Atsakymai iš Susisiekimo paslaugų dėl vasaros eismo tvarkaraščių ir dėl Žaliųjų ežerų autobuso ilgumo
Kaip supranta šių metų vasara 36 bus dviašis ir trumpas.
					Kaip supranta šių metų vasara 36 bus dviašis ir trumpas.

gal zinote tiksliai kas ieina i SI "Susisiekimo paslaugos" veiklos akirati ir darbo planus be troleibusu ir autobusu,keleiviu kontoles,automobiliu parkavimo kontroles ir naujai sukurtos,busimos vidaus vandenu laivybos..? Ar jie uzsiima privaciais autobusais (nes stotelese ir svieslentese grafikai 05 ir 62 patalpinti,nors realiai jie konkurentai juk yra) ir mikroautobusais?
 gal zinote tiksliai kas ieina i SI "Susisiekimo paslaugos" veiklos akirati ir darbo planus be troleibusu ir autobusu,keleiviu kontoles,automobiliu parkavimo kontroles ir naujai sukurtos,busimos vidaus vandenu laivybos..? Ar jie uzsiima privaciais autobusais (nes stotelese ir svieslentese grafikai 05 ir 62 patalpinti,nors realiai jie konkurentai juk yra) ir mikroautobusais?

gal zinote tiksliai kas ieina i SI "Susisiekimo paslaugos" veiklos akirati ir darbo planus be troleibusu ir autobusu,keleiviu kontoles,automobiliu parkavimo kontroles ir naujai sukurtos,busimos vidaus vandenu laivybos..? Ar jie uzsiima privaciais autobusais (nes stotelese ir svieslentese grafikai 05 ir 62 patalpinti,nors realiai jie konkurentai juk yra) ir mikroautobusais? gal zinote tiksliai kas ieina i SI "Susisiekimo paslaugos" veiklos akirati ir darbo planus be troleibusu ir autobusu,keleiviu kontoles,automobiliu parkavimo kontroles ir naujai sukurtos,busimos vidaus vandenu laivybos..? Ar jie uzsiima privaciais autobusais (nes stotelese ir svieslentese grafikai 05 ir 62 patalpinti,nors realiai jie konkurentai juk yra) ir mikroautobusais?

kas būtų jei aš dabar apie 53 maršrutą pastoviai pradėčiau rašynėti. Visiems jau būtų atsibode skaityti mano tuos laiškus apie 53 maršrutą....... 36 irgi pro mano namus važiuoja, bet jokio įspudžio jis man niekada nesudarė ir nesudarys.....
 kas būtų jei aš dabar apie 53 maršrutą pastoviai pradėčiau rašynėti. Visiems jau būtų atsibode skaityti mano tuos laiškus apie 53 maršrutą....... 36 irgi pro mano namus važiuoja, bet jokio įspudžio jis man niekada nesudarė ir nesudarys.....

As manau, kad is Mickunu keleiviu srautas yra didesnis nei is Kalno gatves. Tad marsrutas turetu buti visada Mickunai - Parko g. ir tik puse reisu iki Kalno g. Tai aisku pakenktu priemiestiniams marsrutams, bet pagal keleiviu srautus butu teisingiau.
 As manau, kad is Mickunu keleiviu srautas yra didesnis nei is Kalno gatves. Tad marsrutas turetu buti visada Mickunai - Parko g. ir tik puse reisu iki Kalno g. Tai aisku pakenktu priemiestiniams marsrutams, bet pagal keleiviu srautus butu teisingiau. Visgi, žinant esamą Vilniaus savivaldybės politiką, naujų maršrutų į rajoną niekas nepaleidinės, net jei ir nusimato pakankamai nemaži keleivių srautai.
 Visgi, žinant esamą Vilniaus savivaldybės politiką, naujų maršrutų į rajoną niekas nepaleidinės, net jei ir nusimato pakankamai nemaži keleivių srautai.
Comment