Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Pagal sąlygas turėjo būti sujungtiniai. Pirmąkart girdžiu apie triašius.
    Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Džiugu dėl naujų Scanijų, bet visgi naujųjų Solarių, kurie sudarys pagrindą viešojo transporto, dizainas žiūrėsis kur kas geriau ir raudona spalva jiems visai tinka:

Paskutinis taisė Eidvis; 2018.03.08, 19:37.

Comment

Jeigu to priekyje takso kvailo nebūtų, atrodytų dar gražiau ir solidžiau. Ar tikrai Solaris galima būtent to modelio autobusus? O šiaip buvo savivaldybės FB įkelta nuotrauka, kaip turėtų atrodyt troleibusai, tai tokia pat spalva bus ir autobusai dažomi, mano nuomone, visai nieko

Comment

Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
          Jeigu to priekyje takso kvailo nebūtų, atrodytų dar gražiau ir solidžiau. Ar tikrai Solaris galima būtent to modelio autobusus? O šiaip buvo savivaldybės FB įkelta nuotrauka, kaip turėtų atrodyt troleibusai, tai tokia pat spalva bus ir autobusai dažomi, mano nuomone, visai nieko

Būtų visai nieko, jeigu būtent taip atrodytų raudonai perdažyti dujiniai Solariai. Deja, pirmasis perdažytasis (Nr. 951) atrodo kiek kitaip...

Comment

Parašė Marius555 Rodyti pranešimą

Būtų visai nieko, jeigu būtent taip atrodytų raudonai perdažyti dujiniai Solariai. Deja, pirmasis perdažytasis (Nr. 951) atrodo kiek kitaip...
            Kad atrodytų taip pat trūksta tik to, kad paliktų pilkus ženkliuką ir lempų bei pavadinimo juostą. O dabar matyt apklijuot tingėjo, tai viską raudonai ir nupurškė. Keista, kad langų neuždažė.

Comment

Iš 2-ojo troleibusų parko į autobusų grąžintas 427, Santariškių gatvėje.

Eilinis ačiū Mantas95 už operatyviai paskelbtą informaciją
              Paskutinis taisė ssnaiperis; 2018.03.09, 07:23.
              Daugiau mano nuotraukų >>
              Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Scania Citywide LFA V8022, Vilnius

Scania Citywide LFA V8001, Vilnius

Scania Citywide LFA V8001, Vilnius
                Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

SĮSP galerija:
                  https://www.facebook.com/media/set/?...3561918&type=3

yra ir salono foto.

Comment

Aišku, kiekvienas turi savo nuomonę, bet MAN A26 Lion's City, asmeniškai man yra žymiai gražsni autobusai, nei Scania.
                    Aviate, navigate, communicate

Comment

Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
                      Aišku, kiekvienas turi savo nuomonę, bet MAN A26 Lion's City, asmeniškai man yra žymiai gražsni autobusai, nei Scania.
                      Jei nematyčiau užrašo Scania, spėčiau, kad surinkti kur nors Baltarusijoje. Su dizainu visiškai liūdesys.

Comment

Scanios dizainą sėkmingai nukopijavo rusai. Liazo gaminys:

Роман Антипов nuotrauka http://fotobus.msk.ru/photo/1930186/

Comment

Berlyno geltonos Scanios man labai patiko. Lietuvoje važinėjusi trumpa balta tokia Scania atrodė puikiai. O bent jau iš nuotraukų vilnietiškos raudonos atrodo tik normaliai. Bet kuriuo atveju džiugu dėl dar vieno stipraus Vilniaus VT atnaujinimo.

Comment

Parašė Arni5 Rodyti pranešimą
                            Berlyno geltonos Scanios man labai patiko. Lietuvoje važinėjusi trumpa balta tokia Scania atrodė puikiai. O bent jau iš nuotraukų vilnietiškos raudonos atrodo tik normaliai. Bet kuriuo atveju džiugu dėl dar vieno stipraus Vilniaus VT atnaujinimo.
                            Kuris priklauso ne parkui ir pasibaigus sutarčiai visi kukuos

O salonas labai 'fainas', tik galėtu ne tik priekinės, bet visos sėdynės būt tamsiai raudonos, kaip Telšių Castrosua.
                            Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

Parašė rytis001 Rodyti pranešimą

Kuris priklauso ne parkui ir pasibaigus sutarčiai visi kukuos
                              Galbūt jeigu tiek autobusų pripirko, tai sieks pratęsti sutartį?

Labai sveikintinas sprendimas tos lemputės virš trečių ir ketvirtų durų. Vilniaus Oslo MAN'uose labai pasitarnauja naktimis kai šviečia įlipant.
                              Paskutinis taisė Ignalina; 2018.03.09, 16:01.

Comment

Šiandien, kovo 9-ąją, 10:45-11:00 Pilaitėje, Bitėnų stotelėje, buvo pristatyti penki Scania Citywide LFA autobusai. Pristatymas vyko su SĮSP'o atstovu, Scania atstovu ir žurnalistais.
                                Pristatymui atvežti V8001, V8008, V8010, V8011 ir V8022.
                                Kiekvieno iš jų nuotraukos atskirai:

V8001

V8008 viename kadre su VVT 2TP 547

Vairuotojo darbo vieta

V8010

V8011

V8022

Ir bendra karavano iš 5 autobusų nuotrauka
                                Paskutinis taisė ssnaiperis; 2018.03.11, 22:51. Priežastis: Paskutinė nuotrauka pakeista geresnės kokybės

Comment

Pirma diena linijoje.
                                  V8010 8 valandą ryte Savanorių prospekte, nuliniame reise iš autobusų parko Eišiškių plente į Pilaitę

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                                    Pirma diena linijoje.
                                    V8010 8 valandą ryte Savanorių prospekte, nuliniame reise iš autobusų parko Eišiškių plente į Pilaitę
                                    Ech, juk naujus autobusus pirko, tai galėjo bent jau švieslentei nepataupyti... Gi seniai ne paslaptis, kaip švieslentėje rodomi greitieji maršrutai. O ir lietuviškosios raidės netobulai atrodo...

Comment

Ech, juk naujus autobusus pirko, tai galėjo bent jau švieslentei nepataupyti... Gi seniai ne paslaptis, kaip švieslentėje rodomi greitieji maršrutai. O ir lietuviškosios raidės netobulai atrodo...
                                      Pas vienus rodomas visos raidės oranžinės, net ir skaičiai, o pas kitus - oranžiniai skaičiai ir juodos raidės oranžiniame fone. Gale, žinoma, juodam fone oranžiniai numeriai. Išsamesnis naujųjų Scanijų reportažas bus vakare

Comment

Pirmą dieną dirbantys Scania Citywide LFA iš skirtingų vietų Pilaitėje
                                        V8015, besiruošiantis pradėti pirmą reisą. Pilaitė (Bitėnų st.)

V8013, važiuojantis į pietų pertrauką Bitėnų žiede.

V8021, Karaliaučiaus gatvė

Ir bendras Bitėnų žiedo vaizdas

Comment

Tai, kad čia elementarus programavimo klausimas. Švieslentė tai tėra lenta su daugybe taškų, kuri gali atvaizduoti bet ką, ką suprogramuotas valdiklis numatys jai rodyti. Tik kiek keista susidaro, kad nesugebama suprogramuoti jos taip, kad rodytų normaliai skaičius ir raides. Atrodytų čia kažkoks "raketų mokslas".

Comment

Working...
                                          X