Trumpas autobusas 2G maršrute- 724.

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse

X
- 

Greičiausiai yra šitaip: mieste važinėja 2 888-i. Mano teorija, kodėl taip galėjo atsitikti:Parašė Marius555 Rodyti pranešimąŠiandien MAN Nr. 888 dirba 53 maršrutu ir realaus laiko sistemoje šis autobusas rodomas. Matyt, daviklis grąžintas.
 1. 929 gavo seną 888 daviklį, o 888 buvo duotas naujas (dėl kažkokių priežasčių).
 2. Duomenų bazėje padaryta klaida priskiriant garažo numerį.

20 maršrute dideli autobusai turi dirbti pagal iš anksto suplanuotą grafiką, todėl čia jau neturėtų būti kažkas išskirtinio. 28-am neužtenka midibusų, todėl ten dažnai dirba dideli ir dar Volvo.Parašė Marius555 Rodyti pranešimą20 ir 28 maršrutuose VVT priklausančiais grafikais dirba standartiniai autobusai: 20 maršrute dirba 934, o 28 - 722.

a) Nebuvo laisvų trumpų mašinų.Parašė Marius555 Rodyti pranešimąNežinau, įprastas tai dalykas, ar ne, bet mane nustebino, jog 59 maršrute dirba vienas triašis autobusas: 597. Likę du - dviašiai: 155 ir 456.
 Ar šiame maršrute keleivių srautai dideli?
 b) Rezervas.
 Comment
- 

Ne tiek jau daug tų "tikrųjų" įdomybių. 087, 940 dirba vietoje 455 ir 151 - jie visada buvo Ž. Panerių autobusai. 20 maršrutu dideli autobusai statomi pagal iš anksto mėnesiui suplanuotą grafiką - Volvo, MAN, Mercedes ir t.t.Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimąĮdomybės:
 a8 - 079;
 a20 - 937;
 a25 - 940 (galima suteikti statusą "Žemųjų Panerių autobusas");
 a27 - 934;
 a28 - 802;
 a32 - 066;
 a48 - 941, 942;
 a51 - 087;
 a59 - 425;
 a73 - visi trumpi autobusai;
 a87 - 067;
 a115 - 028
 Kadangi visi 3 48-i yra nauji MAN, tai reiškia, kad šiandien ten skaičiuoja keleivių srautus.
 Comment
- 

Be abejo, mano pranešimas nėra skirtas visų galų meistrui Mettalui. Skirtas tiems, kurie yra paprasti mirtingiejiParašė Mettal Rodyti pranešimąNe tiek jau daug tų "tikrųjų" įdomybių.  
 Comment
- 

Tikrai ne. Niekas niekur neuzvaziuoja, iskart vaziuojama i parka.Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąTie autobusai, kurie dirba 2-ojo troleibusų parko maršrutuose, užvažiuoja atiduoti grafiką, trafaretus ir grįžta atgal į autobusų parką
 Comment
- 

Tikrai taip. Ryte važiuoja iš autobusų parko į troleibusų parką, paima grafiką ir kelionės lapą, vakare - priešinga tvarka - kaip rašė ssnaiperis.Parašė 0570043 Rodyti pranešimąTikrai ne. Niekas niekur neuzvaziuoja, iskart vaziuojama i parka.
 Comment
- 

Matosi, kad transporto reforma pavyko puikiai, kaštai optimizuoti, sumažintos tuščių transporto priemonių ridos ir t.t.Parašė Mettal Rodyti pranešimąTikrai taip. Ryte važiuoja iš autobusų parko į troleibusų parką, paima grafiką ir kelionės lapą, vakare - priešinga tvarka - kaip rašė ssnaiperis.
 Gal kas nors pasakys kokia nauda iš tokios tvarkos. Ar autobusų parke nebėra vietos laikyti trafaretams, grafikams ir kelionės lapams, taigi jie sandėliuojami troleibusų parke?  
 Comment
- 

715 87 maršrute yra rezervinis autobusas, nes jis pakeitė ryte dirbusį ir sugedusi 846 autobusą.Parašė Mantas95 Rodyti pranešimąŠiandien:
 57 066
 87 715Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
 Comment

Comment