Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Šiandien teko išbandyti nuomojamą Man A23 Lion’s City G NG313 CNG ex Karlstad (berods taip vadinasi).
    Autobusas 2013 metų, tačiau jame yra ir USB lizdai (patikrinti ar veikia dėja neturėjau galimybės), ekranai (vieni veikia, kiti ne), jokių orlaidžių, bet veikia kondicionierius ir temperatūra salone yra gera.
    Salone labai daug sėdynių, yra tik viena ir maža kaupimo aikštelė. Kabina yra uždara, sienutė įrengta VVT(?).
    Click image for larger version  Name:	IMG_6249.jpeg Views:	3 Size:	1,35 MB ID:	2249883 Click image for larger version  Name:	IMG_6248.jpeg Views:	3 Size:	1,15 MB ID:	2249884 Click image for larger version  Name:	IMG_6247.jpeg Views:	3 Size:	1,78 MB ID:	2249885
    Paskutinis taisė Vinecko; Šiandien, 13:24.

Comment

Parašė Vinecko Rodyti pranešimą
      Jokių orlaidžių, bet veikia kondicionierius ir temperatūra salone yra gera.
      O kam jos jei 90% jos pas mus naudojamos tada kai VVT neprižiūri kondicionierių.

Parašė Vinecko
      sienutė įrengta VVT(?).
      Vakarų Europoje tokios kabinos netaikomos.

Comment

Važiavau šiandien. Labai švarūs ir gražūs autobusai, geresnės būklės net nei mūsų 2020 m. MAN, sakyčiau. Išplanavimas irgi labai patogus, ir įspūdingai tylūs važiuodami. Kam mums išvis tų naujų autobusų, jeigu už tą pačią kainą galėtume 3x tokių kokybiškų padėvėtų iš Skandinavijos prisipirkti?

Comment

Parašė lanxtot Rodyti pranešimą
          Važiavau šiandien. Labai švarūs ir gražūs autobusai, geresnės būklės net nei mūsų 2020 m. MAN, sakyčiau. Išplanavimas irgi labai patogus, ir įspūdingai tylūs važiuodami. Kam mums išvis tų naujų autobusų, jeigu už tą pačią kainą galėtume 3x tokių kokybiškų padėvėtų iš Skandinavijos prisipirkti?
          Na gyventi vien iš naudotų autobusų nebūtų gerai. Sutiksiu su tuo, kad Skandinaviškos variacijos patogios, bet dėl savo amžiaus jau nėra tokie patikimi (nekalbam apie faktą, kad bendrai autobusų būklė Vilniuje ne geriausia).
          Tačiau geros žinios yra, belieka sulaukti oficialaus paskelbimo, o taip, bent jau parke visi žino kokie bus nauji autobusai, bet atskleisti dabar negalima.

Comment

Working...
          X