Parašė ernissss
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Viešosios erdvės ir parkai Kaune
Collapse
X
-
Beje, Kumelių gatvės pievos buvo nušienautos. Tame Antinio skverelyje pievos normalizuosis per ilgesnį laiką. Man irgi labai nepatinka, kad nužudo visas pievas, paskui bet ką bet kaip pasėja, paukščiai nulesa ir pirmos išauga agresyvios piktžolės. Po kelerių metų pjovimo normalizuosis.Parašė Missoni Rodyti pranešimąNeprisikabinau nė prie vieno. Mėgstu fotografuoti naujas Kauno statybas, jas čia ir keliu. Dažniausiai kabinasi prie manęs, ir gana įžūliai, dažniausiai tujinasi arba siūlo paravėti Kauno pievas. O aš jau metuose, ne taip lengva atsitūpti...
ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
Comment
-
Jūsų nuotraukas visada su malonumu pažiūriu, jos kokybiškos ir informatyvios. Nežinant, ar žemė privati, ar valdiška, nereikėtų tuoj pat kaltinti merąParašė Missoni Rodyti pranešimąNeprisikabinau nė prie vieno. Mėgstu fotografuoti naujas Kauno statybas, jas čia ir keliu..
P.S. patikslinu, jeigu kas nesuprato - aš iš Kauno, kuris norėčiau, kad būtų vieningas, bet ne iš "Vieningo Kauno".
- 6 patinka
Comment
-
Parašė liux Rodyti pranešimąPalapinę miesto sode pagaliau nuvertė, pasimatė fontano kontūrai.
Tai kaip suprantu forma bemaž nesikeičia, tik gylis koreguotas.,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Comment
-
- 3 patinka
Comment
-
tam. kad išvengti tokių grindinio elementų defektų, reikia naudoti tinkamą montažinę sistemą, tokią, kaip naudota Vienybės aikštėje ir dabar naudojama Studentų skvere: https://bit.ly/2QAsrZDParašė manometras Rodyti pranešimą
Radau ir gamintojo brošiūrą: https://www.velvemst.lt/lt/katalogai...download&id=54
- 3 patinka
Comment
-
Nezinau, nezinau...man asmeniskai labai nykiai atrodo. Kaip kokia nauja statybviete - zeme sulyginta, paruosta statyboms.Parašė Draarvys Rodyti pranešimąSporto g.
Comment
-
O ko būtent jūs pageidautumet iš Sporto gatvės? Nes jį dar nebaigta ir ko gero po galutinio užbaigimo atrodys gerokai geriau?Parašė MindesAcc Rodyti pranešimą
Nezinau, nezinau...man asmeniskai labai nykiai atrodo. Kaip kokia nauja statybviete - zeme sulyginta, paruosta statyboms.
Comment
-
Teko eiti tuo grindiniu, vaizdas liūdnas, nes sudėtingų formų trinkelės suguldytos nelygiai. Jeigu nenumatytas papildomas šlifavimas, rezultatas bus prastas.Parašė Draarvys Rodyti pranešimą
O ko būtent jūs pageidautumet iš Sporto gatvės? Nes jį dar nebaigta ir ko gero po galutinio užbaigimo atrodys gerokai geriau?
Comment
-
Pradžioje atrodė tikrai gerai. Tas nelygumas atsirado iš sunkiasvorių mašinų važinėjančių dar net nebaigus statybų...Parašė nepolitikas Rodyti pranešimą
Teko eiti tuo grindiniu, vaizdas liūdnas, nes sudėtingų formų trinkelės suguldytos nelygiai. Jeigu nenumatytas papildomas šlifavimas, rezultatas bus prastas.
- 1 patinka
Comment
-
Gal pradžiai nueik ir pasižiūrėk? Akivaizdžiai matosi grioveliai palikti LED juostom (dabar užkimšti polistirolu) ir išlinde laidai.Parašė karolis1993 Rodyti pranešimąTikrai nykuma,nes Autokausta daro.. Garantuoju nebus nei gelynu,kurie pagyvintu vaizda,nei zadetu LED juostu.
- 5 patinka
Comment
-
O nereikėtų bent pačiam nueiti ir įvertinti, vietoj to, kad nesamones rašinėti. Ir tie tavo ledai bus ir žole ten kur ir turi būti...Parašė karolis1993 Rodyti pranešimąTikrai nykuma,nes Autokausta daro.. Garantuoju nebus nei gelynu,kurie pagyvintu vaizda,nei zadetu LED juostu.
- 4 patinka
Comment
Comment