O šiaip dėkui
Vis tiek visiems neįtiksi...
Bet del saves stengtis irgi reikia, pats lengviausias kelias yra tai, kad ejau-nufotkinau-turekites. Nes jei jau cia idejai nuotrauka, norejai kad pamatytu ja ir kiti, ne tik tu ar tavo mama ar brolis.
Bet laikas savo padare, dabar ziurint tas nuotraukas, as ju noriu kad ir sau siek tiek geresniu
Vis tiek visiems neįtiksi...

Būtent, 2 sekundės padeda išvengti judesio. O nuotraukos tavo Edmai tikrai labai geros kokybės. Buvau įsitikinęs, kad fotkini su kokiu EOS-350D
Bet nesvarbu kuo fotografuoji svarbiausia kas ir kaip fotografuoja.
Reikia labai atsargiai spausti.
Juk centras tiek daugelio fotografuotas ir iš oro ir iš ežero pusės, ir iš laivų ir iš lėktuvų kad net sunku kaip nors naujai jį parodyti. Beje koks tavo fotikas? Labai man patinka tavo nuotraukų kokybė. Jos švarios, be triukšmo. Gal turi EOS 300 (350D)?

Nors juodoje naktyje daryti nuotraukas nera joks nusikaltimas, tiesiog taip daug sunkiau(bet, aisku, imanoma...) isgauti graziausias nuotraukas.

Man asmeniskai cia juokingiausia vieta, kaip kazkoks "asas" su pacuku tamposi nusileisdamas iki jo lygio, nors kaip ir turetu spinduliuoti branda ir erudicija... Na, ka as zinau - gal zmogelis priprato mokykloje su kokiais 5-okeliais bendrauti ir juos gyvenimo mokyti... O gal siaip - susireiksmino ir tiek, man tiesa pasakius visa tai yra visiskai dzin
Komentuoti: