Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilnius naktį

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• siena
    replied
    Antra nuotrauka gražiausia iš visų.

Komentuoti:

• Romas
    replied
    Ir man gražu
    Ką čia bepridursi

Komentuoti:

• Rolandas.
    replied
    Kaip grazu. Patinka man naktines miestu nuotraukos (kelinta karta as jau apie ta pati)

Komentuoti:

• Mantas
    replied
    Ačiū, daugiau nėra

Komentuoti:

• Svecias
    replied
    Super. Gerai padirbėjai

Komentuoti:

• Silber418
    replied
    Ooo,Labai gražios nuotraukos.. Šaunuolis,Mantai..

Komentuoti:

• Mantas
    replied
    Parašė spirit Rodyti pranešimą
    Gražu Beje, kaip čia taip gaunasi, kad pavadinime yra šios dienos data, bet dar netemsta ?
    Būna

Komentuoti:

• Maxas
    replied
    tiesiog nuostabios nuotraukos, aciu uz reportaza

Komentuoti:

• spirit
    replied
    Gražu Beje, kaip čia taip gaunasi, kad pavadinime yra šios dienos data, bet dar netemsta ?

Komentuoti:

• Mantas
    replied
    Vakarinis ir naktinis Vilniaus centras. 2006 09 18

Tiesiog be komentarų

Komentuoti:

• S_P
    replied
    Parašė Ramunas
    As naudoju pulteli(Remote Control), tad nereikia liesti pacio aparato
    Cia geriausias sprendimas

Komentuoti:

• Ramunas
    replied
    Parašė S_P
    Nepamirsk naudoti 2 s. taimeri fotkinant su statyvu. Pagereja ryskumas, nes dauguma biudzetiniu statyvu nera stabilus (ypac galvutes). Profai irgi naudoja troseli prie statyvo.

S_P
    As naudoju pulteli(Remote Control), tad nereikia liesti pacio aparato

Komentuoti:

• S_P
    replied
    Nepamirsk naudoti 2 s. taimeri fotkinant su statyvu. Pagereja ryskumas, nes dauguma biudzetiniu statyvu nera stabilus (ypac galvutes). Profai irgi naudoja troseli prie statyvo.

S_P

Komentuoti:

• moo
    replied
    Antra nuotrauak būtų tikrai graži, bet trūksta kokybės

Komentuoti:

• Ramunas
    replied
    Pirmieji bandymai su trikoju

Pirmieji bandymai su trikoju(štatyvu).

Atsiprasau uz banalias daugybe kartu matytas vietas, bet cia tik pradzia

Prasyciau kritikos

Komentuoti:

• siena
    replied
    Labai graži nuotrauka,tik vandens man artodo per daug.Raibuliuoja.Ką aš čia puiki nuotrauka.

Komentuoti:

• Vaidas
    replied
    Puikūs kadrai!
    Beje, aš net miesto centre nesijausčiau saugus su savo kamera, ypač perskaitęs straipsnį, kai vidury dienos Katedros aikštėje buvo apiplėštas kažkoks prancūzas... Juolab, kad silpnapročiams valkatoms DSLR'as gali atrodyti esąs dar brangesnis, nei yra iš tikrųjų

Komentuoti:

• Mantas
    replied
    Parašė sanomiz
    Lietuvėlė Lietuvėlė Lietuvėlė... Visi gražūs žodžiai, kaip kad Tėvynė, Meilė ar Landsbergis, dažnai ir ne vietoje vartojimi įgauna banalią reikšmę. Ar vien dėlto turėtume juos išmesti iš mūsų žodyno?
    Kas sakė, kad reikia išmesti? Viskas priklauso nuo konteksto, kada žodis vartojamas. Pvz. "Jonelis" galėtų taip pat būti graži vardo forma, tik tiek, kad kai kuriais atvejais ši žodžio forma reikštų "kvailelį". Vėlgi kontekstas.

Komentuoti:

• Rolandas.
    replied
    Aciu Mantai. Jau pripratau prie tavo nuostabiai graziu nuotrauku. Lauksiu daugiau

Komentuoti:

• taimis
    replied
    O as kaip tik ir galvojau kaip ten toj Lietuvelej su fotoaparato nesiojimusi. Kiek metu Vilniuj gyvenau, niekada neteko susidurti su tokiomis problemomis, visada ramus budavau, bet kai dabar draugai papasakoja kaip jiems su peiliais grasina ir nebe naujiena kazkaip nejauku pasidaro . Ypac kai as toks atsipalaidaves turistas esu Lietuvoj; mobilus, iPodai, fotoaparatas, pinigine .......

Komentuoti:

Working...
X