Parašė Vilnietizz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus viešasis transportas (archyvas 2008-2012.07)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Numerį įsiminė, bet man nesakėParašė Buss fanas Rodyti pranešimąJei pats nenori,tyngi ar bijo,tegul man paraso tos masinos garazini nr.,tikslu laika kada tai ivyko ir marsruta-parasysiu as
!
Comment
-
Mat kaip... Keista, kad niekur apie jų naikinimą nėra pranešta. Žodžiu, žiūrėsim, kas bus rytoj.Parašė Naujokė Rodyti pranešimą64 ir 4 mikrai naikinami kiek žinau..
Comment
-
turbut 62, nes 64 mikriuko atrodo kad Vilniuje nera.Parašė Naujokė Rodyti pranešimą64 ir 4 mikrai naikinami kiek žinau..
Comment
-
62, ne 64Parašė Mettal Rodyti pranešimąSu 64, tiksliau, 064 nėra aišku. Pagal vienus - tai maršrutinis taksi. Pagal kitus - autobusas. Realiai maršrutu kursuoja didelis mikroautobusas.
Comment
-
SorryParašė Mettal Rodyti pranešimąAš apie 064 Gedvydžių g. - Gariūnai, o ne 62 dabar kalbėjau
.
Comment
-
Nemanau, kad atsiras labai jau daug žmonių, kurie sutiks mokėti po 5 litus už litrą. O žinant, kad Lietuvoje visada kainos auga, kai pasaulyje nebe, tai iki vasaros galima bus ir sulaukti 5,20 už litrą. Tada jau tikrai dauguma persės į VT.Parašė Al1 Rodyti pranešimąNebus. Kuro kainų svyravimai 20-30 ct. ribose turi menką įtaką kelionių automobiliu atsisakymui. Vat jei kuras per kelias dienas pabrangtų litu ir daugiau, tai jau atsilieptų.
Comment
-
Persės, bet ne dauguma. Vienas kitas litas visuomenės mąstymo nepakeis. Kaip pasakyta vienam anekdote, yra nemažai žmonių, kurie liks pliki nuogi, bet žūtbūt įsigys automobilįParašė grustnyjNemanau, kad atsiras labai jau daug žmonių, kurie sutiks mokėti po 5 litus už litrą. O žinant, kad Lietuvoje visada kainos auga, kai pasaulyje nebe, tai iki vasaros galima bus ir sulaukti 5,20 už litrą. Tada jau tikrai dauguma persės į VT.
Ką jau- juk VT naudotis ne lygis
Comment
-
Nors aš labai mėgstu VT, bet turiu teises ir visai ne prieš turėti automobilįParašė Vilnietizz Rodyti pranešimąPersės, bet ne dauguma. Vienas kitas litas visuomenės mąstymo nepakeis. Kaip pasakyta vienam anekdote, yra nemažai žmonių, kurie liks pliki nuogi, bet žūtbūt įsigys automobilį
Ką jau- juk VT naudotis ne lygis

Bet tokios kainos mane verčia pasvajoti apie automobilį ir toliau
Comment
Comment