stadionas Panerių memoriale, panikos kambarys Rasų kapinėse ir golfo varžybos Antakalnio menininkų kalnelio papėdėje.
                  Apie sostinės centre išpiltą paplūdimį savo nuomonę surašė ir žinomas Kauno architektas Audrys Karalius: „Manau, liberalai oficialiai pradeda Seimo rinkimų kampaniją Lukiškių Smėlio Dėžėje“. Šalia savo repliką prikabino ir kitas žinomas architektas: "Jie viską nuo dėžių pradeda, tik nuo mažesnių, "Stumbro" gėrimų dėžių. Dėžėje viską ir baigs. Medinėje. Kurią tauta užkas ir užmirš."
                  Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/bustas/nekilno...jura-15373827/

                  Comment


                    Parašė Eidvis Rodyti pranešimą

                    ...aš nesuprantu kas čia tą aikštę raudoms rezervavo? Pamenu buvo laikai, kai bažnyčia Katedros aikštę raudoms norėjo privatizuoti ir bandė drausti 'nemoralius renginius', kažkaip susiprato ir nustojo, dabar jau niekam net mintis nekyla, kad koncertas katedros aikštėje yra kažkas amoralaus.
                    Ar bent vienas žmogus kažką sakė apie raudas? Kalbame apie prastą skonį.
                    Čia toks argumentų beviltiškumas - apie tas "raudas" kiekviename pranešime kartoti?

                    Comment


                      Ar stebime Kalėdinės čiuožyklos Lukiškių aikštėje pabaigą? Man patinka tas, pavadinkim, instaliacijų kaitaliojimas prisitaikant prie metų laiko, bet sukėlus tokį pasipiktinimą dėl linksminimosi prie KGB vadavietės ir buvusių kartuvių vietos ("linksmintis tarp rimtų įstaigų - idiotizmas ir tiek"), bus sudėtinga taip manantiems pagrįsti, kodėl čiuožykla ten yra OK, o ne sorošiškas jaunimo vertybių naikinimas. Ar gal tai žiemą mergaitės tiek daug odos nerodo, todėl yra labiau halal?

                      Comment


                        Tokie dalykai tik dar kartą parodo, kokie visdar esam sugedę ir kaip mums toli iki vakarų...
                        Man tai neatrodo nei gera idėja, nei bloga idėja, man ji netrukdo, nulis dėmesio, kam patinka gali eit, kam nepatinka gali verkti.
                        Kodėl kai kurie žmonės labai norisi savintis miestą ar jo erdves. Ir kodėl tuos dalykus priima asmeniškai?
                        Ir šiaip jau yra svarbesnių ir rimtesnių aktualijų.

                        Comment


                          Parašė oranger Rodyti pranešimą

                          Ar bent vienas žmogus kažką sakė apie raudas? Kalbame apie prastą skonį.
                          Čia toks argumentų beviltiškumas - apie tas "raudas" kiekviename pranešime kartoti?
                          Tai kad pagrindinė mintis, kodėl negalima Lukiškių aikštėje turėti to pležo ir buvo ta, kad tai kažkokia sakrali raudų vieta, kurioje neva negalima linskmai laiko leisti. Pati mintis yra absurdiška, neturėtų būti nė vienos aikštės Vilniuje, kurioje turėtų būti uždrausta linsmai leisti laiką bet kokia įstatymų leidžiama forma, kaip ir neturėtų būti nė vienos aikštės, kurioje turėtų būti uždrausti kokie nors minėjimai apie tremtis ar okupaciją.

                          Jeigu kalbėti, kad tas pležas 'nėra skoningas', turint omeny, kad jis netiktų bet kurioje miesto aikštėje - tai čia jau daugiau skonio reikalas. Man kaip tik jis atrodo gana gerai ir kas svarbiausia - išnaudojama menkai panaudojama erdvė žmonėms pritraukti, nes aikštės be žmonių yra nieko vertos.

