Gal žinote, kam priklauso šis Neoplan'as?
Nuotrauka daryta 2007 m. Birželio 29 d., nuotrauką dariau ne aš, o mano grupės draugas.
Nuotrauka daryta Latvijos sostinėje Ryga.
Jeigu aš neklystu tai 2007 m., tai jis dar priklausė UAB „Julturas“
Gal žinote, kam priklauso šis Neoplan'as?
Nuotrauka daryta 2007 m. Birželio 29 d., nuotrauką dariau ne aš, o mano grupės draugas.
Nuotrauka daryta Latvijos sostinėje Ryga.
Jau nuo šios savaitės pradžios dėl Dainų šventės Vilniuje pilna visokiausių įdomių autobusų iš rajoninių parkų, kurių praktiškai neįmanoma pamatyti kitu metu. Negi iš šitokios gausybės besidominčiųjų ir fotografuojančiųjų VT vilniečių niekam nėra įdomūs tie autobusai ir visi laksto tik paskui miesto autobusus ir troleibusus (kurie niekur nedings)?
Negana to, Plungės AP sugebėjo atsiųsti į Vilnių štai šitą: http://fotobus.msk.ru/vehicle/322230/#n351485 Jis, kažkoks MAN SL202 (ar SU242) baltai žalias bei dar kažkoks turistinis mėlynas lyg ir MB taip pat turėtų nakvoti Pilaitėje.
Kino studijos autobusas ant Dennis Javelin važiuoklės su lyg ir angliškais numeriais Linkmenų gatvėje
Vien iš šios serijos nuotraukų, kai kurie autobusai paskutinį kartą Fotobuse buvo mano pagauti per 2009 metų Dainų šventę, todėl tikrai verta eiti į miestą ir pafotografuoti.
Liko pražiopsoti sudvejinti Busturo autobusai, kurie Vilniuje lankėsi užvakar ir gal jau ir daugiau negrįš.
Mokyklinių mikroautobusų nefotografavau, nes jų mieste begalės ir jie iš esmės visi vienodi .
Kas netingi, štai čia (Antakalnio g. 120) >> stovi vienintelis likęs Baltijos šalyse (o gal ir pasaulyje?) Skandia Meteor 50 Comet bei 8-9 mokykliniai mikrobai.
Vakar mačiau Vilniaus miesto dvigubą MB su dainų šventės dalyviais iš Panevėžio (buvo lentelė). Keista, kodėl Panevėžiečiai nuomojasi Vilniaus autobusą. Juk nevažiavo jis jų paimti iš Panevėžio, o į Vilnių dalyviai neatvyko su traukiniu, kaip kad iš galima iš Šiaulių ar Kauno.
Šitie autobusai nuomojami tik nuvežimui nuo nakvynės vietos (mokyklos) iki renginio vietos. MB O405GN nr. 516 vakar stovėjo prie pedagoginio universiteto kaip tik su Dainų šventė 4 ir Panevėžys 2 lentelėmis . Kitas MB - nr. 523 stovėjo Šilo tilto st.
Vien iš šios serijos nuotraukų, kai kurie autobusai paskutinį kartą Fotobuse buvo mano pagauti per 2009 metų Dainų šventę, todėl tikrai verta eiti į miestą ir pafotografuoti.
Liko pražiopsoti sudvejinti Busturo autobusai, kurie Vilniuje lankėsi užvakar ir gal jau ir daugiau negrįš.
Mokyklinių mikroautobusų nefotografavau, nes jų mieste begalės ir jie iš esmės visi vienodi .
Kas netingi, štai čia (Antakalnio g. 120) >> stovi vienintelis likęs Baltijos šalyse (o gal ir pasaulyje?) Skandia Meteor 50 Comet bei 8-9 mokykliniai mikrobai.
Nejaugi, Buss turas savo miestines, sudvejintas masinas atsiunte netgi i Vilniu?
Pagal turimus duomenis dvigubi Saffle modelio autobusai, turėjo pasirodyti Vilniuje 2012.07.07, maždaug 10-11 valandą. Bet kiek mačiau, 11:30 pasirodė du autobusai, Saffle modelio autobusai, gar nr. 1906 ir dar kitas atrodo jei neklystu 1902.
Pagal turimus duomenis dvigubi Saffle modelio autobusai, turėjo pasirodyti Vilniuje 2012.07.07, maždaug 10-11 valandą. Bet kiek mačiau, 11:30 pasirodė du autobusai, Saffle modelio autobusai, gar nr. 1906 ir dar kitas atrodo jei neklystu 1902.
Aš mačiau abu Busturo ilguosius autobusus užvakar. Pastebėti ties Laisvės pr. ir Rygos g. sankryža, važiuojantys link Pašilaičių žiedo. Deja, nufotografuoti juos neturėjau galimybės, nes pravažaivau pro šalį autobusu. Garažinių numerių neįžiūrėjau.
UPD: fotografuojančių dėmesiui. anot lmds.lt , šiandieniniai Dainų šventės renginiai planuojami nuo 19 val. Siemens arenoje. Tai, manau, jau po 18 val. daugelis autobusų turėtų suvažiuoti į aikštelę prie arenos.
Taip, vis dėlto Busturo ilgi grįžo. Vakar mačiau visus 3: oranžinį, lyg ir 1905, žalią 1906 ir pilką, lyg ir 1907. Važiavo Ukmergės g. estakada. Nei šiokios, nei tokios foto bus, bet tik kažkur vakare.
Comment