Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Viešosios erdvės ir parkai Kaune

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• RokasLT
    replied
    Kovo 11-osios parkas

Komentuoti:

• Litch
    replied
    Taipogi didele problema yra tarp populiaros perejos Laisves alejos ir Ozeskienes g. Pestiesiems tenka laukti zalio signalo labai ilga laika. Ne karta teko girdeti nezinancius, sakant kad sviesoforas sugedo, ar neapsikentus beganciu per raudona.
    Paskutinis taisė Litch; 2025.07.28, 08:06.

Komentuoti:

• ne robotas
    replied
    Neesu tikras ar tam labai tinkama tema, bet vienužodžiu, įdomu ar yra kokių nuostatų dėl pesčiųjų perėjų žaliojo signalo ilgio. Domina, nes neseniai pakeitus šviesaforo ciklą Taikos pr. ir A. Baranausko g. sankryžoje, žmonėms norintiems pereiti per Taikos pr. reikia pralaukti papildomą šviesaforo ciklą vidury gatvės, arba per ją bėgti ( arba eiti per raudoną ). Pereiti Taikos pr. užtrunka apie 25s, o žalia pestiesiams dega tik 15s. ( pereinant Taikos pr., šiaurinio kelio šviesaforas dega trumpiau, dėl eismo sukančio kairėn iš Baranausko g. Pietinėj pusėj ji dega ilgiau ).

Click image for larger version

Name:	very big crosswalk.png
Views:	547
Size:	877,1 kB
ID:	2212482

Komentuoti:

• Missoni
    replied
    Prieš mėnesį aptikau, bet pamiršau įkelti. Tada buvo tvarkomas takelis ( ir lieptelis ), jungiantis Aleksote, Linksmadvaryje, Amerikos lietuvių gatvę nuo funikulieriaus viršutinės stotelės iki moterų vienuolyno.

Name:	20250618_115302.jpg
Views:	814
Size:	2,72 MB
ID:	2211986

Name:	20250618_115333.jpg
Views:	804
Size:	1,44 MB
ID:	2211987

Name:	20250618_115346.jpg
Views:	809
Size:	1,74 MB
ID:	2211988

Name:	20250618_115407.jpg
Views:	805
Size:	1,69 MB
ID:	2211989

Komentuoti:

• Draarvys
    replied
    Antrasis Lampėdžių paplūdimys. Kažkas juda, bet labai lėtai. Neįsivaizduoju ar galima spėti rugsėjo mėnesį užbaigti darbus. Bet kontūrai jau aiškėja, bus tikrai gerai.
    Attached Files

Komentuoti:

• manometras
    replied
    Kovo 11-osios g. daubos parkas (vaikų žaidimų aikštelė):

Komentuoti:

• Trimitas
    replied
    Išvalytas šiukšlynėlis Ąžuolyne, pašalintos tvoros, apgenėti medžiai. Atsivėrė nauja erdvė. Tik daug Ąžuolynui nenatūralių medžių: tujos, sidabrinės eglės...
    Click image for larger version  Name:	Ažuolynas.jpg Views:	0 Size:	615,0 kB ID:	2206273
    Paskutinis taisė Trimitas; 2025.06.18, 22:37.

Komentuoti:

• Malach
    replied
    Parašė karolis1993 Rodyti pranešimą

Keis troleibusų stulpus įdomu?
    Stulpų keitimo darbai jau prasidėjo prieš kurį laiką, dalyje link tilto.
    Įdomiau apskritai pagal kokį projektą vyksta tvarkymas, nes kažkaip nelabai pavyksta rasti.

Komentuoti:

• karolis1993
    replied
    Parašė CloudmakerLT Rodyti pranešimą
    Kauno traukinių stoties prieigos turbūt irgi turi būti laikomos viešaja erdve. Pravažiuojant galvojau, jog juodom marškom uždengtos tvoros dėl Timberlake koncerto. Gal nukreipimui ar šiaip, kad LTG sugalvojo padaryti taip, kad nematytų Kauno Tačiau pasirodo rekonstrukcija!

Name:	Kauno-gelezinkelio-stotis-1-2048x1151.jpg
Views:	2279
Size:	584,6 kB
ID:	2204095

https://www.15min.lt/verslas/naujien...is-971-2465512

https://kaunas.kasvyksta.lt/2025/06/06/miestas/kauno-gelezinkelio-stoties-prieigose-pradedami-rekonstrukcijos-darbai/
    Keis troleibusų stulpus įdomu?

Komentuoti:

• CloudmakerLT
    replied
    Kauno traukinių stoties prieigos turbūt irgi turi būti laikomos viešaja erdve. Pravažiuojant galvojau, jog juodom marškom uždengtos tvoros dėl Timberlake koncerto. Gal nukreipimui ar šiaip, kad LTG sugalvojo padaryti taip, kad nematytų Kauno Tačiau pasirodo rekonstrukcija!

Name:	Kauno-gelezinkelio-stotis-1-2048x1151.jpg
Views:	2279
Size:	584,6 kB
ID:	2204095

https://www.15min.lt/verslas/naujien...is-971-2465512

https://kaunas.kasvyksta.lt/2025/06/06/miestas/kauno-gelezinkelio-stoties-prieigose-pradedami-rekonstrukcijos-darbai/
    Paskutinis taisė CloudmakerLT; 2025.06.06, 16:39.