                          Comment


                            Jeigu kalbėti, kad tas pležas 'nėra skoningas', turint omeny, kad jis netiktų bet kurioje miesto aikštėje - tai čia jau daugiau skonio reikalas.
                            Taip, chalatas restorane, pižama prekybos centre ar treningai seime irgi tik skonio reikalas. Vieni jį turi, kiti - ne. Kai kurie objektai tarpusavyje nedera ir tiek. Vieni tai iškart supranta, o kiti demonstruoja savo nesupratimą be galo ginčydamiesi. Pliažas netiktų ne tik Lukiškių aikštėje, o ir bet kurioje kitoje Vilniaus aikštėje. Panašiai kaip alaus kioskai netinka prie darželių ir mokyklų. Arba vaikų žaidimų aikštelės prie valdžios institucijų. Iškyrus nebent Vilniaus savivaldybę - ten žaidimų aikštelė su smėlio dėže labai tiktų.

                            Comment


                              Artėja rinkimai, tai ir eina vienas piarinis projektėlis po kito.

                              Comment


                                Tiesiog nesuvokiama, kaip paprasta viešųjų ryšių akcija sutrigerino net ir šio forumo žmones. Kuo tai taip svarbu ir aktualu? Pabus ta smėliadėžė, pažais, kaip čia kažkas ekspertiškai nustatė "infalntilūs paaugliai" ir bus pakeista kažkuo kitu. Ar čia vis dar dėl to baisaus Vyčio skauda? Ir dėl datos - kiek dienų prieš ir po kokį nors minėjimą nedera daryti nieko linksmesnio ir reikia išlaikyti rimtį? Džyz, negaliu žiūrėti į Šimašių, bet šitie verkaliojimai tikrai juokingi, nors gal labiau į liūdesio pusę...

                                Comment


                                  Būtų prastas PR jei tai nebūtų svarbu ir aktualu

                                  Liūdniau, kad yra daug "patylėkit jei nepatiko, svarbiausia kažką daro" palaikytojų. Natūralu, kad kiekvienas veiksmas sulaukia tiek teigiamų, tiek neigiamų reakcijų. Politikų darbas ir yra viską pasvert ir apskaičiuot. Kaip ir su negrų paradu, taip ir čia. Vieniems patiko, kitiems nelabai. Ar sumoj atsipirko - paaiškės per rinkimus...

                                  Comment


                                    Zuokas irgi mėgdavo triukšmingas akcijas, irgi buvo liberalas, bet bent jau nevemdavo ant istorijos. Nors ir kilęs iš nekokios šeimos, bet kultūros turi daugiau.

                                    Comment


                                      Parašė mantasm Rodyti pranešimą
                                      Būtų prastas PR jei tai nebūtų svarbu ir aktualu

                                      Liūdniau, kad yra daug "patylėkit jei nepatiko, svarbiausia kažką daro" palaikytojų. Natūralu, kad kiekvienas veiksmas sulaukia tiek teigiamų, tiek neigiamų reakcijų. Politikų darbas ir yra viską pasvert ir apskaičiuot. Kaip ir su negrų paradu, taip ir čia. Vieniems patiko, kitiems nelabai. Ar sumoj atsipirko - paaiškės per rinkimus...
                                      Jei konkurentas vėl bus Zuokas ar jo tipo - tada atsipirkimas neaktualus

                                      Comment


                                        Parašė mantasm Rodyti pranešimą
                                        Būtų prastas PR jei tai nebūtų svarbu ir aktualu

                                        Liūdniau, kad yra daug "patylėkit jei nepatiko, svarbiausia kažką daro" palaikytojų. Natūralu, kad kiekvienas veiksmas sulaukia tiek teigiamų, tiek neigiamų reakcijų. Politikų darbas ir yra viską pasvert ir apskaičiuot. Kaip ir su negrų paradu, taip ir čia. Vieniems patiko, kitiems nelabai. Ar sumoj atsipirko - paaiškės per rinkimus...
                                        Tai kad rinkimai ką tik buvo iki kitų rinkimų besipiktintojai nedagyvens arba dėl amžiaus, arba dėl streso lygio

                                        Comment


                                          Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą

                                          Jei konkurentas vėl bus Zuokas ar jo tipo - tada atsipirkimas neaktualus
                                          Rudenį konkurentai bus Šimonytė, Čmilytė ir Paluckas. O apklausos Šimašiaus partijai kol kas nieko gero nežada.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X