Taip pat yra konkursas dar 8 naudotiem žemagrindžiams sujungtiems troleibusams.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Aš "gyvatę" 37-ame maršrute mačiau gegužės 5 d.Parašė Karoleo Rodyti pranešimąvakar mačiau viena gyvatė dirbo 37 maršrute, seniai ją čia buvau matęs
Ir norisi paklausti: nejaugi negaila variklius "pieluoti"i Parodos g. įkalnėje?
Comment
-
Viena gyvatė ryte dirba specmaršrutu A5, paskui pereina į 37 vėlyvajį vienpamaininį grafiką. Daugiau nelabai yra joms tinkamų maršrutų su analogiškais grafikaisParašė Vitas Rodyti pranešimąAš "gyvatę" 37-ame maršrute mačiau gegužės 5 d.
Ir norisi paklausti: nejaugi negaila variklius "pieluoti"i Parodos g. įkalnėje?
Comment
-
kitas pradeda darbą po 46 maršruto su pertrauka o trečia dirba A7 ryte ir po pietų.Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimąViena gyvatė ryte dirba specmaršrutu A5, paskui pereina į 37 vėlyvajį vienpamaininį grafiką. Daugiau nelabai yra joms tinkamų maršrutų su analogiškais grafikais
Comment
-
Nuo 2017 m gegužės 15 dienos 42-ojo, 45-ojo ir 6-ojo A maršrutų autobusai bei 54-ojo maršruto maršrutiniai taksi nuo Breslaujos g. stotelės į Respublikinę Kauno ligoninę važiuos Breslaujos g., Kaišiadorių g., Vyšniavos g., Alsėdžių g., Žarėnų g., Verkių gatve ir toliau įprastais maršrutais.
34-ojo maršruto autobusai iš Kauno klinikinės ligoninės važiuos iki Kaišiadorių ir Prancūzų gatvių sankryžos. Autobusai papildomai sustos Viaduko stotelėje.
Comment
-
36 mėn?Parašė TheCoach Rodyti pranešimąNa panašu, kad kalbos pagaliau virsta darbais
CVP jau yra užregistruoti 2 naujų troleibusų pirkimo konkursai, kuriais bendrai bus bandoma nupirkti 80 troleibusų.
Comment
-
Taip.Parašė Gator Rodyti pranešimą36 mėn?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Ne blemba iš oro 80 troleibusų per vieną diena atsiras. Reikia pagamint žinok. Skodos nėra griuvenos, o troleibusai verti pagarbos, ir įamžinimo, nes jokių kitų tiek laiko atitarnavusių troleibusų nebus niekada. Yra pora Soliarių troleibusų parke kurie yra dar didesnės griuvenos...Parašė karolis371 Rodyti pranešimąTai taip išeina mes dar tris metus su griuvenom važinėsim ane? Smagumėlis..Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Spėčiau, kad nebus laukiama 36mėn, kad paduot visus, o bus duodama po truputį iki kol po 36mėn jau bus viskas paduota. O ir galbūt tai tik maksimalus laikotarpis apsidraudimui.Parašė karolis371 Rodyti pranešimąTai taip išeina mes dar tris metus su griuvenom važinėsim ane? Smagumėlis..
Comment
-
„Kauno autobusai“ siūlo branginti bilietus: bus keliami atlyginimai ir atnaujinamas parkas
Read more: http://kaunas.kasvyksta.lt/2017/06/0...#ixzz4iqvwtM8R
Comment
Comment