Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilnius naktį

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Mantas
    replied
    Parašė Edd
    Nu Mantai tu ir "duodi". Pažiūrėjau, kad beveik visus Vilniaus projektus "update'inai", kurie išsibarstę po visą miestą ir dar šią naktinių nuotraukų temą sukūrei. Turint omeny, kad dabar sesija ir dar reikia rašyti bakalaurinį (jei neklystu), tai apsisukimai gan nemaži.
    Kas dėl nuotraukų - išties labai gražios.
    Sesija jau balandį baigėsi, o su bakalauriniu jau savaitė kaip užrišta. O tuos apsisukimus gerokai padidino naujai įsigytas dviratis, taigi dabar per porą valandų galima pagrindines miesto vietas apsukti Kad ir kaip, rytoj dar šiokia tokia atnaujinimų porcija laukia

Komentuoti:

• Edd
    replied
    Nu Mantai tu ir "duodi". Pažiūrėjau, kad beveik visus Vilniaus projektus "update'inai", kurie išsibarstę po visą miestą ir dar šią naktinių nuotraukų temą sukūrei. Turint omeny, kad dabar sesija ir dar reikia rašyti bakalaurinį (jei neklystu), tai apsisukimai gan nemaži.
    Kas dėl nuotraukų - išties labai gražios.

Komentuoti:

• Mantas
    replied
    Parašė Hunte-r
    Superinės nebaisu naktį su geru fotiku vaikščioti?
    Kažkaip dar neteko nesaugiai pasijausti. Nors teisingai Marius kalba, trikojis gali pasitarnauti kaip geras ginklas

Komentuoti:

• Marius
    replied
    turbut statyvas saltasis ginklas _

Komentuoti:

• Rimantas
    replied
    Superinės nebaisu naktį su geru fotiku vaikščioti?

Komentuoti:

• taimis
    replied
    Truksta zodziu !

Komentuoti:

• Mantas
    replied
    Ačiū!

Parašė minjey
    Ei, as pro tave pravaziavau Lvovo gatvej apie 23 val., su Honda Pelude 3gen, atverciamom lempom Taip ir maniau, kad kazkas is "miestieciu" fotografuoja vidury gatves
    Super nuotraukos!
    Deja neįsidėmėjau, bet jei matei vaikinuką su mėlynu džemperiu, tuomet ten buvau aš

Komentuoti:

• Valiukas
    replied
    Ei, as pro tave pravaziavau Lvovo gatvej apie 23 val., su Honda Pelude 3gen, atverciamom lempom Taip ir maniau, kad kazkas is "miestieciu" fotografuoja vidury gatves
    Super nuotraukos!

Komentuoti:

• Nikas
    replied
    Tiesą sakant geros naktinės gaunasi tik su tikrai nepigiom kamerom ir gerais gebėjimais ją naudotis.
    Bet pvz man ZENITo TTL užtenka pilnai. Viskas rankiniu būdu, mechanika. Ypač gerai pradėjo gautis kada sužinojau kaip pašalinti drebėjimą nuo veidrodžio.
    Vilniuje vid. išlaikymas 3-10 sek. Nes visgi miestas yra tamsokas.

Komentuoti:

• Mantas
    replied
    Parašė Vaidas
    Sony DSC-P10 turi tik 2 sek. išlaikymą. Ne visos nuotraukos išeitų, tačiau Gedimino prospektui ar eglutei fotografuot tikrai turėtų pakakti
    Na mano aparatas tik su sekundės išlaikymu, tad net ir su tokiu kažką galima padaryti

Komentuoti:

• Vaidas
    replied
    Sony DSC-P10 turi tik 2 sek. išlaikymą. Ne visos nuotraukos išeitų, tačiau Gedimino prospektui ar eglutei fotografuot tikrai turėtų pakakti

Komentuoti:

• Mantas
    replied
    Parašė taimis
    Aciu, bet nemanau kad su mano muiline kazkas gero iseitu .
    Išeitų. Tiksliai nepamenu, koks tavo modelis, bet standartiškai turėtų būti 15 sek. išlaikymas, ko beveik visiškai užtenka naktiniam fotografavimui mieste. Tereikia įsigyti trikojį arba naudoti kietą pagrindą fotografuojant

Komentuoti:

• taimis
    replied
    Aciu, bet nemanau kad su mano muiline kazkas gero iseitu .

Komentuoti:

• Vaidas
    replied
    / http://www.paparaci.lt/index.php?id=232

Komentuoti:

• taimis
    replied
    Man irgi nekaip su naktinem foto, Vaidai, gal gali paaiskinti ta 3 sekundziu islaikima ? Aciu.

P.S. Labai grazios nuotraukos!

Komentuoti:

• vytauc
    replied
    Gražios nuotraukos, vyručiai, ačiū. Aš su naktinėm nuotraukom kol kas dar nesusitvarkau...

Komentuoti:

• Vaidas
    replied
    Naktinis Vilnius artėjant Kalėdoms

Neseniai praleidau 3 mėnesius be fotoaparato, tad nekantraudamas nusprendžiau nuvažiuodi iki centro ir šiek tiek "pašaudyti"

Neseniai atidarytas "Grand Duke Palace" prekybos centras:

Šventiškai papuoštas Gedimino Propektas. Fone matosi katedra. Kairėje - "Gedimino 9" pastoliai.

Pritrauktas trijų kryžių vaizdelis:

Pagrindinė Vilniaus eglutė Katedros aikštėje:

Taip atrodo karuselė fotograuojant su 3 sekundžių išlaikymu

Pilies gatvė

Gedimino bokštas ir statybos/archeologiniai darbai:

Nacionalinis Lietuvos muziejus:

Šv. Rapolo bažnyčia ir viešbutis "Lietuva" (beje, naktį "Lietuva" man tikrai vienas gražiausių pastatų Vilniuje :Geras: )

Vaizdas platesniu kampu, dešinėje matosi NMC

Mindaugo tiltas:

Gedimino kalva:

Štai ir viskas. Galbūt bus antra dalis (jei vėl prisiruošiu į miestą )

Jei kas nors turite daugiau naktinių vaizdų iš vilniaus galite papildyti šią temą

Komentuoti:

• S_P
    replied
    Si nuotrauka tinka i sia tema.

Ir dar viena

Daugiau sio tilto nuotrauku idesiu i tema apie tiltus.

S_P

Komentuoti:

• Edd
    replied
    Grazios nuotraukos, galetu ju buti ir daugiau. Beje, tose naktinese nuotraukose dangus dar sviesus del ko nuotraukos dar idomesnes.

Komentuoti:

• Edmas
    replied
    Dėkui už atsiliepimus! Čia ne užrašas, o iš žiburėlių sudėta tautinė juosta. Girdėjau, kad organizatoriai buvo pasikvietę kažkokią latvišką frmą, taigi juosta turbūt latviška ...

Komentuoti:

Working...
X