Parašė Pauliukas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno troleibusų fotogalerija
Collapse
X
-
Kur tu kalbi apie tą žiedą už Jurbarko g. atydžiai pasižiūrėk,ten aplink visą žiedą nėra tinklo,kodėl tada dispečerės liepia suktis Kėdainiuose? Tas Jurbarko žiedas kaip ir Lituanikos žiedas,mes būna net pamirštam,kad lituanikoj apsisukt negalima,net dispečerės susipainioja,tad artimiausias apsisukimas nuo Lituanikos stotelės yra Kėdainių žiedukas,kur sukdavosi 10as maršrutas.
-
Man irgi čia kažkoks nesusikalbėjimas šviečiasi.Parašė Mettal Rodyti pranešimąNelabai suprantu - kaip tai negalima apsisukti prie Kauno pilies? Juk 2, 4 ir 10 kažkaip apsisuka.
Comment
-
Beje,Aldona čia negyvena...Parašė OneMillion Rodyti pranešimąpas Zelionkienę ir kabiną sumažino, o kai ko klausiau tai nežinojo
nu gausi ryt man ALDONA 
Comment
-
niekas čia nieko neįžeidė, mes draugiškai pokštaujameParašė Nerijus_kns Rodyti pranešimąforume nepageidaujamas asmenu izeidinejimas ,ju vadinimas slapyvardziais. forume dalyvauja visi ir diskutuojama apie zinomus zmones .
žiūrėk save geriau
Comment
-
Tikrai niekas?Parašė Nerijus_kns Rodyti pranešimątik save ir ziuriu,niekas nedomina is svetimu.
Ko toks piktas? Forumiečiai turi būt linksmi
Comment
-
Man tai ir Škoda patogesnė nei Solaris, kol nevažinėju ratukuose ir kojos lengvai kilnojasi. Ypač dabar kai karšta, tai iškart imi vertint gerą ventiliaciją Škodoje. Plius minkštos sėdynės.Parašė Pauliukas Rodyti pranešimąKiek matau tik. Nepaisant nepatikimumo, man kaip keleiviui jis patogesnis nei Solaris.
Gerai sutvarkyta Škoda tikrai smagiau važiuoti nei Solariu.
Comment

Comment