Pastaruoju metu darytos nuotraukos.
UAB "Čegmira" Setra S315HD, Klinikų žiedas:
UAB "Minituras" Setra S315HD, Kauno Autobusų Parkas
Ex. "Vilneda" UAB "Minituras" Setra S328DT, Kauno Autobusų Parkas
UAB "Minituras" Neoplan N122/3 Skyliner, Kauno Autobusų Parkas (Negalioja Draudimas)
UAB "Klaipėdos autobusų parkas" Neoplan N312K Euroliner, Laikinoji Autobusų Stotis
Sitcar Beluga, Kauno klinikinė ligoninė
Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
"Laikinoji" autobusų stotis prie Akropolio, mano galva, yra tokia gera, kad net kyla klausimas, ar reikia tos naujosios - dabar tarpmiesčio ir užmiesčio autobusai vizualiai aktyviai dalyvauja miesto gyvenime, o naujoje stotyje jie bus nugrūsti į sinergetinio partnerio ūkio kiemo gilumą...
Laukimo laiko praleidimas ir wc geriausi šalyje nenusišnekėk
NĖRA salės. Keli suoliukai bendrame Akropolio koridoriuje. Nėra normalių kasų. Aišku, jei nori bastytus PC, tai pats tas. Bet ne tokia turi būti stotis. Kaip laikina ji tinkama, bet ne kaip nuolatinė.
NĖRA salės. Keli suoliukai bendrame Akropolio koridoriuje. Nėra normalių kasų. Aišku, jei nori bastytus PC, tai pats tas. Bet ne tokia turi būti stotis. Kaip laikina ji tinkama, bet ne kaip nuolatinė.
Tai kad, kolega, beveik nebeliko tų "normalių" stočių su "normaliomis" kasomis visoje Lietuvoje. Beveik visos stotys yra parduotuvėse, o gal atvirkščiai. Ir niekas ant suoliukų nesėdi, visi "laukimą" išgyvena bastydamiesi, kišenėje turėdami pigesnį internetinį bilietą. Kai Kauno autobusų stotis grįš į naują (seną) vietą, Akropolis su nostalgija prisimins pelningiausius metus.
Comment