Komentuoti:

• Savitarnos kasa
    replied
    Parašė ernissss Rodyti pranešimą
    Toli gražu ne visi daugiabučių kiemai yra gyventojų privatūs...
    Seniai laikas tuos kiemus ir traktuoti kaip viešąsias erdves - apmokęstinti automobilių parkavimą realiais pinigais ir pusę sumos skirti troleibusams, o kitą pusę aplinkos gerinimui.

Komentuoti:

• ernissss
    replied
    Toli gražu ne visi daugiabučių kiemai yra gyventojų privatūs...

Komentuoti:

• Gator
    replied

Mes mokam GPM, miestas turi tvarkyt infrastruktūrą. Ar siūlai milijonus mestis gyventojams?
    Tai miesto infrastruktūrą, o ne privačią žmonių infrastruktūrą. Aiški jo mintis buvoet kažkaip vėl tą patį perklausei.

Komentuoti:

• karolis1993
    replied
    Parašė digital Rodyti pranešimą
    Prašytume grįžti prie temos.
    Ką vilnietis veikia čia? Be to mes kalbam apie miesto viešas erdves.

Komentuoti:

• karolis1993
    replied
    Parašė iPhone Rodyti pranešimą
    Gali mylėti arba nekesti kauno mero. Bet matyti tik juoda arba tik balta atrodo liguista.
    Ar reikalingas Kėdainių tiltas? Mano nuomone taip, tikrai pagerins susisiekimą.
    Ar miestas turi tvarkyti kiemus? Nežinau, nemanau. Aš kai pirkau naujos statybos butą - mano statytojas iš miesto negavo nė cento už jo įrengimą, tai kodėl miestas turėtų kažkieno privačius kiemus tvarkyti? Gal tada ir nuosavų namų kiemus turi tvarkyti..? Juk mokesčius mokame visi..
    Ar yra vietų kur Kaune su viešųjų erdvių tvarkymų gali būti geriau? Tikrai taip, bet kol žiūri iš šito taško atrodo vienaip, jei sedėtum kauno miesto savivaldybės antrame aukšte - gal iš to taško atrodytu kitaip ir atrodytų kad viskas daroma gerai.
    Bet tai nereiškia, kad aš asmeniškai palaikau dabartinę politinę situaciją ir merą, aš tikrai matau daug dalykų kur yra labai, labai blogai, bet nematyti teigiamų dalykų - reikia būti arba aklam arba Karaliui.
    Aš šneku apie pačią rajonų būklę. Be to miestas turėtų tvarkyti daugiabučių kiemus,kaip kiti miestai tvarko.

Komentuoti:

• karolis1993
    replied
    Parašė Tomas Rodyti pranešimą

Tai susitvarkykit, kas trukdo?
    Mes mokam GPM, miestas turi tvarkyt infrastruktūrą. Ar siūlai milijonus mestis gyventojams?

Komentuoti:

• digital
    replied
    Prašytume grįžti prie temos.

Komentuoti:

• iPhone
    replied
    Gali mylėti arba nekesti kauno mero. Bet matyti tik juoda arba tik balta atrodo liguista.
    Ar reikalingas Kėdainių tiltas? Mano nuomone taip, tikrai pagerins susisiekimą.
    Ar miestas turi tvarkyti kiemus? Nežinau, nemanau. Aš kai pirkau naujos statybos butą - mano statytojas iš miesto negavo nė cento už jo įrengimą, tai kodėl miestas turėtų kažkieno privačius kiemus tvarkyti? Gal tada ir nuosavų namų kiemus turi tvarkyti..? Juk mokesčius mokame visi..
    Ar yra vietų kur Kaune su viešųjų erdvių tvarkymų gali būti geriau? Tikrai taip, bet kol žiūri iš šito taško atrodo vienaip, jei sedėtum kauno miesto savivaldybės antrame aukšte - gal iš to taško atrodytu kitaip ir atrodytų kad viskas daroma gerai.
    Bet tai nereiškia, kad aš asmeniškai palaikau dabartinę politinę situaciją ir merą, aš tikrai matau daug dalykų kur yra labai, labai blogai, bet nematyti teigiamų dalykų - reikia būti arba aklam arba Karaliui.

Komentuoti:

• Myliu miestus
    replied
    Visų pirma- kiek jusu nuomone is Vilijampoles i Marvele vaziuos automobiliu per diena? O galiausiai, tas tiltas tikrai yra pirmo butinumo projektas, kai daugiabuciu rajonai byra?
    Čia kažkoks siauras požiūris, kad žmonės važiuos tik iš Marvelės į Vilijampolę... juk važiuos į ir iš Aleksoto, Garliavos, Šilainių. Be to, tiltas turi nuimt Birštono ir K. Mindaugo gatvių apkrovimą. Sumažėjus tranzitui per senamiestį bus galima daryt pertvarkas, kad visas Kauno centras būtų gyvas, ne tik Laisvės Alėja, o ir Aleksoto pusė pasidarytų patrauklesnė.
    Paskutinis taisė Myliu miestus; 2025.06.04, 14:08.

Komentuoti:

• Tomas
    replied
    kai daugiabuciu rajonai byra?
    Tai susitvarkykit, kas trukdo?

Komentuoti:

Working...
X