Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Pasaulio aviacijos naujienos

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Arunasx Rodyti pranešimą

100 Wh yra ~27'000 mAh todėl 20'000 mAh tokia optimali riba
    man įdomu kaip jie tikrins kiek pas mane power bankų ir kokio jie dydžio ir ar kuprinei nekrauni savo telefono ar laikrodžio.. prie patikros juk neklausia kokiom linijom skrendi

Comment

Parašė xvoss Rodyti pranešimą

man įdomu kaip jie tikrins kiek pas mane power bankų ir kokio jie dydžio ir ar kuprinei nekrauni savo telefono ar laikrodžio.. prie patikros juk neklausia kokiom linijom skrendi
      Juolab, kad powerbankai belaidžiai dabar.
      Aviate, navigate, communicate

Comment

Ketvirtadienį Vokietijoje buvo atšaukta beveik 800 skrydžių ir dėl to nukentėjo apie 100 tūkst. keleivių, pranešė oro linijų bendrovė „Lufthansa“, nes pilotai ir skrydžių palydovai surengė vienos dienos streiką.
        Bendrovė teigė, kad streikas palietė pagrindines „Lufthansa“ oro linijas, taip pat „Eurowings“, „Discover Airlines“ ir krovinių gabenimo veiklą.
        https://www.delfi.lt/
        ​​​
        Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
        Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Parašė xvoss Rodyti pranešimą

Man VNO per patikrą buvo užkliuvęs power bank'as, pažiūrėjo bilietą, kad skrendu su AirBaltic, tada su bank'u nuėjo (gal į avialinijų ofisą ar su kažkuom pakalbėjo ir leido neštis). Bet pirmas klausimas pamačius buvo su kokiom avialinijom skrisiu, turbūt skirtingus standartus naudoja, kiek talpos ar galios galim neštis. Bet nuo tada jų nebesiimu skrisdamas, nelabai būna reikalingi iš tikrųjų, kai telefonai/planšetės laiko dabar visą dieną.
          Paskutinis taisė Lettered; Šiandien, 19:14.
          Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
            Man VNO per patikrą buvo užkliuvęs power bank'as, pažiūrėjo bilietą, kad skrendu su AirBaltic, tada su bank'u nuėjo (gal į avialinijų ofisą ar su kažkuom pakalbėjo ir leido neštis). Bet pirmas klausimas pamačius buvo su kokiom avialinijom skrisiu, turbūt skirtingus standartus naudoja, kiek talpos ar galios galim neštis. Bet nuo tada jų nebesiimu skrisdamas, nelabai būna reikalingi iš tikrųjų, kai telefonai/planšetės laiko dabar visą dieną.
            Rankiniame bagaže turėjai kiek suprantu?
            Kokia talpa Wh ar mAh?
            Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
            Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Working...
            X