Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[PLQ] Palangos oro uostas

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Klaipėdą su Palangos oro uostu sujungs autobuso maršrutas

    Kovo 23 dieną startuos šaudyklinis maršrutas “Klaipėdos autobusų stotis – Palangos oro uostas”. Maršruto grafikas bus susietas su atskrendančių/išskrendančių lėktuvų grafikais, taigi jie keleivius atveš į kiekvieną skrydį ir parveš atskridusius.

    100-ojo numerio maršrutu važiuos dideli raudona spalva nudažyti autobusai. Švieslentėje greta numerio švies ir oro uosto ženklas.

    Maršruto trasa pasirinkta taip, kad kelionė truktų kuo trumpiau. Autobusas stos tik Palangos autobusų stotyje ir Palangos oro uoste, į Klaipėdą įvažiuos Liepų gatve. Kelionė iš Klaipėdos į Palangos oro uostą truks tik 40 minučių, atgal – 35 minutes.

    Maršrutas bus patogus ir Palangos oro uosto darbuotojams. Dalis jų gyvena Klaipėdoje ar Palangoje, tad dabar į darbo vietą jie galės atvykti patogiai ir nebrangiai.

    Maršruto reisų per parą skaičius priklausys nuo skrydžių skaičiaus. Ateinantį vasaros sezoną, priklausomai nuo savaitės dienos, reisų skaičius svyruos nuo 2 iki 8.

    Bilieto kaina – tik 1,10 eur. Klaipėdos miesto savivaldybė vežėjui dengs patiriamus nuostolius.

    Naujasis autobuso maršrutas yra viena iš Savivaldybės priemonių pritraukti oro linijų keleivius į miestą. Šiemet įvairioms rinkodarinėms priemonėms iš viso numatyta skirti 90 tūkst. eurų.

    Comment


      Palangos oro uoste – pirmasis „Wizz Air“ skrydis

      Kovo 23 dieną po vidurdienio Palangos oro uoste leisis pirmasis mažų sąnaudų bendrovės „Wizz Air“ lėktuvas. Aviakompanijos tris kartus per savaitę vykdomas skrydis Palanga – Londonas pradės naują oro uosto veiklos etapą, kuriame laukiama smarkiai išaugančio keleivių ir skrydžių skaičiaus.

      Naujasis skrydis – kelerius metus trukusio kryptingo ir nuoseklaus visų Klaipėdos regiono savivaldybių ir Lietuvos oro uostų darbo rezultatas.

      Tą pačią dieną Palangos oro uoste vyks jau tradicija tapusi Kliento diena. Jos metu prie registracijos stalų ir aviacijos saugumo patikroje bus galima išvysti ne tik įprastinių darbuotojų veidus, bet ir Palangos oro uosto direktorių Marių Gelžinį, Palangos miesto savivaldybės merą Šarūną Vaitkų ir kitus.

      Kliento dienoje oro uosto keleivių laukia įvairios staigmenos, dovanos, muzika ir kitokios linksmybės.

      Comment


        Na tikrai bus įdomu pasižiūrėt kaip seksis PLQ, suspėjo ir su autobusu, manau, labai gerai 1,10 Eur už shutlle, žinoma kaip shutle, tai geriau būtų arba 1 Eur arba 1,50 Eur, o tai dbr su tais 10 centų žais.

        Na ką sėkmes PLQ, tikrai manau, kad didės apsukos, nes Klaipėdoje verslo nemažai ir turistų bus.

        Comment


          Parašė Vilnius Rodyti pranešimą
          Na tikrai bus įdomu pasižiūrėt kaip seksis PLQ, suspėjo ir su autobusu, manau, labai gerai 1,10 Eur už shutlle, žinoma kaip shutle, tai geriau būtų arba 1 Eur arba 1,50 Eur, o tai dbr su tais 10 centų žais.

          Na ką sėkmes PLQ, tikrai manau, kad didės apsukos, nes Klaipėdoje verslo nemažai ir turistų bus.
          Va šitą tai pritariu, kad galėjo laisvai 1,5 ar net 2 Euro daryti iki Klaipėdos, o tai dabar maršrutas nuostolingas ir nuostolius dengs miesto savivaldybė.

          Comment


            Wizzair pirmasis nusileidimas `Palangos oro uoste

            Comment


              Palangos oro uoste – kone istorinis įvykis. Lėktuvo krikštu, Palangos orkestro muzika ir šokėjomis trečiadienį pasitiktas iš Londono atskridęs vengrų kompanijos „Wizz Air“ lėktuvas. Nuo šiol į Londoną iš Palangos lėktuvai skraidys tris dienas per savaitę – antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais.

              http://www.15min.lt/verslas/naujiena...iai-663-600261

              Comment


                Pradėta skraidinti iš Palangos į Londoną

                „Pirmasis „Wizz Air“ lėktuvo nusileidimas Palangoje – tai ilgai viso Klaipėdos regiono lauktas įvykis, kartu skelbiantis ir apie naujo Klaipėdos regiono oro uosto gyvenimo etapo pradžią. Tikslo didinti tiesioginių skrydžių iš Vakarų Lietuvos kryptingai siekta kelerius metus, tad šiandien galime drąsiai konstatuoti, kad nuoseklaus ir bendro visų Klaipėdos regiono savivaldybių bei Lietuvos oro uostų darbo
                rezultatai jau pranoko pradžioje puoselėtus lūkesčius“, - sakė asociacijos „Klaipėdos regionas“ prezidentas Vytautas Grubliauskas.

                „Džiaugiamės, kad nauja kryptis pagerins Klaipėdos regiono pasiekiamumą ir kad mūsų kraštiečiai galės greičiau ir patogiau pasiekti Didžiąją Britaniją“, - sakė Palangos oro uosto direktorius Marius Gelžinis.

                Pirmojo skrydžio proga į Londoną skrendančius keleivius sveikino Palangos miesto meras Šarūnas Vaitkus, Klaipėdos miesto vicemerė Judita Simonavičiūtė bei kiti Klaipėdos regiono savivaldybių atstovai.

                Skrydis iš Palangos į Londoną truks 2 val. 35 min. Pirmųjų bilietų kainos prasidėjo nuo 29,99 eurų. Juos galima įsigyti internetu oro bendrovės puslapyje www.wizzair.com

                Iki šiol „Wizz air“ lietuvius skraidino tik iš Vilniaus, kur aptarnavo 27 proc. viso keleivių srauto. Nuo kitos savaitės aviakompanija pradės veikti ir Kaune – pirmasis jos skrydis į Londoną (Lutono oro uostą) vyks kovo 29 d.

                Šiuo metu Palangos oro uoste veiklą vykdo trys oro linijos – SAS skraidina į Kopenhagą, „Norwegian“ – į Oslą, „airBaltic“ – į Rygą. Kitą savaitę žemų sąnaudų aviakompanija „Ryanair“ pradės skraidinti keleivius iš Palangos į Londoną (Stanstedo oro uostą), o Lenkijos oro bendrovė „LOT“ – į Varšuvą. Vasarą pajūrio oro uosto skrydžių žemėlapį išplės dar dvi kompanijos – „Rusline“ skraidins į Maskvą, o „Belavia“ – į Minską.

                Comment


                  Svarbiausias naujas maršrutas iš PLQ iš tikrųjų yra Varšuva, nes pridės tikrą gerą Star Alliance jungiamąjį oro uostą susisiekimui su visa Europa.
                  There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).

                  Comment


                    Į Palangą atskris pirmasis „Ryanair“ lėktuvas

                    Kovo 29 d. 10 val. Palangos oro uostas pasitiks dar vieną ilgai lauktą partnerį – Airijos žemų sąnaudų oro linijas „Ryanair“. Didindama pajūrio regiono pasiekiamumą aviakompanija du kartus per savaitę vykdys skrydžius Palanga – Londonas (Stanstedo oro uostas). Tikimasi, kad šiuo maršrutu per metus bus pervežta 33 tūkst. keleivių.

                    Palanga tapo jau trečiąja „Ryanair“ kryptimi Lietuvoje – iki tol aviakompanija veiklą vykdė Kauno ir Vilniaus oro uostuose. Šios bendrovės ir jos siūlomų skrydžių pajūrio regionas laukė ne vienerius metus.

                    Maršruto atidarymo renginyje planuoja dalyvauti Palangos miesto savivaldybės meras Šarūnas Vaitkus bei aviakompanijos „Ryanair“ pardavimų ir rinkodaros vadovė Lietuvai Arūnė Jaraitė.

                    Comment


                      Pradedamas vasaros skrydžių sezonas

                      Trijuose Lietuvos oro uostuose pradedamas vasaros skrydžių sezonas. Iki rudens iš Vilniaus, Kauno ir Palangos bus galima pasiekti daugiau šalių ir miestų.

                      Vengrijos pigių skrydžių bendrovė „Wizz Air“ kovo 29 dieną pradeda skraidinti iš Kauno į Londono Lutono oro uostą - skrydžiai vyks 5 kartus per savaitę. Airijos pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ iš Palangos 2 kartus per savaitę skraidins iš Palangos į Londono Standstedo oro uostą - tai bus pirmasis „Ryanair“ maršrutas iš Lietuvos kurorto.

                      Lenkijos aviakompanija LOT kovo 30 dieną pradės skrydžius iš Palangos į Varšuvą - lėktuvai kils 3 kartus per savaitę, o vėliau šis skaičius gali būti padidintas iki 6. Tai irgi pirmasis LOT maršrutas iš Palangos.

                      Baltarusijos „Belavia“ į Minską iš Palangos skraidins nuo balandžio 19 dienos, o Rusijos „Rusline“ į Palangą sugrįš tik vasarą ir į Maskvą skraidins nuo birželio 19 dienos iki rugpjūčio 21 dienos.

                      Iš Palangos į Londono Lutono oro uostą kovo 23 dieną padėjo skraidinti ir „Wizz Air“ - skrydžiai vyksta 2 kartus per savaitę.

                      Iš Vilniaus oro uosto vasarą bus galima skristi 55 maršrutais, iš Kauno - 15, o iš Palangos - 8. Iš viso iš Lietuvos vasarą bus galima pasiekti 64 Europos oro uostus.

                      Comment


                        Palanga sulaukė pirmojo "Ryanair" orlaivio

                        Prabėgus savaitei nuo pirmojo "Wizz Air" orlaivio nutūpimo Palangos oro uoste antradienį čia nusileido ir pirmasis pigių skrydžių kompanijos "Ryanair" lėktuvas, kuris keleivius skraidins iš ir į Londono Stanstedo oro uostą. Aviakompanija neslepia didelių ambicijų ir per metus žada pervežti per 33 tūkst. keleivių.

                        Tradiciškai pirmą kartą į Palangos oro uostą atskridęs naujos aviakompanijos lėktuvas buvo apšlakstytas ugniagesių automobilių čiurkšlėmis.

                        Iš Londono Stanstedo oro uosto atskridęs lėktuvas atgabeno 172 keleivius (neskaičiuojant pačių mažiausių), o priešinga kryptimi išskrido 179 žmonės. Dalis jų neslėpė, jog laukė būtent "Ryanair" kompanijos skrydžio - esą šių avialinijų bilietai yra pigesni, nei savaite anksčiau Palangoje pasirodžiusios kompanijos "Wizz Air".

                        "Per Palangos oro uostą planuojame pervežti 33 tūkstančius keleivių per metus. Tai tik planai, matysime, kaip bus, tačiau mūsų apskaičiavimai dažniausiai yra realūs ir taiklūs", - sakė "Ryanair" atstovė Baltijos šalims Arūnė Jaraitė ir pridūrė, jog "Ryanair" orlaivis Palangoje leisis du kartus per savaitę.

                        Paklausta, ar "Ryanair" nežada regiono keliautojams pasiūlyti daugiau krypčių, ji jokių konkrečių planų neatskleidė, tačiau pažymėjo, jog vyksta tam tikros derybos.

                        Pirmojo "Ryanair" reiso metu buvo nustebinti ir keleiviai - jie vaišinosi keksiukais, o pro vartus buvo išlydėti Palangos merui Šarūnui Vaitkui bei A. Jaraitei perkirpus raudoną juostelę bei grojant fanfaroms.

                        Comment


                          Opozicija kabinėjasi ir prie Londono

                          Vakar Klaipėdos miesto tarybos posėdyje buvo pritarta kiek pakoreguotai ateinančių dvejų metų regiono pasiekiamumo ir žinomumo didinimo programai, kurioje, kaip ir anksčiau, prioritetas lieka krypčiai Palanga-Londonas-Palanga.

                          Kasmet 7 regiono savivaldybių sudedami beveik 116 tūkst. eurų bus skiriami Klaipėdos regiono pasiekiamumui ir žinomumui per Palangos oro uostą didinti. "Vakarų ekspresas" jau rašė, jog anksčiau planuotas tokias priemones, kaip reklaminių lankstinukų platininamas, žadama keisti į modernesnes - reklamą internete, ant skrydžių bilietų, lėktuvuose platinamuose žurnaluose ir panašiai.

                          Visgi ne visiems politikams vakar pasirodė aišku, ar aviakompanijos, gavusios lėšas, jas išleis būtent pagal paskirtį. Sprendimo projektą pristačiusi Savivaldybės administracijos Tarptautinių ryšių, verslo plėtros ir turizmo skyriaus vedėja Viktorija Jakubauskytė-Andriulienė paaiškino, kad vėliau programoje bus detalizuojama, kaip pinigai bus skirstomi, o jas gavusios bendrovės privalės pateikti ataskaitas.

                          Diskusijos įsižiebė dėl pasirinktos prioritetinės krypties į Londoną. Opozicionierė Nina Puteikienė tvirtino, jog dar rudenį buvo kalbama apie visai kitokius prioritetus.

                          "Buvo numatyta tikslinė atvykstamojo turizmo grupė - Skandinavijos šalys. Jei buvo pasirinktos jos, kodėl atsiranda išskirtinė Londono kryptis?" - klausė politikė.

                          Ji vėliau pridūrė, kad kaip su turizmo sritimi susijęs asmuo (N. Puteikienė dirba Jūrų muziejuje) nemato didžiulio Jungtinės Karalystės susidomėjimo mūsų šalimi, ir valdžia prioritetus esą galėtų skirti visai kitoms sritims.

                          Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Alina Velykienė pažymėjo, kad tąsyk bei prieš kelerius metus kartu su Turizmo departamentu buvo ieškoma prioritetinių krypčių ir pasirinkta Skandinavija, kurioje rinkodara bus užsiimama valstybiniu mastu, o šiandien šnekama apie lokalesnį dokumentą.

                          Meras Vytautas Grubliauskas pažymėjo, kad Londonas prioritetu buvo pasirinktas neatsitiktinai. Buvo atliktos net kelios studijos, o tokios krypties itin pageidavo verslininkai.

                          V. Jakubauskytė-Andriulienė pažymėjo, jog skrydžiai į Londoną atveria puikias galimybes persėdant į kitą lėktuvą pasiekti visą pasaulį. Ypač, kai į Londoną galima nusigauti taip pigiai.

                          Beje, kiti Tarybos nariai nebuvo nusistatę prieš Londono krypties plėtojimą. Pavyzdžiui, Vygantas Vareikis pastebėjo, kad dėl tam tikrų britų pomėgių keliauti įmanoma atgaivinti apmirusį senamiestį.

                          "Britų jaunimas mėgsta "stag party", o mes galime pasiūlyti daug barų ir pigias paslaugas. Skrydis su nakvyne jiems yra geriau nei penktadienio vakaras Londone. Pritarkime, taip atgaivinsime ir senamiestį", - sakė politikas.

                          Comment


                            "Britų jaunimas mėgsta "stag party", o mes galime pasiūlyti daug barų ir pigias paslaugas. Skrydis su nakvyne jiems yra geriau nei penktadienio vakaras Londone. Pritarkime, taip atgaivinsime ir senamiestį", - sakė politikas.
                            Gana drąsu sakyti, kad vakaras Palangoje yra geriau, nei Vakaras Londone

                            Comment


                              Parašė John Rodyti pranešimą
                              Gana drąsu sakyti, kad vakaras Palangoje yra geriau, nei Vakaras Londone
                              Čia spėju turėjo būti "pigiau"

                              Comment


                                Ketvirtadienį startavo dar vienas oro maršrutas – šįsyk į Varšuvą

                                Ketvirtadienio rytą iš Palangos į Varšuvą išskrido pirmasis LOT oro linijų orlaivis „Bombardier Q400“. Nuo šiol Lenkijos vežėjas vykdys tris reisus per savaitę ir keleiviams suteiks galimybę rinktis daugybę patogių jungiamųjų skrydžių į daugelį miestų Lenkijoje, Europoje, Šiaurės Amerikoje ir Azijoje.

                                LOT oro linijos keleiviams siūlo puikią alternatyvą kelionei per milžiniškus ir perpildytus Vakarų Europos oro uostus – kelionė per Varšuvą yra itin patogi. Nuo kovo pabaigos iki birželio 12 d. LOT oro linijos į Varšuvą iš Palangos skraidins tris kartus, o vasaros sezonu – net penkis kartus per savaitę. Dėl patogaus skrydžių tvarkaraščio keleiviai turės galimybę keliaudami iš Palangos per Varšuvą pasiekti miestus visame pasaulyje – tiek LOT kryptimis visoje Europoje, tiek Šiaurės Amerikoje ir Azijoje.

                                „Didžiuojamės, kad pradedame vykdyti skrydžius į vieną svarbiausių Lietuvos miestų. Pajūris – itin svarbus regionas verslo kelionių atžvilgiu, be to, tai – sparčiai besivystantis pajūrio kurortas, kurį mėgsta keliautojai iš Lenkijos ir kitų Europos šalių. Neabejoju, kad mūsų paslaugų dėka Palangą atras dar daugiau turistų“, – sakė Adrianas Kubicki, LOT Įmonių komunikacijos direktorius.

                                „Vakarų Lietuvos gyventojai per pastarąsias savaites sulaukė dvigubai daugiau galimybių skraidyti tiesiogiai iš Palangos, o vasarą skrydžių žemėlapis prasiplės dar labiau. Kviečiu pradėti planuoti atostogas ir rinktis miestus, kuriuos norisi aplankyti, – dabar tam pats palankiausias metas“, – sakė Lietuvos oro uostų Komercijos direktorė Jūratė Baltrušaitytė.

                                Comment


                                  Palangos oro uoste keleivių skaičius išaugo 17 proc.

                                  Lietuvos oro uostai per pirmąjį metų ketvirtį aptarnavo 17 proc. daugiau keleivių negu praėjusiais metais tuo pačiu metu. Sausio, vasario ir kovo mėnesiais per Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostus keliavo 914 tūkst. žmonių. Keleivių skaičius kone tiek pat išaugo visuose trijuose Lietuvos oro uostuose.

                                  Lietuvos oro uostų lyderis ir toliau išlieka Vilniaus oro uostas – kaip ir pernai jis aptarnauja 80 proc. viso keleivių srauto. Lyginant su praėjusių metų pirmuoju ketvirčiu, keliaujančiųjų skaičius Lietuvos sostinėje padidėjo 17 proc. ir per tris mėnesius pasiekė 729 tūkst.

                                  Didžiausias keleivių skaičiaus augimas – 18 proc., užfiksuotas Kauno oro uoste – čia per pirmąjį 2015 m. ketvirtį aptarnauti beveik 152 tūkst. žmonių. Kaune taip pat padaugėjo skrydžių – jų 14 proc. daugiau negu pernai tokiu pačiu metu.

                                  Palangos oro uoste keleivių skaičius padidėjo iki 32,5 tūkst. – t. y. 17 proc., skrydžių padaugėjo 4 proc.

                                  „Keleivių skaičiaus augimas visuose trijuose oro uostuose patvirtina, kad mūsų strateginė kryptis – vieningai vystyti Vilniaus, Kauno ir Palangos oro vartus - yra tinkamai vykdoma. Keleivių skaičiaus didėjimas reiškia daugiau atvykstančių turistų, daugiau sukurtų darbo vietų jiems aptarnauti ir daugiau gerų atsiliepimų apie mūsų šalį užsienyje. Kovo pabaigoje prasidėjus naujam sezonui pradėjome aptarnauti naujus maršrutus, tad tikimės, kad pusmečio statistika taip pat atskleis džiuginančius rezultatus”, - sakė Lietuvos oro uostų Komercijos direktorė Jūratė Baltrušaitytė.

                                  Šiemet Lietuvos oro uostuose sulaukta nemažai naujienų – Vilniuje pradėti vykdyti skrydžiai į Birmingemą, pagerintas susisiekimas su Londonu, Stokholmu, Talinu ir Antalija. Rudenį laukiama naujų maršrutų į Barį ir Reikjaviką. Kauno oro uoste veiklą pradėjo „Wizz air“ – aviakompanija skraido į Londoną, o rudenį keleivius skraidins ir į Eindhoveną, Olesiundą, Bergeną ir Stavangerį. Palangoje kovo pabaigoje skrydžius pradėjo net trys vežėjai – į Londoną keleivius skraidina „Wizz air“ bei „Ryanair“, o į Varšuvą – „LOT“ oro linijos.

                                  Naujovės keleivių laukia ir birželio mėnesį – tuomet veiklą Vilniuje pradės „Germania“, atgaivinsianti skrydžius tarp Lietuvos sostinės ir Ciūricho, bei „Vueling“, pagerinsianti susisiekimą su Barselona, o Palangoje aviakompanija „Belavia“ pradės skraidinti keleivius į Minską.

                                  Per pirmą 2016-ųjų ketvirtį Lietuvos oro uostuose aptarnauta beveik 11 tūkst. skrydžių. Vasaros sezono metu iš Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostų 19 aviakompanijų skraido 65 kryptimis į 54 miestus 26 šalyse Europoje ir už jos ribų.

                                  Comment


                                    Palanga laukia tiesioginių skrydžių į Minską

                                    Šiuo metu pagrindiniai svetimšaliai Palangoje - baltarusiai, tikimasi, kad jų srautas dar išaugs birželio pabaigoje, kai bus pradėti tiesioginiai skrydžiai iš Palangos į Minską ir atgal.

                                    "Turizmo parodoje Minske sulaukėme didelio tiek kelionių agentūrų, tiek pavienių poilsiautojų dėmesio. Palangos kryptis baltarusiams itin patraukli, juos tenkina ir paslaugų kaina, ir kokybė", - dienraščiui sakė Palangos turizmo informacijos centro vyriausioji specialistė Alma Slaboševičienė.

                                    Kovo pabaigoje pradėti tiesioginiai skrydžiai iš Palangos į Londoną, taigi pajūryje laukiama ir britų turistų. Rusų, anot A.Slaboševičienės, kurorte nebe tiek daug kaip anksčiau, bet nuslūgęs jų domėjimasis vėl aktyvėja. Palangą mėgsta ir latviai, vokiečiai.

                                    Comment


                                      Su aviakompanijos „Ryanair atstovais aptartos platesnio bendradarbiavimo galimybės

                                      Palangos miesto savivaldybėje vykusiame susitikime dalyvavo aviakompanijos „Ryanair“ rinkodaros ir pardavimų skyriaus vadovas Baltijos šalyse Hansas Jorgenaas Elnaes bei šios bendrovės pardavimų ir rinkodaros vadybininkė Lietuvai Arūnė Jaraitė. Kurorto Savivaldybei atstovavo Palangos meras Šarūnas Vaitkus, mero pavaduotojas Rimantas Mikalkėnas, Savivaldybės administracijos direktorė Akvilė Kilijonienė, Savivaldybės tarybos narys, Turizmo, sveikatos ir socialinės apsaugos komiteto narys Vaidotas Bacevičius bei Palangos oro uosto vadovas Marius Gelžinis.

                                      H.J.Elnaes akcentavo – pirmąjį skrydį iš Palangos oro uosto į Londoną aviakompanija „Ryanair“ pristatė kovo 29 d., ir ši kryptis neabejotinai pasiteisino. „Didžioji dalis keleivių kol kas yra lietuviai, tačiau akivaizdu, kad šis skrydis aktualus ir užsieniečiams. Todėl keliame tikslą šia kryptimi sudominti dar daugiau užsienio šalių piliečių, skatinant turizmą ne tik į Palangą, bet ir į visą Vakarų Lietuvos regioną“, – kalbėjo „Ryanair“ rinkodaros ir pardavimų skyriaus vadovas Baltijos šalyse.

                                      Palangos meras Š.Vaitkus sutiko – Palanga yra turistams patrauklus kurortas, todėl, bendradarbiaujant su aviakompanija, kuo plačiau pristatyti didžiausią Lietuvos kurortą ne tik Londono, bet ir visos Vakarų Europos rinkai yra labai aktualu. „Juo labiau kad svečiams tikrai turime ką pasiūlyti – Palangos plėtros projektai yra didžiuliai: pastatyti nauji sporto, kultūros objektai, statomos naujos modernios gydyklos, 2018 m. duris atvers didžiausias pasaulyje tarptautinio tinklo viešbutis „Marriott“, – kalbėjo Š.Vaitkus.

                                      Meras akcentavo, kad Palanga Vakarų Europos turistams yra patraukli ne tik unikalia gamta, kultūros paveldo objektais bei plataus spektro aukšto lygio renginiais. „Kurortas, kuriame puikiai išplėtota apgyvendinimo bei maitinimo paslaugų infrastruktūra, turintis mineralinius vandenis, gydomąjį purvą, Vakarų europiečius traukia ir aukšto lygio gydomosiomis bei sveikatinimo procedūromis. Juo labiau kad paslaugų kainos Palangoje svečiams iš Vakarų Europos yra itin patrauklios“, – sakė Palangos meras.

                                      „Ryanair“ ir Palangos savivaldybės atstovų susitikimo metu taip pat kalbėta apie skrydžių geografijos iš Palangos oro uosto plėtros galimybes. „Dar viena prioritetinė Vakarų Lietuvos regioną labai dominanti nauja skrydžių kryptis – Vokietija. Taip pat aktualu ir Skandinavijos bei kitos šalys“, – sakė Š. Vaitkus.

                                      Comment


                                        kaip čia prasprūdo ?

                                        Mieli Kolegos,

                                        Džiugu pranešti, kad nuo Birželio 19d. atidaroma nauja flyUIA kryptis: Palanga – Kijevas!

                                        Kainos nuo 87 eur (be bagažo), Palanga-Kijevas-Palanga

                                        skrydžiai trečiadieniais sekmadieniais , sorry
                                        Paskutinis taisė udrius; 2016.05.12, 17:50.

                                        Comment


                                          Mano duomenimis bus skraidoma trečiadieniais ir sekmadieniais, iš Kijevo kylant 1400, iš Palangos - 1635 su Boeing 737-500

                                          Ir šiaip PLQ balandį keleivių padidėjo 86% lyginant su 2015-ųjų balandžio mėnesiu.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X