Onemillion, kaip tave įleidžia į troleibusų/autobusų parkus?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno troleibusų fotogalerija
Collapse
X
-
Va, man keista. Jelczai turi švieslentes, tai kam laiko metalines lenteles.Parašė Al1 Rodyti pranešimą
Vilniuj prie 1999 Škodų su švieslentėmis gi lentelių nėra.
Comment
-
Pagalvok kas bus jei ta švieslentė suges ir pradės nesamones rodyti.Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąVa, man keista. Jelczai turi švieslentes, tai kam laiko metalines lenteles.
Vilniuj prie 1999 Škodų su švieslentėmis gi lentelių nėra.
Comment
-
Nu lentų nematau Kaune nei ant Solarių, nei ant Scanios autobusų su švieslente.Parašė rvr Rodyti pranešimąPagalvok kas bus jei ta švieslentė suges ir pradės nesamones rodyti.
Juolab, kad manrods mūsų Jelczas už Vilniaus Škodas jaunesnis
Comment
-
O kodėl ne į Vilnių jie lyg ten tvarko ?Parašė OneMillion Rodyti pranešimąAtvaizdas
šiandien ryte šį troleibusą vilkikas išgabego iš parko i Solaris gamyklą lenkijoje, nes parko meistrai jo negali kokybiškai suremontuot.
Comment
-
tai ir maskvoj gali taisytParašė Andrewass Rodyti pranešimąO kodėl ne į Vilnių jie lyg ten tvarko ?
jei aš parašiau,kad į Lenkiją, vadinasi į Lenkiją...dar klausimų yra?
Paskutinis taisė OneMillion; 2012.04.09, 21:12.
Comment
-
NESINERVUOKParašė OneMillion Rodyti pranešimątai ir maskvoj gali taisyt
jei aš parašiau,kad į Lenkiją, vadinasi į Lenkiją...dar klausimų yra?
Pažeistas rėmas ir reikalingas gamyklinis remontas. Kadangi SOLARIAI gimsta Lenkijoje, tai tenais ir remontuojami.
Comment
-
-
O nežiūrėjai kaip ten su kontaktiniu tinklu į/iš autobusų parką, ar gali tas 240 iš ten savo jėgom išvažiuoti? Girdėjosi, kad pradėjo ardyt ten tą tinklą.Parašė AutoLiet Rodyti pranešimą
Comment

Comment