Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Viešosios erdvės ir parkai Kaune

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Reportinkit.

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Jauniems sportiškiems žmonėms nereikia, bet pensininkams, ypač žiemą kai slidu, manau reikalingas dalykas.
      Gal užtektų vienoje pusėje ir tikrai ne ant visų takelių... Pasižiūrėkit gyvai, nes nuotraukose viso absurdo nesimato.

Comment

Parašė ernissss Rodyti pranešimą

Gal užtektų vienoje pusėje ir tikrai ne ant visų takelių... Pasižiūrėkit gyvai, nes nuotraukose viso absurdo nesimato.
        Iš tikrųjų vienoje pusėje reiškia, kad žmogus negali pasirinkt, kuria ranka jam laikytis, O kartais kai kam reikia laikytis abiem rankomis iš abiejų pusių. Toks atvejis būna, kai reikia užvažiuot aukštyn ar nuvažiuot žemyn neįgaliųjų vežimėliu.

Švedijoje visose laiptinėse yra turėklai iš abiejų pusių, nes kuria ranka žmogui reikia pasiremt, priklauso nuo to, kuri pusė silpnesnė. Jei blogai veikia kairė koja, turi užlipdamas ir nulipdamas laiptais pasiremti dešine ranka, o jeigu turėklas tik kairėje, turi remtis į ką nors kitą (ir ne orą).

Lietuvoj tai dar pilna laiptų išvis be turėklų ir jais bijo vienas lipti / nelipa nė vienas silpnesnis senjoras ar žmogus, neužtikrintas dėl savo pusiausvyros išlaikymo galimybių.
        Paskutinis taisė manometras; 2025.10.01, 09:49.
        ПТН ПНХ
        «Русский военный корабль, иди нахуй!»

Comment

Parašė booraz Rodyti pranešimą
          2025-09-28 KTU prieigos
          Click image for larger version

Name:	20250928_065135.jpg
Views:	1201
Size:	1,14 MB
ID:	2222732
          Čia kas per pėsčiųjų ir dviračių juosta? Neaišku kam tada takas iš trinkelių skirtas. Ar aš čia kažko nesuprantu su tokiu ženklinimu?

Comment

Aš jau esu minėjęs, kad pas mus infrastruktūrinius projektus rengia autistai.
            It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Parašė Tomas Rodyti pranešimą
              Čia turbūt kaip įžeidimas buvo, bet autistai tikrai geriau padarytų. Gal geriau pasirinkti kitus terminus.

Comment

Parašė manometras Rodyti pranešimą

Iš tikrųjų vienoje pusėje reiškia, kad žmogus negali pasirinkt, kuria ranka jam laikytis, O kartais kai kam reikia laikytis abiem rankomis iš abiejų pusių. Toks atvejis būna, kai reikia užvažiuot aukštyn ar nuvažiuot žemyn neįgaliųjų vežimėliu.
                Sutinku, bet kai beveik į tą oatį tašką veda net 4 takeliai, buvo galima viename padaryti turėklą kairėje, kitame - dešinėje ir likusiuose dviejuose visai nedaryti, nes ten neįgaliųjų poreikiai yra minimalūs. Būtu sutaupyta 75% turėklų. Sąlyginai, visai nemažai € .

Comment

Parašė Tomas Rodyti pranešimą
                  Su autizmu yra loterija. Vieną kartą gali atrast genialų sprendimą, o kitą kartą kažkokią nesąmonę kuri kažkodėl susišvies kaip logiškas dalykas.

Tik su KTU aplinkos šaligatvių projektu, manau, truputį katastrofa tuo požiūriu, kad visiškai nepermąstė erdvių tiesiog išklojo plytelėm esamus gal 1960-1970 brežnevinius pakazūchinius šaligatvius, kuriais neįmanoma planuoti maršruto. Supratau tik tiek kad eilinį kartą taupė.
                  Paskutinis taisė PoDV; 2025.10.04, 02:00.

Comment

Parašė sleader Rodyti pranešimą

Čia kas per pėsčiųjų ir dviračių juosta? Neaišku kam tada takas iš trinkelių skirtas. Ar aš čia kažko nesuprantu su tokiu ženklinimu?
                    Iš simbolio formos panašu kad tai bėgikų ir dviračių juosta.
                    -

Comment

Parašė judosius Rodyti pranešimą

Straipsnyje nepaminėta, bet keliems sklypams besiribojantiems su parku, teko persikelti tvoras ne savo naudai. Matyt apsirikę buvo.
                      Straipsnyje nepaminėta, kad būna dienų kada jaučiasi smarvė dar ne įžengus į parką.
                      Idealiu atveju reiktų patikrinti kur teka nuotekos šalia esančių namų, ir lįsti giliau kur upelis išlenda iš žemės...
                      Arba daryt paprastai, sukišti tą vargšą upelį į žemę.

Laksto žiurkės triušio dydžio, kas savotiškai įdomu ).
                      Laiptai iš saulės g., kaip jus sakote autisto projektuoti.

Bet vistiek džiaugiuosi sutvarkyta vieta

I love INNUENDO!

Comment

Working...
                      X