Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Viešosios erdvės ir parkai Kaune
Collapse
X
-
Taipogi didele problema yra tarp populiaros perejos Laisves alejos ir Ozeskienes g. Pestiesiems tenka laukti zalio signalo labai ilga laika. Ne karta teko girdeti nezinancius, sakant kad sviesoforas sugedo, ar neapsikentus beganciu per raudona.Paskutinis taisė Litch; 2025.07.28, 08:06.
- 5 patinka
Komentuoti:
-
Neesu tikras ar tam labai tinkama tema, bet vienužodžiu, įdomu ar yra kokių nuostatų dėl pesčiųjų perėjų žaliojo signalo ilgio. Domina, nes neseniai pakeitus šviesaforo ciklą Taikos pr. ir A. Baranausko g. sankryžoje, žmonėms norintiems pereiti per Taikos pr. reikia pralaukti papildomą šviesaforo ciklą vidury gatvės, arba per ją bėgti ( arba eiti per raudoną ). Pereiti Taikos pr. užtrunka apie 25s, o žalia pestiesiams dega tik 15s. ( pereinant Taikos pr., šiaurinio kelio šviesaforas dega trumpiau, dėl eismo sukančio kairėn iš Baranausko g. Pietinėj pusėj ji dega ilgiau ).
- 2 patinka
Komentuoti:
-
-
-
-
Parašė karolis1993 Rodyti pranešimą
Keis troleibusų stulpus įdomu?
Įdomiau apskritai pagal kokį projektą vyksta tvarkymas, nes kažkaip nelabai pavyksta rasti.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė CloudmakerLT Rodyti pranešimąKauno traukinių stoties prieigos turbūt irgi turi būti laikomos viešaja erdve. Pravažiuojant galvojau, jog juodom marškom uždengtos tvoros dėl Timberlake koncerto. Gal nukreipimui ar šiaip, kad LTG sugalvojo padaryti taip, kad nematytų KaunoTačiau pasirodo rekonstrukcija!
https://www.15min.lt/verslas/naujien...is-971-2465512
https://kaunas.kasvyksta.lt/2025/06/06/miestas/kauno-gelezinkelio-stoties-prieigose-pradedami-rekonstrukcijos-darbai/
Komentuoti:
-
Kauno traukinių stoties prieigos turbūt irgi turi būti laikomos viešaja erdve. Pravažiuojant galvojau, jog juodom marškom uždengtos tvoros dėl Timberlake koncerto. Gal nukreipimui ar šiaip, kad LTG sugalvojo padaryti taip, kad nematytų KaunoTačiau pasirodo rekonstrukcija!
https://www.15min.lt/verslas/naujien...is-971-2465512
https://kaunas.kasvyksta.lt/2025/06/06/miestas/kauno-gelezinkelio-stoties-prieigose-pradedami-rekonstrukcijos-darbai/Paskutinis taisė CloudmakerLT; 2025.06.06, 16:39.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė ernissss Rodyti pranešimąToli gražu ne visi daugiabučių kiemai yra gyventojų privatūs...
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Parašė karolis1993 Rodyti pranešimą
Mes mokam GPM, miestas turi tvarkyt infrastruktūrą. Ar siūlai milijonus mestis gyventojams?
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Parašė digital Rodyti pranešimąPrašytume grįžti prie temos.
Komentuoti:
-
Parašė iPhone Rodyti pranešimąGali mylėti arba nekesti kauno mero. Bet matyti tik juoda arba tik balta atrodo liguista.
Ar reikalingas Kėdainių tiltas? Mano nuomone taip, tikrai pagerins susisiekimą.
Ar miestas turi tvarkyti kiemus? Nežinau, nemanau. Aš kai pirkau naujos statybos butą - mano statytojas iš miesto negavo nė cento už jo įrengimą, tai kodėl miestas turėtų kažkieno privačius kiemus tvarkyti? Gal tada ir nuosavų namų kiemus turi tvarkyti..? Juk mokesčius mokame visi..
Ar yra vietų kur Kaune su viešųjų erdvių tvarkymų gali būti geriau? Tikrai taip, bet kol žiūri iš šito taško atrodo vienaip, jei sedėtum kauno miesto savivaldybės antrame aukšte - gal iš to taško atrodytu kitaip ir atrodytų kad viskas daroma gerai.
Bet tai nereiškia, kad aš asmeniškai palaikau dabartinę politinę situaciją ir merą, aš tikrai matau daug dalykų kur yra labai, labai blogai, bet nematyti teigiamų dalykų - reikia būti arba aklam arba Karaliui.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Tai susitvarkykit, kas trukdo?
Komentuoti:
-
Gali mylėti arba nekesti kauno mero. Bet matyti tik juoda arba tik balta atrodo liguista.
Ar reikalingas Kėdainių tiltas? Mano nuomone taip, tikrai pagerins susisiekimą.
Ar miestas turi tvarkyti kiemus? Nežinau, nemanau. Aš kai pirkau naujos statybos butą - mano statytojas iš miesto negavo nė cento už jo įrengimą, tai kodėl miestas turėtų kažkieno privačius kiemus tvarkyti? Gal tada ir nuosavų namų kiemus turi tvarkyti..? Juk mokesčius mokame visi..
Ar yra vietų kur Kaune su viešųjų erdvių tvarkymų gali būti geriau? Tikrai taip, bet kol žiūri iš šito taško atrodo vienaip, jei sedėtum kauno miesto savivaldybės antrame aukšte - gal iš to taško atrodytu kitaip ir atrodytų kad viskas daroma gerai.
Bet tai nereiškia, kad aš asmeniškai palaikau dabartinę politinę situaciją ir merą, aš tikrai matau daug dalykų kur yra labai, labai blogai, bet nematyti teigiamų dalykų - reikia būti arba aklam arba Karaliui.
- 12 patinka
Komentuoti:
-
Parašė karolis1993 Rodyti pranešimąVisų pirma- kiek jusu nuomone is Vilijampoles i Marvele vaziuos automobiliu per diena? O galiausiai, tas tiltas tikrai yra pirmo butinumo projektas, kai daugiabuciu rajonai byra?Paskutinis taisė Myliu miestus; 2025.06.04, 14:08.
- 10 patinka
Komentuoti:
-
Parašė karolis1993 Rodyti pranešimąkai daugiabuciu rajonai byra?
- 11 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: